Saturday 1 February 2014

IARNA. imi place .

Cred că am citit în jur de o oră ceea ce aţi mai scris voi . Îmi place să vă citesc , să văd ce mai faceţi , să fac comparaţii între viaţa voastră şi a mea . Îmi place dar nu fac asta foarte des , nu vă citesc prea des ... pentru că nu ştiu , pur şi simplu o las mereu pe mai târziu , dar apoi recuperez...
Ideea e că , uitandu-ma la voi realizez ca eu scriu aiurea . Adica , mi se pare ca scriu dezordonat , mult si fara sens . Poate ca asa e si viata mea . Dezordonata si fara sens . 
Am plans aseara , putin , dar am plans . Mda , am avut , mai mult sau mai putin un motiv dar cred ca imi si doream sa plang , pentru ca e un refugiu . 
Am avut o saptamana frumoasa .
Am iesit afara , am vazut filme ,am fost bagata cu capul in zapada *de baieti* si mi-a placut pentru ca asta m-a facut sa ma simt copil . Am mers singura pe drum seara cand luminile felinarelor abia mai palpaiau , m-am uitat pe geam in miez de noapte cum ninge , am mancat mult , din pacate da , am mancat mult , mai ales ciocolata . Sunt grasa si totusi mananc , fara sens .
Imi place sa mananc . Ma face sa ma simt bine .
Oamenii m-au cautat , multi , vreau sa spun ca m-au sunat si m-au chemat afara si ma simteam asa glorioasa , ca si cum sunt importanta , am fost zile in care am ras intr-una si m-am simtit obosita sa fiu cu atatia oameni si sa aud lucruri cum ar fi " Daca tu nu iesi , nu ies nici eu . " 
Si .... da.
E o evolutie colosala , aproape ca incep sa cred ca am viata sociala .
Dar azi si ieri am stat in casa pentru ca alalteri am indurat un frig cumplit care m-a facut sa nu mai vreau sa ies din casa nici daca infloresc lalelele . Nu . Frig .
Dar o sa mai ies pentru ca vreau sa fac un om de zapada si sa stau in zapada , m-am bucurat si ma bucur din plin de zapada , zilele trecute m-am trantit in zapada , in parc , si am inchis ochii gandindu-ma la nu stiu ce . Imi amintesc ca si vara fac asta doar ca in apa , pe spate , cu ochii inchisi si ma uita Dumnezeu asa , pana cand vine vreun val si ma rastoarna iar cand deschid ochii realizez ca sunt foarte departe de locul in care ar trebui sa fiu . Cu zapada macar stiu ca ma trezesc acolo unde m-am culcat . Si ca sunt putine sanse sa ma inec .
Probabil maine o sa vina vreo prietena la mine , pentru ca ghiciti ce , mai nou am multe prietene care vor sa vina la mine . Hm...
C. m-a dezamagit , si aseara am plans din cauza lui si din cauza ca A. n-a mai vorbit cu mine doar pentru ca a gasit pe cineva mai bun  , dar cel mai mult am plans pentru ca aceste prostii m-au facut sa plang . Intelegeti ? Plangi de nervi pentru ca plangi . Am plans pentru ca sunt slaba si nu vreau , am plans pentru ca dupa atata timp inca nu m-am maturizat , inca cred in tot si ma supara orice si pentru ca sunt naiva . Mi-am promis sa nu mai fiu si sa nu mai plang , dar aseara am plans. Si mi-a placut dar mai mult m-a enervat.
Azi nu mai aveam nimic , doar o vanataie pe picior , am cazut . 
Si miros frumos . 
Iar am scris mult , eu nu ma invat niciodata minte , pe bune . Sunt o tipa ciudata , rad si plang imediat , dramatizez , ma deprim apoi ma simt bine . Cateodata pe bune ca nu stiu , pe bune .
Ascunsa 

8 comments:

  1. Fiecare scrie in felul lui, era o vorba care spunea "scrisul ma reprezinta" tu scrii ce simti deci clar te reprezinta.
    Hmm..o viata sociala sanatoasa e importanta, te ajuta , te implineste ca om dar trebuie sa alegi cu grija oamenii cu care socializezi si ce anume discuti cu ei...
    Om de zapada, si eu am avut o incercare de om de zapada alaturi de o prietena, nu ne-a iesit, trebuia sa fie un Olaf..dar macar a fost frumos.

    Oamenii te dezamagesc, treebuie sa fii puternica si sa continui sa mergi pana cand vei da de un om care nu spun ca nu te va dezamagi, o va face, toti oamenii o fac, dar care te va iubi si va compensa dezamagirea.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Iar tu stii intotdeauna ce sa zici , serios , ai un dar in a stii ce sa spui.
      Hm...il ador pe Olaf ,e cel mai tare om de zapada din istoria oamenilor de zapada . Multumesc pentru sfaturi si pentru ca ma citesti !

      Delete
    2. Hmm, sper sa fie un dar :D . Si eu il ador pe Olaf..as vrea unul, ar fi frumos sa existe in realitate :).

      Cu placere :)

      Delete
  3. "mi se pare ca scriu dezordonat , mult si fara sens."-Da, doar ti se pare.Nu e asa deloc.Altfel nu as mai fi stat sa cites postarea "Despre mine" care e oarecum lunga.Uite, de exemplu, sunt si alte bloguri, cu postari scurte.Care nu pot sa le citesc, nu imi plac, si ma plictisesc chiar daca sunt scurte.Tu, in schimb, scrii mult, dar scrii bine.Nu m-au plictisit niciodata postarile tale indiferent cat erau de lungi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult de tot , ma bucur ca macar voua va place ceea ce scriu . Eu scriu mai mult de nevoie , imi si place sa scriu dar niciodata n-am considerat ca scriu bine.
      Postarea " Despre mine " nu e oarecum lunga , e gigantica , imensa , nici n-am realizat ca am scris atat !

      Delete
  4. Tu scrii bine pentru că ce scrii e adevărat și simți asta. Asta înseamnă să scrii bine, să transmiți ceva și să simți ceea ce scrii. Eu scriu dezordonat, mereu simt asta...
    Voiam să-ți zic că ești specială. Nu te cunosc în realitate dar cât am citit aici am ajuns cumva să mă apropii de tine. Cât despre asta ziua în care o să realizezi și tu că ești specială, e ziua în care poți să zici că ești bine.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imi place cum ai spus ultima propozitie...Ma rog , imi place tot ce ai spus dar in special ultima propozitie .
      Si eu m-am apropiat de tine si imi place cum scrii , chiar imi place , esti o persoana importanta pentru mine si apreciez ca mereu imi lasi comentarii si ma urmaresti .
      Ai grija de tine !

      Delete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu