Wednesday, 10 October 2012

Miercuri.

De foarte mult timp , miercurea este o zi tare grea si obositoare pentru mine . In general am numai ghinioane miercurea. Cum m-am trezit azi dimineata,stiam ca se vor intampla multe , am simtit asta . Pai , sa incepem . 
Mai intai a trebuit sa suport doua ore de chimie cu malefica profesoara . A deschis catalogul ... *Nu ma pune pe mine , nu ma pune pe mine , Doamnee , te rog sa nu ma puna pe mine !*  Profa:Alexandraa,la tabla ! 
*FUUUUU !!*
Mno .. ies eu la tabla , scriu acolo formule  bla bla..eram in forta , stiam sa fac pana cand a inceput ea sa tipe ca o nebuna ce e . *Maiii fataaaa , ce esti asa pierduta in spatiu , fa calculul ala mai repedeee ! Doamne fereste , cam mari notele la matematica !* 
Atat mi-a trebuit si m-am pierdut , nu mai stiam nimic , mi s-a golit tot capul . Tremuram toata si cum sa nu tremuri cand ai o bestie de profesoara , daca tu tipi ca descreierata la mine cum Dumnezeu vrei sa ma concentrez ?! Nu sunt eu as , nici la matematica sau la alte stiinte , dar totusi , nu sunt nici asa proasta sa tipe ea asa ca are ea chef sa fie profesor ! In sfarsit.. am ajuns in banca si inca tremuram , am inceput sa si plang . Nu e vorba ca mi-ar fi pus nota sau ceva , dar e asa un sentiment aiurea , mai ales fricoasa cum sunt eu , m-a speriat imediat . 
Urmatoarea ora a fost istorie , facusem lectia singura cum ne-a cerut si am si invatat-o , cu greu dar am invatat ! Am iesit in fata clasei sa zic lectia .. *Ok Alexandra , concentreaza-te , aminteste-ti tot ce ai invatat , respira , fara emotii , respiraa !* . Am inceput sa vorbesc si sincer , nu imi amintesc ce ziceam acolo , ziceam totul atat de repede ca nici nu mai judecam , he he , 50% invatat mecanic .. Zic 50 fiindca daca ma mai intreba pe sarite sau ma oprea , stiam sa raspund . Am luat un zece , am continuat orele si apoi m-am indreptat spre scoala de arte . Prima ora din anul asta . M-am bucurat sa vad unele chipuri cunoscute , si pe frumoasa mea profesoara , am desenat ceva si am intalnit chiar si doua persoane noi . O fata de 23 de ani si un baiat ce parea de 16-17 . Chiar m-am bucurat , aveam un chef nebun sa cunosc oameni noi , si inca am doar ca eu o sa ma duc joia acolo si probabil nu o sa ma mai intalnesc cu ei . Iulia mi-a cerut ajutorul la desen  si mi-a zis * Esti asa talentataaa , e genial , eu nu pot sa fac nimic , mie nimic nu imi iese !* Imi venea sa o bat acolo , i-am zis doar : * Nu mai zice ca sunt talentata , te rog ! * Apoi , a venit tata sa ma ia , i-am zis , nu situ de ce , dar i-am zis ca am luat 10 la istorie si asa cum ma asteptam a zis * Pe invatat sau pe ce ? * Nuuu , profesorul meu da 10 pe mere coapte ! Ts.. de parca mi-ai zis tu vreodata * Bravo! * E prea greu *. Cand am coborat din masina , o doamna in varsta care a trecut pe langa mine a zis * Cine a lasat astea aici ? * Erau doua sticle goale cu iaurt aruncate pe jos , femeia s-a aplecat si le-a aruncat la cos . Respect ! Mai rar asa , nici macar mie nu mi-a dat prin cap sa le arunc , daca toti ar fi ca ea , poate s-ar mai alege ceva de tara noastra . Am facut apoi niste cumparaturi si cam atat cu ziua de azi .. Abia astept sa dorm , si..sa dorm.

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu