Wednesday 22 May 2013

Calma..

   Am inceput sa scriu in ultimul timp . Sa scriu si sa nu public . 
Nu stiu de ce , nu se potriveste ... intr-un fel sa altul , nu se potriveste  .
As putea doar sa sterg , dar atunci cand vad cat am scris prefer sa pastrez . 
Ceva imi lipseste , probabil D. , da , am vorbit ieri insa am impresia ca lui ii e indiferenta prezenta mea asa ca m-am hotarat s-o las balta , vom vorbi cand va vrea .. 
In fine , nu stiu ce sa spun , imi lipseste ceva pentru ca nu mai gasesc farmec in nimic , poate ca sunt singura , poate ca toata aceasta iubire pe care cred ca am dat-o si care nu mi-a fost " returnata " incepe sa isi puna amprenta asupra mea , poate ca a inceput acum mult timp sa faca asta . 
Sau poate ca nu .
Habar n-am , nici macar sa ma plang n-am chef , nu-mi mai place nimic parca.
Nu pot sa scriu ceva ce sa-mi doresc sa postez , citesc o carte si desi povestea e draguta n-am nicio placere in aceasta activitate , n-am chef sa dorm , cateodata cred ca n-am chef nici sa ascult muzica.
E destul de aiurea..
Azi am aflat ca la liceul unde vreau sa merg se intra cu cel putin 9,14 .. Eu am medie mai mare de atat dar examenul la matematica nu va fi pentru mine , eu inca nu pot...
Si , e doar o clasa de filologie. UNA ! Asta imi imputineaza sansele..
Iar eu ? Eu nu am niciodata parte de ceea ce-mi doresc , cu cat sunt mai optimista cu atat dezamagirea e mai mare.. Intelegeti , anul asta a fost diferit , anul asta am vrut sa fie altfel.
Am vrut sa fiu mai buna , mai frumoasa , am vrut sa reusesc.
Decizia inca n-a aparut , dar pana acum n-am realizat nimic . Nu , nu ma plang fiindca probabil totul e din vina mea , dar ma intreb..oare sa n-am noroc deloc ?
E important pentru mine sa reusesc acum , aici , poate pentru prima ora..e important pentru ca pentru tata e important si as vrea sa-i arat ca pot.. 
Inca nu mi-am luat rochie , pentru ca parintii mei nu stiu sa-si respecte promisiunile , dar nu vreau nici sa-mi mai bat capul , nici sa ma mai enervez sau amagesc , nu vreau sa urasc , sa ma supar , sa am ganduri negative.
Vreau ca oricat de mult voi fi dezamagita , vreau sa imi pastrez calmul..In exterior mereu am fost calma , dar ineriorul meu a fost praf si pulbere intotdeauna .. vreau sa fiu calma , sa respir , sa fiu calma.
Nu stiu ce doreste Dumnezeu sa se intample cu mine , dar nu vreau sa fiu dezamagita , vreau sa intru la acel liceu , chiar vreau...si de data asta mi-as dori sa nu raman doar cu dorinta , vreau sa intru acolo si sa fiu fericita , intr-un fel sau altul.
Ma opresc aici .. ma doare capul si-mi pierd ideile .
Raman calma..
Ascunsa.

2 comments:

  1. Pot sa iti spun un singur lucru legat de liceu, ai sa intri acolo unde este locul tau , si poate ca acel loc al tau o sa fie unde iti doresti tu sau nu, insa sunt sigura ca vei gasi persoane cu care vei lega prietenii si la sfarsit vei mai vrea sa mai ai macar o clipa.

    Deci, fii linistita si lasa lucrurile sa mearga de la sine! Mult succes!

    ReplyDelete
  2. ^^^^Are dreptatea tipa de mai sus^^^^

    Nu-ti mai face atatea probleme. Nu, stiu ca nu o sa ma asculti, dar stii si tu ca nu te ajuta cu nimic. D. e D. Probabil ca o sa creada ca nu-l bagi in seama ca ai trecut peste, sau ceva.

    Si... cu liceul... Cand am dat eu examenele alea au venit profii si ne-au facut subiectele. Poate la tine nu o sa fie asa, dar poate pici cu supraveghetori draguti si mai poti sa te mai inspiri de la cineva.

    Succes. Mult succes. Foarte mult succes! >:D<

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu