Saturday, 26 January 2013

A doua zapada .

 Hei voi , micutii mei zani si zane , in momentul acesta [26.1.2013-09:47] ninge ! 
A doua zapada pe anul asta aici , hm..destul de dragut . 

Ultimele zile ..au fost oarecum bune , obositoare dar bune..inca am mai plans pentru ca L.continua sa spuna lucruri pe care mi le spunea Cristi si D. , dar e ceva trecator..
Chiar acum ma uit pe geam si imi amintesc de prima zapada..imi amintesc ca tot trista eram si atunci , dar era mai usor , atunci era Cristi . Imi amintesc ca inainte sa fie prima zapada , el mi-a spus " Daca te enerveaza vremea , o s-o schimb. " Niciodata n-am sa uit aceste cuvinte , ca multe altele..credeam ca vom prinde si aceasta zapada intr-o prietenie frumoasa . 
Ma intreb daca si el priveste acum zapada , sunt sigura ca si la el ninge , ma intreb daca s-a gandit la mine zilele astea .. mi-as dorii atat de mult sa stiu daca e bine , dar nu vreau , o singura convorbire m-ar tulbura iar , m-am saturat sa-i vad indiferenta , si stiti ce , am obosit sa-mi mai pese . 
Au trecut 4 zile de cand n-am vorbit cu el..niciodata n-am stat despartiti asa mult .. credeam ca mai e o sansa , credeam ca totul va revenii la normal , se pare ca nu . 
Incepe sa-mi treaca si mie..undeva acolo inca doare si cred ca va mai durea , dar acum nu mai plang zilnic si nu ma mai fortez atat sa nu-l bag in seama . Ideea e ca .. inca treasar cand primesc un sms , asteptand sa fie de la el , inca ma uit la vechile convorbiri si mesaje , inca ii vizitez frecvent facebook-ul , inca mi-e dor de el .. 
Dar cum spuneam , azi trebuie sa fie o zi mai buna ! 
Rugati-va la Dumnezeu , cautati imparatia Lui , pentru ca medicament mai bun ca asta nu exista! 
Va imbratisez! 
P.S : Am facut un interviu video cu tataia dar nu stiu de ce nu pot sa-l incarc aici , trebuie mai intai sa fie pus pe yt. sau ceva ? Ca eu una habar n-am . 

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu