Monday, 10 February 2014

Sentimente

  M-am taiat .
Nu e nevoie sa mai explic de ce . 
Eram in cada si plangeam , de frica , de nervi , de tristete , de de toate . Si pur si simplu am simtit nevoia sa fac chestia asta...si m-am taiat pe picior , vreo cinci linii destul de lungi . 
Stiu ca nu e bine . Nu sunt vreo emoida , n-am mai facut asa ceva pana acum si nici nu vreau sa mai fac , stiu ca nu e bine , stiu ca Dumnezeu acolo in ceruri a fost si este dezamagit de mine.
Ma gandeam la Dumnezeu , la credinta mea in timp ce ma taiam , apoi m-am gandit ca sangele e foarte rosu .
Nu stiu ce urmeaza sa fac , am dormit tare prost aseara , de fapt nu prea ma dormit , ma duc sa ma tund , nu stiu cum , mereu zic ca "nu ma mai tund vreo doi ani , sa vad cum mai arat cu par lung" , dar mereu ma tund.
Si azi am liceu.. vad oameni care sufera peste tot in jurul meu si nu pot sa fac nimic , ma simt inutila , nu pot sa fac ceva nici macar pentru mine , de ce am impresia ca pentru altii as putea ?
Vreau sa-l ajut pe Pafi , vreau sa nu plece , vreau sa ramana , nu sunt pregatita sa nu mai vorbesc cu el , nu sunt pregatita sa dau saptamana asta ( sau vreodata in viata ) ochiii cu Nemernicul , nu sunt pregatita pentru scoala , pentru oameni , pentru nimic.
Si vreau sa vorbesc cu C. , dar n-o sa ma sune , pentru ca s-a plictisit de mine.
Ascunsa

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu