Friday, 7 February 2014

"Ca să nu te mai rănesc"

Adevărul este că ....
Nu ştiu . Nu ştiu care este adevărul şi nici nu vreau să ştiu pentru că acel adevăr ştiu sigur că o să mă doară , că o să mă facă să-mi doresc să uit , să nu ştiu , să plec , să mă ascund .
Am vorbit din nou cu Nemernicul , şi am decis din nou să fie ultima oară când vorbim , sincer nu ma aştept să fie ultima oară , şi poate tocmai de asta va fi.
Am plâns , am plâns ieri seară , la o zi după discuţie ,  am plâns cu căştile în urechi până la unu noaptea şi nu , nu a fost el singurul motiv  , dar nu mai contează , la urma urmei eu oricum sunt plângăcioasă . 
Mi-a spus că nu mă merită , i-am reproşat faptul că s-a purtat urât  cu mine , că nu mai pot să-l înţeleg , că nu mai vreau , că am obosit . I-am spus că el nu mă înţelege pe mine şi că nici nu vrea , că a profitat de faptul că mie îmi pasă şi că şi-a permis prea multe , mult prea multe .
Şi nu a negat . Poate pentru că s-a schimbat , poate pentru că nu-i pasă sau poate pentru că s-a săturat şi el de nesfârşite discuţii . Mi-a spus că preferă să nu mai vorbim "Ca să nu te mai rănesc."
I-am zis că ar fi putut încerca să nu mă rănească fiindu-mi în continuare "prieten" , dar el , ca deobicei , a încheiat discuţia , a ales să plece căci asta ştie cel mai bine să facă , şi la urma urmei , ce ştie el ? Ce-i pasă lui ? Nu pe el îl doare , nu pe el l-a durut , nu el a plâns sătul de atâtea vorbe .
Credeam că sunt ok cu asta , credeam că e mai bine aşa , cred că e mai bine aşa , poate că a luat şi el într-un final o alegere corectă . Credeam că nu-mi mai pasă , că l-am lăsat în urmă , că am trecut peste , dar stând acolo în pat , plângând mă gândeam că poate chiar ţin la el , poate chiar imi pasă , îi vreau binele , vreau să ştiu că îi e bine , în ciuda a tot ce a făcut , în ciuda a tot ce mi-a făcut , voiam să fiu acolo pentru el.
Cu C. merge prost , nici nu vreau să mă gândesc , refuz să mă gândesc , m-a dezamăgit într-un fel şi n-a fost acolo pentru mine , a ales să nu fie .
Sper ca perioada asta proastă să nu dureze o veşnicie , ştiam că o să vină , aşteptam pentru că am fost fericită vacanţa asta , m-am simţit bine , m-am distrat . Dar acum totul se duce iar eu trebuie să fiu puternică şi calmă , să trec peste tot ce mi se va da.
Începe şi şcoala , vă daţi seama că mor de fericire.
Ascunsa

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu