Wednesday, 24 October 2012

Amintiri .

 Ma gandeam.. calculatorul meu merge cam greu . Ar trebui sa-l mai curat . 
Curat de amintiri , poze , convorbiri si alte lucruri . Am multe poze , poze cu toata lumea , poze la care ma uitam zi de zi cu lacrimi in ochi , pentru ca eu iubeam persoane care poate nici nu stiau ca exist . Mi-e greu acum , nu am mai deschis de mult acest album , dar mi-e greu sa il sterg . Trebuie sa o fac totusi , de ce eu pastrez amintirea unor persoane care acum poate nici nu imi mai dau un buna in sictir pe strada ? 
Gabi ... stii , mereu te-am iubit , si chiar dupa ce "mi-a trecut" am continuat sa plang cam un an de zile mereu cand imi aduceam aminte de tine . Degeaba mi te adresezi cu " surioara " atunci cand ma vezi , nu va schimba cu  nimic faptul ca m-ai parasit pentru o prietena , esti dezgustator de-a dreptul , macar nu te preface ca nu s-a intamplat nimic , asa din bun simt .
Ionut  . Idiot . Ai venit vineri la scoala si nici n-am apucat sa respir aerul proaspat de afara ca m-ai luat asa tare in brate, mai sa-mi crape nasul , si m-ai pupat pe frunte ca si cum .... HA ? Frate , de ce sunteti asa penibili , serios . Ma intreb cateodata de ce toti baietii se intorc la mine dupa ce nu-i mai plac , si da , ma bucur ca nu-i mai plac , sunt niste idioti . Nici de pozele tale n-am nevoie dragul meu .
Celalalt Gabi . Hm , intr-un fel imi lipsesti  , adica , vorbeam ore in sir si iti spuneam orice , dar nu o sa uit cum mi-ai sarutat cea mai buna prietena exact cand eu am iesit din casa . Si culmea , stiai ca  te plac ,  coincidenta nu ? 
As sterge chiar si pozele colegilor de clasa , dar , eh , nu acum , poate maine , sau poate in alt an . Momentan , ei inca fac parte din viata mea , fie ca vreau sau nu . He he , prietenii , nici pe degete nu pot sa-i numar . Cu Claudia abia daca mai vorbesc , probabil la liceu nici nu o sa ne mai bagam in seama .. ciudat , o sa ma doara fara ea , deja ma doare , cred . N-am dispozitie sa plang dupa ei , n-am deloc . Nu , vreau sa ma schimb , m-am schimbat , lor nu le pasa , mie de ce sa-mi pese . Ar fi trist la scoala fara Cristina , rad cu ea mereu , ciudat nu ? Acum doi ani vroia sa ma bata , si nu ne intelegeam de loc . Dar , niciodata nu se stie cu cine poti sa te certi sau poti sa te impaci..
Aveti grija de voi ! 

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu