Sunday, 10 March 2013

Cei doi .

Hei voi .
Conform gandurilor mele de pe parcursul zilei azi nu trebuia sa am un motiv de scris . Asta suna responsabil , ca n-am scris decat cateodata dupa un  " plan " .. dar chiar nu e nimic , serios.
Adica stiti voi , d-alea d-ale mele .. Scoala , lenevit , anime , seriale , am " visat " ca ma casatoream cu Pafi . 
Da stiu , aici trebuie sa pun stop . Ok baieti , calmati-va , nu cred ca va venii ziua in care sa trantesc pe blog " M-am indragostit de Pafiii , o nuuuu ! " 
Neh , nu cred ca se va intampla , insa dooo , sunt fata , si cum mi-am epuizat toate scenariile cu D. ( nu va ganditi la chestii necurate ) , cand zic " scenarii " ma refer la prima noastra intalnire , prima imbratisare si apoi casatoria . Chestii banale , in fine , nu mai am scenarii ! Si am nevoie de asta pentru ca eu noaptea nu pot sa adorm daca nu ma gandesc la ceva frumos..stiti voi , e ca o incurajare pentru viitor , si ca sa vezi la ce se gandesc fetele , in loc sa ma gandesc la viitoarea mea cariera , la momentul in care voi intra la liceul dorit ( te rog Doamne ! ) , la momentul in care voi vizita Anglia si alte cele , eu ce mi-am gasit sa ma gandesc ?! 
Da , Cristi ! 
Aleluia...Ei bine , sincer nu stiu de ce scriu despre visele mele frumoase , voiam doar sa ma descarc..pentru ca iar ma distantez de el . 
E nesimtit..imi vorbeste urat .. si nu ma lasa sa vorbesc ! 
Ma uit la un serial si acolo s-a intamplat ceva emotionant si frumos , imi venea sa plang asa ca i-am zis " trebuie sa-ti povestesc asta , trebuie ! " si mi-a zis " nu . nu trebuie , nu vreau , nu , nu , nu " , si asta nu e prima oara...si pur si simplu i-am zis : "Ok , o sa-i povestesc lui D. pentru ca el sigur o sa ma asculte de cate ori va fii nevoie desi a vazut deja de 3 ori serialul respectiv  nu tie pe care nu te intereseaza nimic . " Si mi-a raspuns " Cum vrei :) " 
Si imi pune mie emoticonul ala cretin pe care nu-l suport ... si asa mi-a sarit capsa si am iesit de pe mess , decizie proasta , trebuia sa astept sa intre D..
Stiti chiar imi e dor de D. , vorbim zilnic dar imi e dor sa fiu indragostita de el .. mai am sentimente ce-i drept , dar nu asa profunde , il iubesc dar mai mult ca pe un prieten .. Si chiar e un prieten . Nu regret nimic , au fost momente destul de urate, a fost nesimtit cu mine , am plans si m-a durut , dar merita , D. e un om cu care chiar vreau sa tin legatura ..
Pe cand celalalt !
Si asa decurg convorbirile mele cu  D...
Nesimtit...stiti , ma doare , oarecum imi vine sa plang dar nu pot...Sunt momente in care nu-l mai recunosc , cred ca nici nu-i pasa .. nici nu stiu ce cred . E naspa.. eu sunt naspa , silueta mea e naspa ..am probleme in familie si nici o persoana pe care sa vreau s-o imbratisez in afara de cei doi care sunt departe...
Nu vreau sa ma plang , desi o fac , dar...trebuie sa ma descarc totusi .. 
P.S : Ar trebui sa schimb aspectul blog-ului ? 
                                                                                                    

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu