Monday 22 October 2012

Cosmin.

  Il cunosc pe Cosmin inca din primul an al gradinitei . Intamplarea a facut sa fim in aceeasi clasa pana in ziua de azi , si cum lucrurile o sa se schimbe odata ce vom termina clasa a VIII-a , m-am gandit sa scriu despre el . Adica ar fi chiar dubios sa fim si la liceu impreuna , nuuu , nici o sansa. Si da ! Cosmin este o persoana speciala. 

Cred ca Cosmin este primul baiat care m-a placut si Cosmin este primul baiat pe care il iubesc sincer. Si el ma iubeste , si cand zic sincer , ma refer la genul ala de dragoste inofensiva, care nu asteapta sa evolueze cumva,este genul de dragoste pe care toti o observa numai noi nu . Ma rog .. o observam,cel putin eu , dar evident ca nu voi zice niciodata. 
In clasa a V-a , ceilalti baieti din clasa au inceput sa zica in gura mare ca ma place Cosmin , defapt ca el le-ar fi zis lor ca ma place , acum nu stiu daca era adevarat , dar eu atunci am zis " Mie nu imi place de el ! Lasati-ma in pace ! " , si atunci , nu stiu daca din cauza mea sau din cauza ca se rusinase , dar Cosmin a plans . M-am simtit putin prost atunci , si inca ma mai simt si acum , a fost prima oara cand am vazut un baiat plangand cred , si ultima oara cand l-am vazut pe Cosmin plangand. 
Ceea ce imi place la Cosmin foarte mult este ca are o inteligenta aparte . Imi plac baietii inteligenti care stiu ce si cand sa vorbeasca . Si nu e vorba de asta dar  Cosmin este cel mai bun din clasa , si nu ma refer ca e bun ( la carte ) doar fiindca invata ceea ce ne preda si ia 10 , el pur si simplu stie lucruri pe care noi nu le stim , se descurca excelent la problemele de logica si defapt , daca nu stiu ceva ma auzi spunand " Cosmin  ! " In clasa a VI-a si a VII-a am stat in banca din spatele lui , ne jucam mereu , radeam mult si faceam glume pe seama lui Gabi ( cel mai bun prieten al lui ) , ma ajuta la teme si la teste cateodata , zice ca sunt un cap sec si ca singura mea sansa in viitor este sa ma marit cu un bogatas ( tachinari zilnice ) . Colegii mereu zic de noi ca ne iubim si chestii , Gabi zice ca semanam , ca suntem niste ciudati amandoi si desigur ca au fost multe intamplari , unele mai haioase , altele cu tenta de romantice bla bla . Imi pare rau ca nu am mai putut sa stau in banca din spatele lui fiindca imi lipsesc criticile lui , castanele care mi le dadea usor peste cap , ma ciupea deseori de maini apoi se ascundea ca si cum eu nu l-as vedea .. si ma rog , intelegeti voi , copii mici . Chiar saptamana trecuta l-am rugat sa ma ajute la o tema si dupa ce a rezolvat mi-a zis " Nu ma pupi ? " Eu si Gabi am luat soc instantaneu , Gabi a ramas intepenit dar eu nu am schitat nici o expresie ( sper ) si am executat . A fost prima data cand mi-a zis asa ceva and...mda . Ceea ce am realizat in toti anii astia este ca nu pot sa fiu suparata pe Cosmin , indiferent ce mi-ar spune , ii pasa de mine dar se ascunde intr-un fel sau altul . De exemplu , anul trecut ma certasem cu o prietena si eram foarte suparata , el ma tot intreba ce am dar eu nu ii raspundeam si intr-un final i-am spus " Ce-ti pasa ? " si el a zis " M-am saturat sa vad un zombi cand ma intorc " si eu am ras , normal . 
O sa imi amintesc mereu de el fiindca pana la urma este prima mea dragoste copilareasca , si imi place asa , e placut , e genul ala de sentiment pe care il ai dar nu foarte intens , pur si simplu el exista , simtim asta amandoi dar ne comportam de parca am fi doar colegi . Hi hi ! Dar defapt , asta si suntem , ma rog .. e atat de firav sentimentul incat e greu de explicat , sper ca ati inteles ideea.
 Alte chestii despre Cosmin : 
Zodie : Gemeni ( ca mine )
Data nasterii : 1 iunie 
Varsta : 14 ( ca mine )
Materie preferata : Matematica 
Materie la care se descurca cel mai bine : Toate . 
Genuri muzicale preferate : rock & dubstep ( ca mine )
Trasaturi : Inalt , slab , ochii negrii , par drept peste urechi - negru .
Calitati : Haios , destept , sensibil , ambitios , responsabil , de treaba . 
Defecte : Se comporta indiferent desi stie ca nu e . 
P.s : Multumesc celor ce ma citesc si imi comenteaza , saptamana placuta sa aveti ! :* 

7 comments:

  1. Deci dacă e așa cum zici deci ai vrea să renunți la el? E cam greu să găsești genul ăsta de dragoste în zilele de azi, iar tu meriți să fi iubită în felul acesta.
    Raise your heart and love!
    O săptămână plăcută și ție! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pai nu sunt sigura , sigura ca el simte ceva pentru mine , apoi daca el nu-mi zice nimic eu de ce i-as zice ? Si oricum , nu sunt indragostita te el , asa cum am spus , e o dragoste care nu cere evolutie .. oricum nu imi bat capul , daca Dumnezeu va vrea sa fie ceva intre noi vreodata , asa va fi , pana atunci sunt multumita asa cum e acum ! :*

      Delete
    2. Mă bucur că gândești așa!
      Sunt mândră de tine, iar Dumnezeu apreciază această decizie!
      O seară plăcută draga mea! :)

      Delete
  2. Awwww..:x :o3
    Cred ca numai asta am zis cat ti-am citit postarea:))...E un sentiment asa..dulce.
    Desi prima data cand am vazut titlul nu prea mi-a venit sa citesc( am avut si eu un Cosmin in clasa care nu ma suporta.Acum s-a transferat la clasa cealalta, dar inca imi vine sa fug atunci cand il vad pe hol)

    ReplyDelete
  3. O adevarata prietenie.Ma bucur ca exista o relatie de prietenie asa de stransa intre voi . Sa va pretuiti amandoi si cel mai important : pastrati-va prietenia pe toata durata vietii , asta in cazul in care va ramane doar prietenie :D Daca D-zeu va vrea sa fie ceva intre voi atunci va doresc tot binele din lume si sa fiti fericiti :D

    ReplyDelete
  4. Aşa băiat,mai rar.Bănuiesc că e un model pentru cei din jurul său.Cred că te simţi în siguranţă alături de el.
    >:D<

    ReplyDelete
  5. Mi se pare ca e ca un frate mai mare pentru tine :) Frumos sentiment :)

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu