Thursday, 18 October 2012

Du-te mă !

Mda.. si chiar cand ma gandeam ca ziua asta s-a terminat fara sa ma enervez , dar nu ! 
Dupaa o saptamana de cosmar in care mi-am pierdut telefonul , defapt , am crezut ca l-am pierdut si ma rog..,dupa ce mi-am uitat geaca la posta , tot felul de carti acasa si peripetia cu cheile pe care v-am spus-o , azi aveam ora de pictura .
M-am dus si acum zece minute m-am intors . Si imi era si frig si foame si am si teme si ma doare in stanga !! Nu mai fac nimic.
Proasta pana la Dumnezeu ce sunt , m-am dus la bucatarie sa-i salut si eu pe ai mei , ca doar na..asa se face ! Aveam in mana un carton cu desenul neterminat si l-a luat tata :
-Ce-i ma asta..
-Daca nu-ti dai seama ce e imi pare rau ! :-)
-Parca esti copil de gradinita si faci mazgaleli dinalea ! Tu nu vezi ce urat e !
(Mama) - Lasa ma fata in pace , ce stii tu !
- Hai da-mi-l !
Si am plecat in camera mea , plangand normal . Imi vine sa injur si oricum injur , dar nu pe blog . Fratee , jur , ce dracuuu am ? De ce naibii m-am mai dus la scoala aia tampita de arte ? De ce dracu mai desenez , imi bag ceva in toate desenele si toata munca si tot ce am facut ! Nenorocitul asta de tata , nu-l mai suport ! Mi-a distrut toata copilaria , m-am saturat de el , sa plece dracu odata in strainatate sa ma lase ca m-a tampit .
Dupa ce ca toata viata am invatat pentru el , dupa ce ca toata viata am tacut si am ascultat , dupa ce ca la pictura m-am dus tot pentru el in speranta ca va fi putin mandru si poate o sa aud si eu macar odata " bravo ! " Dar nu , eu nu pot sa iau 10 decat copiind , eu nu pot sa desenez frumos , eu nu pot sa invat la mate , eu nu pot sa fac curat calumea , eu nu pot sa fac nimic ! 
Jurrr  ca intr-o zi o sa-i zic toate astea , o sa-i zic cat de mult il urasc , o sa-i zic ca ma doare undeva de toate lucrurile materiale pe care mi le-a oferit , ca doar pe alea le am ! Nu tu dragoste , nu tu o incurajare , macar o atingere ceva . Proasta asta de mama , nu stiu ce Dumnezeu a avut in capul ala , cum s-a maritat frate cu asta ?!?! E un monstru ! Nu am vazut in toata viata mea un om mai rau , mai rece si mai enervant ca el ! N-am si eu o zi in care sa nu-l mai aud , numai din cauza lui nu port rochii , numai din cauza lui nu am un telefon cum trebuie , numai din cauza lui nu am incredere in mine  , numai din cauza lui sunt catalogata o ciudata , si tot din cauza lui scriu acum pe blog-ul asta al carui nume este ceea ce ma defineste . 
M-am saturat de absolut tot , pana in gat , si eu si mama . Dar mama , e vina ei ! Oricum m-a facut degeaba , copil facut din plictiseala probabil . Oricum m-am saturat de ei , oameni fara credita , fara frica de Dumnezeu , carora nu le pasa cum si ce fac ci doar sa fac bine . Nimeni nu ma intreaba cum e la scoala , cum ma descurc , cum ma simt si ce am , nu ! Toti vor note mari , toceala , citit , pictura si atat ! 
Dar de ce ? M-AM SATURATTT ! Imi bag ceva in tot ce-am facut pana acum si in tot ce o sa mai fac si in familia asta care a facut o ascunsa si atat . Pictura era singurul lucru la care credeam ca ma pricep cat de cat , dar nu , nu , era prea imposibil sa fac eu ceva bine , as vrea ca intr-o zi , intr-o zi sa citeasca si ei tot ce am scris ! Sa vada cine sunt , sa vada cum sunt , poate asa o sa ma cunoasca , poate ca asa o sa-si dea seama ca nu sunt doar Alexandra care tace , plange pe ascuns si inghite . 
NU ! Sunt Alexandra care scrie aici , asta sunt eu , numai blog-ul asta ma cunoaste si Dumnezeu , numai blog-ul e singurul lucru pe care l-am facut pentru mine si doar pentru mine , numai blog-ul asta ma suporta ! 
Inca o seara distrusa , vroiam sa scriu despre altceva , vroiam sa mananc , vroiam sa-mi fac temele si sa dorm linistita , mai fa pe dracu acum ! Si nu , nu sunt irascibila , sunt doar satula !  
      Parintii mei , va urasc ! :-) 
P.s : Am deschis blog cu povesti  : http://ascunsascriepovesti.blogspot.ro/

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu