Tuesday 15 January 2013

Vise de cosmar .

  Hei voi ! 
Ma bucur sa va imbratisez in cuvinte , ideea e ca nu prea stiu ce cuvinte sa scriu . 
In ultimele trei zile nu s-au intamplat prea mult..hm...o sa incep cu duminica cand am plecat val - vartej de acasa , la meditatii , unde imi venea sa plang pentru ca toata matematica se bloca undeva la intrarea in creierul meu , m-a cuprins o frica teribila de examen si am incercat cu toata puterea sa nu plang pentru ca do..cica mi-s copila mare , si a trebuit sa ma gandesc la ceva dragut si m-am gandit la catei pufosi , nu stiu de ce , si lacrimile mi s-au mai uscat in ochi dar fata aia ( cea mai tare meditatoare ) mi-a adus totusi un servetel si mi-a zis sa nu mai plang ca-i dam noi de cap. 
De fapt..nu cred ca am plans doar ca nu stiam nimic , dar nu ma simteam in balta mea deloc .
Apoi , peste luni am trecut asa .. ca Voda-n loboda pentru ca dooo , " ne traim viata " , nu aveam chef nici de scoala , nici de colegi sau profi , asa ca tot ce-am facut a fost sa dorm cu ochiii deschisi . 
Cu D. n-am mai avut nici o discutie interesanta..voiam sa zic ca sunt mandra de mine si ca mi-s tare . Si nu o sa fiu modesta ...vreau sa zic , D. ma iubeste ca pe o prietena si daca mi-ai fi zis asta acum cateva luni nu as fi crezut-o nici sa ma lovesti cu trenul . Tot acum o luna sau doua daca nu-l bagam eu in seama nici el nu ma prea baga , decat daca era in toane super bune , acum insa , nu trece zi in care sa nu vorbim , il mai salut si eu ce-i drept , dar daca sunt pe mess D. ma baga in seama . 
In concluzie sunt tare , am topit putin ghetarul si ma bucur , chiar sunt fericita si sper sa nu se schimbe nimic.
Aa mai vrea sa spun ca aseara am visat-o pe Georgiana . :| 
Mda... am visat ca cica eram amandoua intr-un fel de tabara , cum si ce habar n-am si eu am vazut-o acolo dar ma prefaceam ca nu o cunosc , o evitam , eram geloasa pe ea si chestii , dar nu stiu de ce ea se tot baga in vorba cu mine si eu nu mai puteam sa o evit deloc . 
Cica ne-am imprietenit si eu incercam sa aflu chestii , o intrebam lucruri gen " Si...iti place de cinevaaa ?! " si mi-a spus intr-un final ca ii place de un tip pe care il cheama D..... . Adica da , il placea pe D. si zicea ca el o ignora si bla si bla...Eu eram super tulburata , nu stiam ce sa fac , dar m-am gandit ca el trebuie sa fie fericit..si ca ea e chiar draguta..si i-am zis ca sunt sigura ca si el o place si lui D. i-am zis tot ce s-a intamplat si cum m-am intalnit cu ea si cum mi-a vorbit despre el...si i-am zis ca Georgiana e draguta si ca o iubesc pentru ca e asa de treaba si ..nu mai stiu , m-am trezit . 
Ciudat vis..
Altceva , ce sa va mai spun , cred ca mi s-a ivit o noua persoana in viata , va spun despre asta data viitoare , daca chiar e sa fie ceva . ( Nu va ganditi la iubiti sau chestii ) . 

9 comments:

  1. Puterea gandului si a visului e esentiala.Uneori e preferabil sa ai "vise de cosmar" decat sa ajungi in situatia in care...nu mai ai ce visa.

    ReplyDelete
  2. Oh..de partea cu matematica sa nu mai spun..ca..ma aflu la prapastia catre durere..
    Visele..sunt..ciudate..hm..nu stiu doar atat pot spune..eu am avut vise cam tulburatoare si yuh..eh.
    Cat despre acea noua persoana, pot doar sa ma bucur pentru tine.^.^
    Hugz and kisses.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awww. Multumesc , ma bucur ca ma intelgi .
      Merci , te mai astept pe aici !
      Hug ! >;d<

      Delete
  3. Ştii,de multe ori nu trebuie să ne încredem în vise.

    ReplyDelete
  4. Sunt curioasă să aflu mai multe despre acea persoană!Ai grijă de tine,matematica e un coşmar!!!!

    ReplyDelete
  5. Sa-ti zic un secret? Si pe mine ma cheama Georgiana :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da dar sunt sigura ca nu pe tine te-am visat. :)))

      Delete
  6. Pai unde e cosmarul ?:P
    Visul asta reflecta cel mai bine -problemele care ti le pui in minte,care te framanta ,apoi subconstientul isi face treaba in vis si ti le arata..
    Din vise poati invata multe,ce zici daca te apuci sa scri ceea ce visezi ,apoi sa stai putin sa vezi daca gasesti un inteles din vis in viata ta. majoritatea lucrurilor din vise sunt lucruri care poate par ciudate sau fara logica,dar sunt personificari ale lucrurilor care te framanta sau la care te gandesti.Orice lucru poate avea insemnatate,nu exista text ,ca o carte de vise,cartile de vise Nu sunt aplicabile ci TU esti singura care poate intelege propriul vis.Daca descoperi visul te descoperi pe tine si problemele tale.
    mmm...sper ca am ajutat :)

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu