Monday 8 October 2012

Mass-uri enervante !

Ok , o sa vorbesc in aceasta friguroasa seara de octombrie despreee ... despree ?!
Titlul spune tot , "frumoasele" mass-uri ce se intalnesc des pe messenger. Pai , dragii mei , eu cred ca atunci cand compui un mass , mesaj etc , te gandesti de doua ori , sau te gandesti odata si bine ! Si o sa incep asa cu mass-urile fara sens :
1 ) " Gooooollll steauuuuuaa ;x ;x;x;x " = Serios ? Nuuuu ma intereseaza ! Din moment ce am calculator , am si televizor , daca ma interesa il puteam deschide sau puteam sa intreb un prieten , si stai linistit , cu siguranta cei din lista ta care se uita la meci stiu deja asta deci nu e nevoie sa ii anunti tu !
2) " Daca nu trimiti mass-ul asta la toata lista in zece secunde , maine iti moare mama , eu imi iubesc mama si nu vreau sa moara , daca si tu o iubesti da mai departe ! " = Mnooo , mass-urile astea sunt cred ca de pe la inceputul mess-ului si proasta idee cel ce le-a creat ! Imi iubesc mama , dar nu o sa o dovedesc printr-un mass , si cine esti tu , Dumnezeu de o sa stii ca moare mama maine ?
3) " E ziuaaa meaaa , 15 aniishori . La multi ani mieee ! " =  Chiar vrei neaparat sa iti zica la multi ani toti oamenii din lista ta cu care probabil nu ai vorbit decat odata in viata ? Sa nu mai vorbim ca in general aceste "informatii" se pun si la status .. si , huh , persoanele interesate de ziua ta de nastere cu siguranta nu vor uita sa iti spuna .
4) Asta este in cazul anumitor pagini de facebook : " Amm postat poze noi ! " peste 2 min .. " Am postat citate ! " .. peste 1 min.. " Am postat joculetee ! " .. = Zauu ? Nu ma intereseazaaa ! Nu poti sa trimiti un singur mass unde sa anunti tot ce vei posta in ziua respectiva ? Sau poti sa nu anunti deloc , oricum apare pe facebook  iar cei care stau pe pagina ta vad asta.
5) " Te iubesccc mult Sara , esti b.f.f a meaa , nu te voi parasi niciodataaa ! " = Draga Sara , cu sinceritate si tristete iti spun , nu ma bucur sa te cunosc intr-un astfel de mod ! Doamne.. realizezi ca 95 % dintre persoanele care primesc acel mass nu te cunosc nici pe tine bine si tu vrei sa o cunoasca pe Sara ?!
6) " Ahhh , viataaa blestemtaa ! Va urasc pe totiii , un cuvant si aveti ignoreee ! :(:(((( X( " = Vaiiii , dar ma intreb ce ai patit tu asa de tragiccc de vrei sa stie toata lista ! Mno , nu e nevoie sa imi dai tu ignore , o fac eu prima , si-a sa nu e mare pierdere !
7) " Suntem de la politie si va anunt ca propietarul acestui id . de messenger a decedat ieri ! Rog toate persoanele care au aflat ceva , sau care l-au cunoscut sa ia legatura cu noi " ... peste 2 min." Baaaa , ce v-am pacalitttt ! Ho ma ca n-ati scapat de mine ! >:) " = Haa ?! Ce glume nesarate, dar tu stii ce m-am speriat..acum stau in coltisorul meu intunecat si plang . Serios ? Ce glume sunt astea ? Crezi ca a ras cineva sau macar crezi ca te-a crezut prea multa lume ? Putin creier te rog !

Cam astea sunt cele mai stresante mass-uri , sper ca nu am suparat pe nimeni . Ok , inteleg , da-i mass cand participi la un concurs si ai nevoie de like-uri pe facebook , cand vinzi ceva , cand nu stiu , ai nevoie urgenta de ceva . Dar nu facem " Aa , hai sa dau si eu mass sa ma mai bage lumea in seama ! " Daca faci asta , scrie un mass corect , fara miliarde de emoticoane si gandeste inainte sa apesi " trimite " sau ce-ti apare tie acolo . Nici nu stiu fiindca nu cred ca am trimis vreo 2 mass-uri in toata viata . Si , exemplele de mai sus sunt foarte adevarate , eu am avut asemenea oameni in lista .
O zi frumoasa !

5 comments:

  1. Nici eu nu suport mass-urile de acest gen:)

    ReplyDelete
  2. Eu de obicei ma uit la sfarsit si cand vad ca scrie " mass " il inchid .
    Ma enerveaza in mod special amenintarile alea gen - mama ta va muri in mustiucat timp .

    ReplyDelete
  3. Se pare ca esti pornita pe faza cu mass-urile,si eu eram la fel,pana am inceput cu ignore,si sa vezi cum au inceput sa dispara,in serie like a boss :))

    ReplyDelete
  4. Daa da, stiu cum e. Pana m-am prins eu ca pot face lista de ignore. :) Ai uitat de mass-urile cu " Asculta radio Bla Bla! Cel mai tare radio cu manele! " :)

    ReplyDelete
  5. Sau mass-urile alea gen: ''nb all :*:*:*'', ''merg la culcare, vise placute!!!! :) :)) :*:*:*'' - Hă? Chiar trebuie să ştie toată populaţia că mergi tu la culcare?...

    ...Apoi am prin drag de un anumit buton, anume IGNORE! >:)

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu