Tuesday, 15 January 2013

Vise de cosmar .

  Hei voi ! 
Ma bucur sa va imbratisez in cuvinte , ideea e ca nu prea stiu ce cuvinte sa scriu . 
In ultimele trei zile nu s-au intamplat prea mult..hm...o sa incep cu duminica cand am plecat val - vartej de acasa , la meditatii , unde imi venea sa plang pentru ca toata matematica se bloca undeva la intrarea in creierul meu , m-a cuprins o frica teribila de examen si am incercat cu toata puterea sa nu plang pentru ca do..cica mi-s copila mare , si a trebuit sa ma gandesc la ceva dragut si m-am gandit la catei pufosi , nu stiu de ce , si lacrimile mi s-au mai uscat in ochi dar fata aia ( cea mai tare meditatoare ) mi-a adus totusi un servetel si mi-a zis sa nu mai plang ca-i dam noi de cap. 
De fapt..nu cred ca am plans doar ca nu stiam nimic , dar nu ma simteam in balta mea deloc .
Apoi , peste luni am trecut asa .. ca Voda-n loboda pentru ca dooo , " ne traim viata " , nu aveam chef nici de scoala , nici de colegi sau profi , asa ca tot ce-am facut a fost sa dorm cu ochiii deschisi . 
Cu D. n-am mai avut nici o discutie interesanta..voiam sa zic ca sunt mandra de mine si ca mi-s tare . Si nu o sa fiu modesta ...vreau sa zic , D. ma iubeste ca pe o prietena si daca mi-ai fi zis asta acum cateva luni nu as fi crezut-o nici sa ma lovesti cu trenul . Tot acum o luna sau doua daca nu-l bagam eu in seama nici el nu ma prea baga , decat daca era in toane super bune , acum insa , nu trece zi in care sa nu vorbim , il mai salut si eu ce-i drept , dar daca sunt pe mess D. ma baga in seama . 
In concluzie sunt tare , am topit putin ghetarul si ma bucur , chiar sunt fericita si sper sa nu se schimbe nimic.
Aa mai vrea sa spun ca aseara am visat-o pe Georgiana . :| 
Mda... am visat ca cica eram amandoua intr-un fel de tabara , cum si ce habar n-am si eu am vazut-o acolo dar ma prefaceam ca nu o cunosc , o evitam , eram geloasa pe ea si chestii , dar nu stiu de ce ea se tot baga in vorba cu mine si eu nu mai puteam sa o evit deloc . 
Cica ne-am imprietenit si eu incercam sa aflu chestii , o intrebam lucruri gen " Si...iti place de cinevaaa ?! " si mi-a spus intr-un final ca ii place de un tip pe care il cheama D..... . Adica da , il placea pe D. si zicea ca el o ignora si bla si bla...Eu eram super tulburata , nu stiam ce sa fac , dar m-am gandit ca el trebuie sa fie fericit..si ca ea e chiar draguta..si i-am zis ca sunt sigura ca si el o place si lui D. i-am zis tot ce s-a intamplat si cum m-am intalnit cu ea si cum mi-a vorbit despre el...si i-am zis ca Georgiana e draguta si ca o iubesc pentru ca e asa de treaba si ..nu mai stiu , m-am trezit . 
Ciudat vis..
Altceva , ce sa va mai spun , cred ca mi s-a ivit o noua persoana in viata , va spun despre asta data viitoare , daca chiar e sa fie ceva . ( Nu va ganditi la iubiti sau chestii ) . 

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu