Sunday, 27 January 2013

Ultima convorbire.

 S-a dus . :)
I-am dat ignore..lui Cristi .
Ma doare..ca naiba.. e ca naiba .. dar , m-am gandit , la el.. si apoi am avut conversatia asta cu L. :
Stiti..n-am chef , sa povestesc , sa scriu conversatia..n-are rost . A zis ca incepe sa tina la mine , ca-i e frica , ca nu stie ce sa faca , ca-s superba si ca asta se poate transforma in ceva mai mult..ca nu-i bine si toate astea..
Si .. ma rog , a fost o chestie aseara , cu el si cu D. . Nu-mi pasa , ma simt..ca dracu .
Dar trebuia sa o termin cu Pafi , ii zic asa , pentru ultima oara..trebuia sa termin pentru ca ma doare prea tare. M-am avantat intr-o conversatia , desi stiam ca o sa ma tulbur mult..am inceput sa plang de la primele cuvinte . Scriu acum..cu o ura si cu o dezamagire si cu o durere de-mi vine sa ma dau cu capul de tot ce se poate .
I-am zis .. ca , n-am vorbit de 5 zile , l-am acuzat . Pentru tot .
I-am zis ca meritam o explicatie , ca s-a dus totul dracu asa brusc , ca putea sa aiba bunul simt sa nu ma minta in fata ca ma " iubeste " . Sa-mi zica sa nu mai fiu proasta ..
La inceput m-a scarbit cu intrebari care si le pun prietenii falsi dupa un timp in care nu s-au vazut : " Bine , sanatoasa ? Merge scoala ? "
E jalnic .
De ce zmeura mea ma intreaba pe mine astea ?!
I-am zis ca nu pot s-o tin asa , ca mi-am distrus ultimele saptamani plangand si gandindu-ma cum m-a lasat balta ca o proasta dobitoaca ce sunt , cum pur si simplu n-are rost .
I-am zis sa-mi dea ignore , mi-a zis sa termin . A zis apoi " Nu s-a schimbat nimic intre noi . "
WAT FJSPOVJDPO
VDSP
BAG  KPS PD'FOKDVGBSAD
M-a luat de proasta .. la greu , a zis ca el nu cauta , ca daca e cautat bine , ca daca nu nu , a zis ca de ce ar fi trebuit sa-mi zica ceva .
Si atunci.. picatura a umplut paharul . I-am zis ca , ca nu mie mi-a dat mesaje , ca nu mie mi-a spus ca ma iubeste , ca nu cu el am vorbit atatea , ca nu eram cica prieteni .. i-am zis toate astea , si apoi am zis : " Daca nu-mi dai ignore , iti dau eu , ai grija de tine . "
N-am asteptat sa-mi raspunda cu nimic , i-am dat ignore , si gata .
Apoi Beni , prietenul lui a incercat s-o dreaga cu mine dar i-am taiat fisa rapid . Imi pare .. rau , rau rau raufwe[vae[f
Scriu aici doar pentru ca .. pentru ca deasta scriu . Vedeti si voi de ce.. sincer , chiar nu-mi mai arde de nimic.

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu