Saturday, 13 October 2012

Sa ne bucuram ♡ .

Cristina : A murit o fata de 15 ani aici in spital :( ..o sa ma trimita acum la un doctor de la etajul 9 si o sa vad daca n-a dus-o deja . :-s...
Azi , cineva si-a mai pierdut viata . Si ? Asta nu o sa ma opreasca pe mine sa plang ca am luat opt la mate desi vroiam noua , nici pe tine ca nu mai ai net , sau pe tine care ai primit o ciocolata Poiana de la mama ta cand defapt i-ai zis sa-ti ia Milka . Tu nu o sa te opresti din crize pentru ca iubitul nu ti-a raspuns la mesaj , eu nu o sa ma opresc din tipat pentru ca mama a facut pizza cu ciuperci desi eu urasc ciupercile . Vantul nu o sa inceteze din bataia lui violenta , tu tot nu o sa-ti faci temele azi ,eu tot o sa ma enervez ca nu vine tramvaiul, ceasul tot va merge , tu inca te rogi inlacrimate de parintii tai sa te lase la acel concert , eu inca scriu pe blog , voi inca cititi .
E ciudat , simtim mila cand cineva isi pierde viata , mai ales atunci cand si-o pierde atat de devreme. Dar asta se intampla pentru cateva secunde daca nu cunoastem persoana , apoi uitam si ne continuam vietile bune sau rele. Poate ca acum cand eu stau relaxata si ma gandesc daca sa imi fac temele sau nu , fata care tocmai a decedat discuta cu Dumnezeu , familia ei este chinuita de durere si , si atat . Este trist ca multi dintre noi nu realizam cat de importanta e viata , si ca viata e frumoasa , doar ca noi nu avem timp sa vedem asta , noi avem timp sa ne plangem de orice lucru marunt care ni se intampla . Asa sunt oamenii , dar daca maine ai stii ca mori , nu-i asa ca ti-ar parea rau , rau pentru ca tu mai ai multe de facut , dar mereu lasi pe mai incolo . Tu inca nu ai savurat suficient zambetul ei/lui , tu inca nu ai invatat sa gatesti , eu inca nu am pictat crizanteme , tu inca nu ai luat permisul , inca nu te-ai insurat , inca iti lipseste ceva . Cu totii spunem ca e bine sa ne bucuram de ceea ce avem acum dar oare cati dintre noi o facem ? Asta e un lucru care nu trebuie lasat pe mai tarziu , e un lucru ce trebuie facut acum ! Pentru ca viata vine si pleaca cand vrea , degeaba o sa implori tu inca o secunda de viata , nimeni nu o sa ti-o dea . 

Sa ne bucuram de viata ! Zi buna !

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu