Saturday 13 October 2012

Sa ne bucuram ♡ .

Cristina : A murit o fata de 15 ani aici in spital :( ..o sa ma trimita acum la un doctor de la etajul 9 si o sa vad daca n-a dus-o deja . :-s...
Azi , cineva si-a mai pierdut viata . Si ? Asta nu o sa ma opreasca pe mine sa plang ca am luat opt la mate desi vroiam noua , nici pe tine ca nu mai ai net , sau pe tine care ai primit o ciocolata Poiana de la mama ta cand defapt i-ai zis sa-ti ia Milka . Tu nu o sa te opresti din crize pentru ca iubitul nu ti-a raspuns la mesaj , eu nu o sa ma opresc din tipat pentru ca mama a facut pizza cu ciuperci desi eu urasc ciupercile . Vantul nu o sa inceteze din bataia lui violenta , tu tot nu o sa-ti faci temele azi ,eu tot o sa ma enervez ca nu vine tramvaiul, ceasul tot va merge , tu inca te rogi inlacrimate de parintii tai sa te lase la acel concert , eu inca scriu pe blog , voi inca cititi .
E ciudat , simtim mila cand cineva isi pierde viata , mai ales atunci cand si-o pierde atat de devreme. Dar asta se intampla pentru cateva secunde daca nu cunoastem persoana , apoi uitam si ne continuam vietile bune sau rele. Poate ca acum cand eu stau relaxata si ma gandesc daca sa imi fac temele sau nu , fata care tocmai a decedat discuta cu Dumnezeu , familia ei este chinuita de durere si , si atat . Este trist ca multi dintre noi nu realizam cat de importanta e viata , si ca viata e frumoasa , doar ca noi nu avem timp sa vedem asta , noi avem timp sa ne plangem de orice lucru marunt care ni se intampla . Asa sunt oamenii , dar daca maine ai stii ca mori , nu-i asa ca ti-ar parea rau , rau pentru ca tu mai ai multe de facut , dar mereu lasi pe mai incolo . Tu inca nu ai savurat suficient zambetul ei/lui , tu inca nu ai invatat sa gatesti , eu inca nu am pictat crizanteme , tu inca nu ai luat permisul , inca nu te-ai insurat , inca iti lipseste ceva . Cu totii spunem ca e bine sa ne bucuram de ceea ce avem acum dar oare cati dintre noi o facem ? Asta e un lucru care nu trebuie lasat pe mai tarziu , e un lucru ce trebuie facut acum ! Pentru ca viata vine si pleaca cand vrea , degeaba o sa implori tu inca o secunda de viata , nimeni nu o sa ti-o dea . 

Sa ne bucuram de viata ! Zi buna !

6 comments:

  1. Cand ma gandesc la moarte ma intristez pentru ca viata e asa de frumoasaaa :( si eu nu vreau sa o parasesc, desi va veni timpul candva, stiu asta... dar sper sa fie cat mai tarziu ca sa ma pot bucura si sa fac tot ce imi doresc in viata asta

    ReplyDelete
  2. Da,ai dreptate,e necesar sa ne bucuram de viata,e esential,e tot rostul vietii :D.Moartea e ciudata si ne sperie de multe ori pentru ca necunoscutul o inconjoara,dar asta este viata.

    ReplyDelete
  3. Viața e foarte frumoasă dacă știm să o trăim pentru slava Lui. Iar trăind-o astfel moartea va fi doar un alt început!

    ReplyDelete
  4. Chiar ma gandeam acum cateva zile la cum unii sunt nemultumiti ca nu au iphone si vila cu piscina .. cand altii nici nu au ce pune pe masa , altii sufera cu adevarat ,altii nu au sansa de a se bucura de o viata fericita ...

    ReplyDelete
  5. E trist...Dar ne naştem pentru a învăţa să murim.Pur şi simplu trebuie să se întâmple astfel şi nu într-un mod diferit.

    ReplyDelete
  6. Cam asa e! Observam cat de trista e moartea numai cand avem si noi o persoana apropiata care pleaca, in rest..nimic... Daca as varsa o lacrima pentru fiecare om care a murit as avea propiul ocean.
    Frumos alese cuvintele!

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu