Wednesday 24 October 2012

Amintiri .

 Ma gandeam.. calculatorul meu merge cam greu . Ar trebui sa-l mai curat . 
Curat de amintiri , poze , convorbiri si alte lucruri . Am multe poze , poze cu toata lumea , poze la care ma uitam zi de zi cu lacrimi in ochi , pentru ca eu iubeam persoane care poate nici nu stiau ca exist . Mi-e greu acum , nu am mai deschis de mult acest album , dar mi-e greu sa il sterg . Trebuie sa o fac totusi , de ce eu pastrez amintirea unor persoane care acum poate nici nu imi mai dau un buna in sictir pe strada ? 
Gabi ... stii , mereu te-am iubit , si chiar dupa ce "mi-a trecut" am continuat sa plang cam un an de zile mereu cand imi aduceam aminte de tine . Degeaba mi te adresezi cu " surioara " atunci cand ma vezi , nu va schimba cu  nimic faptul ca m-ai parasit pentru o prietena , esti dezgustator de-a dreptul , macar nu te preface ca nu s-a intamplat nimic , asa din bun simt .
Ionut  . Idiot . Ai venit vineri la scoala si nici n-am apucat sa respir aerul proaspat de afara ca m-ai luat asa tare in brate, mai sa-mi crape nasul , si m-ai pupat pe frunte ca si cum .... HA ? Frate , de ce sunteti asa penibili , serios . Ma intreb cateodata de ce toti baietii se intorc la mine dupa ce nu-i mai plac , si da , ma bucur ca nu-i mai plac , sunt niste idioti . Nici de pozele tale n-am nevoie dragul meu .
Celalalt Gabi . Hm , intr-un fel imi lipsesti  , adica , vorbeam ore in sir si iti spuneam orice , dar nu o sa uit cum mi-ai sarutat cea mai buna prietena exact cand eu am iesit din casa . Si culmea , stiai ca  te plac ,  coincidenta nu ? 
As sterge chiar si pozele colegilor de clasa , dar , eh , nu acum , poate maine , sau poate in alt an . Momentan , ei inca fac parte din viata mea , fie ca vreau sau nu . He he , prietenii , nici pe degete nu pot sa-i numar . Cu Claudia abia daca mai vorbesc , probabil la liceu nici nu o sa ne mai bagam in seama .. ciudat , o sa ma doara fara ea , deja ma doare , cred . N-am dispozitie sa plang dupa ei , n-am deloc . Nu , vreau sa ma schimb , m-am schimbat , lor nu le pasa , mie de ce sa-mi pese . Ar fi trist la scoala fara Cristina , rad cu ea mereu , ciudat nu ? Acum doi ani vroia sa ma bata , si nu ne intelegeam de loc . Dar , niciodata nu se stie cu cine poti sa te certi sau poti sa te impaci..
Aveti grija de voi ! 

11 comments:

  1. Indiferent daca le vei sterge sau nu din calculator , amintirile mereu vor ramane in mintea si sufletul tau.

    O seara minunata si succes maine la scoala :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adevarat , dar se mai zice si ca " Ochii care nu se vad se uita! " :-j :*

      Delete
  2. Primitor aer aici, la tine !
    Aștept să-mi împărtășești dacă a funcționat metoda asta , că tare folositoare mi-ar mai fi ! ;)
    Seară plăcută să ai !

    ReplyDelete
  3. Alle,mai rau e de mine care am toate amintirile pe dvd-uri..si de acolo nu le-am putut sterge..sa sti ca am avut in minte sa scriu si eu despre fostii mei,dar am renuntat,blogul meu a inflorit cu dragoste in ultimul timp si nu vreau sa-l stric cu niste idioti... Cat despre tine,esti inca tanara,vei intalni multi baieti,si,asa cum mi-ai spus si tu mie,toate iti vor fi rasplatite..si rabdarea,si iubirea,tot. Te pup,si o seara buna in continuare!

    ReplyDelete
  4. Părerea mea nu le șterge. Viața abia acum începe. De ce să ștergi ceva ce e parte din tine.
    Să îți zic ceva, băieții nu gândesc mereu în perspectivă, iar fetele care nu le pasă de altele, de prietene... îi învârt să facă ce vor ele.
    Vei mai da peste așa ceva, dar învață. Învață să nu suferi și învață să nu devii așa niciodată.
    Îți doresc o zi super la școală și abia aștept să te văd la liceu să îmi zici ce părere ai de cum e acolo :D

    ReplyDelete
  5. Degeaba ii stergi din pc daca ii mai ai in suflet :*

    ReplyDelete
  6. Ştii, îmi place postarea asta, mult.În ea mă regăsesc şi eu...doar că la masculin.Şi da, nici eu nu pot să-mi număr prietenii adevăraţi pe degete, dar nu-mi pasă.Mă simt bine, aşa cum sunt eu."Blogărit-ul" e o chestie care îmi place la nebunie, şi mi-e de ajuns.Încă aştept fata aia care să-mi pice cu "tronc", din nou :)

    ReplyDelete
  7. Eu zic sa le sterg atata timp cat nu iti creeaza stari placute:) asa am facut si eu:) oricum amintirile raman in suflet, n-are rost sa mai tii si fotografiile...

    ReplyDelete
  8. Eu zic sa nu le stergi,oricum ele iti vor ramane in mine,mai bine pune-le pe un cd/stick si intr-o zi vei vrea sa te uiti la ele...
    Eu mi-am sters pozele cu diferite persoane,din anumite momente si chiar daca m-ar durea,m-as uita la ele daca le-as mai avea....
    Acum le am pe toate pe un stic si cand simt nevoia sa ma intorc in trecut il caut si ma uit:D...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prea tarziu , pozele sunt duse de mult . Iti multumesc pentru comentariu draga Shopie , te astept oricand ! :*

      Delete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu