Tuesday 25 September 2012

Nimic deosebit.

 Nu s-a mai intamplat nimic deosebit in ultimele zile..Aceeasi scoala , aceeasi banca , aceleasi rasete , aceiasi oameni si tot asa , ceea ce nu ma deranjeaza pentru ca in momentul de fata nu ma simt in stare sa suport schimbari . Din pacate planul meu de a nu vorbi cu Dragos a esuat .. Stiuu ..stiuuu , dar heii ! Nu e vina mea ! Chiar cand am pus si eu tara la cale , dupa o noapte de plans si dupa o hotarare serioasa , atentie serioasa  , el a inceput sa ma bage in seama , sa imi dea melodii si tot asa . Ahh ! Afurisitul ! Ei.. sa fiu sincera, nu e ca si cum m-ar fi deranjat situatia actuala , adica m-am calmat si mi-a parut bine ca mi-a dat atentie..dar totusi ! Eu am conceput un plan strategic si bine gandit anti vorba cu Dragos si el ce face , vine si darama tot ! In fine , nu mai conteaza. Problema mea principala in momentul de fata este scoala , nu imi mai place deloc ! Bine..nu ca mi-ar fi placut cu adevarat vreodata , dar acum e diferit , nu mai am nici un avant sa invat , dar poate ca o sa ma apuc curand..sper ! O saptamana frumoasa in continuare sa aveti !
P.S : Promovarea unui blog o sa o fac cel mai probabil maine , multumesc inca odata Viorel pentru idee ! 

3 comments:

  1. Nici eu nu aveam chef de scoala in primele 2 saptamani , dar pe urma totul era ok :)

    ReplyDelete
  2. Mie îmi e dor de școală.
    Dar acum e timpul pentru alt nivel.
    Băieții ăștia sunt imprevizibili și nestatornici.
    Eu zic că cel mai bine ar fi să te concentrezi pe școală, iar dacă o fi să fie ceva și cu dragostea să fie ca un cadou. :)
    O zi frumoasă și ție!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neh .. nu o sa fie nimic intre noi din 100 de motive , plus ca nu as vrea asta , si nici el . Dar da , ai perfecta dreptate , scoala trebuie sa fie pe primul loc ! :3 Multumesc pentru sfaturi si comentarii ! >;d<

      Delete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu