Friday 14 September 2012

Vina mea .

M:-Ma cam inteapa inima de cateva zile ..
T:-Iauzi , poate mori ! 
M:-Cat as vrea , cat as vrea..
T:-Si eu as vrea sa mor , dar nu e asa cum vrem noi din pacate !
Spalam vasele atunci cand ochii mi s-au umplut brusc de lacrimi , dar nu , nu vroiam ca ele sa curga , nu vroiam ca lacrimile acelea formate din ura si tristete sa imi macine ochii . Nu stiu cum ar trebuii sa fie o familie dar in filmele cu final fericit parintii nu isi adreseaza astfel de cuvinte , nu in fata copiilor cel putin . Si ma doare .. si e vina mea , doar vina mea . Am fost egoista si m-am gandit doar la fericirea mea , trebuia sa ii las sa se desparta atunci cand au vrut , nu trebuia sa fac pe rasfatata , trebuia sa fiu indiferenta , sa nu plang , sa nu tip ... sa fiu precum o piatra , sa accept ploaia si soarele , sa fiu rece si tacuta . Ma simt ca o povara , viata parintilor mei poate ar fi fost mai buna fara mine , m-am saturat sa vad zilnic doi roboti care fac mereu acelasi lucruri , fara sa vorbeasca , sa rada , sa glumeasca si care se cearta atunci cand se ciocnesc . Nu vreau , nu vreau o familie a mea , nu vreau niciodata asta , daca o familie inseamna o astfel de viata traita parca degeaba , atunci nu ! Ma intreb oare cat va mai dura , ma intreb de ce destinul i-a adus impreuna cand e atat de clar ca poate era mai bine fara intalnirea asta a lor ...
Oricum , doua zile o sa mi le petrec la tara , la bunica .. defapt ma duc sa muncesc nu sa petrec dar ma rog.. detalii . 
Numai bine va doresc !
                               Cu drag Ascunsa . 

3 comments:

  1. numai bine si tie:D pupici:D:X

    ReplyDelete
  2. nu trebuie sa te simti o povara.trecem in viata prin fel si fel de momente,unele mai urate,altele mai frumoase.asa ne e dat sa traim.si intalnirea dintre parintii tai nu a fost o greseala.
    >:D<...

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu