Wednesday, 30 January 2013

Fericita .

 Sunt eu . 
Iar eu , aici , intotdeauna pentru si cu voi . De fapt , nu sunt doar eu , sunt eu , un iaurt si inca ceva . 
Savurez din plin aceasta zi , e minunata . Ma simt atat de bine incat mi-as dorii ca viata sa se opreasca in ziua asta .. de fapt , e bine , pana acum , cand o sa ma apuc de cele mai superbe teme la mate ,ziua n-o sa mai para asa perfecta .. dar eh , trebuie si asta . 
Daa ?! Vedeti , chiar ma simt bine . " Trebuie si asta " , eu niciodata nu accept ideea ca matematica trebuie dar azi n-o las sa-mi strice starea .. e perfect . M-am trezit de dimineata , evident , si desi tanjeam dupa asternuturile moi si patura calda , trebuia sa ma duc la scoala, sa suport doua ore de chimie si alte cateva ore la fel de neinteresante .. S-a zgribulit toata pielea pe mine cand s-a ciocnit de racoarea camerei , imbracata inca in bezna, incepea o zi buna . 
Sunt asa fericita...Doamne , scriu foarte rar ca sunt fericita .. pentru ca sunt foarte rar fericita , si , e extraordinar sa scriu aici ceva vesel , si frumos . 
Radiez de-a dreptul .. as scrie un post lung despre cat de fericita sunt .. Multumesc Doamne ! 
Si cum spuneam..m-am trezit si am zambit , am fost asaa.. ah ! Ce sentiment minunat . 
Ok , n-o sa va mai tin prea mult in suspans si o sa va zic ce s-a intamplat . Dar o iau pas cu pas . 
Deci , pe 27 - ziua neagra a ignorului .
 Dupa asta..toata seara am plans , eram de-a dreptul terminata .. si vreau sa zic la modul serios . Am fost atat de trista , am plans asa de mult incat a doua zi nu m-am putut duce la scoala . De ce ? Pai..am dormit foarte putin , fata mea era praf , dar , cand m-am ridicat in picioare intreaga camera parca era intr-un carusel al mortii , totul se invartea , ceata , si o durere de cap ingrozitoare . 
Am stat acasa sa ma refac .. Trebuia sa fie un nou inceput , dar inca , inca nu eram bine..Evident ca am fost o stafie toata ziua , mai putin seara cand L. a facut cateva confesiuni..cum ca se indragosteste de mine , dar , momentan nu vreau sa intru in detalii , poate daca voi mai vorbi despre asta cu el voi scrie.
Si ... a venit 29 . Am fost la scoala .. am lacrimat putin cu gandul la Cristi .. si , seara , mesaj pe facebook.
Mesajul era acestat : 
p.s : Nu , nu are numele de fb " C " dar am sters eu . 
Ei bine..si apoi , am fost seaca la inceput .. si au fost , multe lucruri , dar ( DA ADA , AI AVUT DREPTATE ! ) slava Domnului ! Nu a fost ultima convorbire , i-am scos ignor-ul . 
Apoi .. apoi a fost bine , e atat de..identic . Vreau sa zic .. in seara aia ,cand eu plangeam , credeam ca lui nici nu-i pasa , dar mi-a zis ca s-a simtit vinovata .. si ca a plans , si a mai zis ca daca o sa zic cuiva ca a plans n-o sa recunoasca . Dar , era sincer , stiu ca era .. Suntem genul de persoane sincere una cu alta , vreau sa zic..a fost la fel . Eu am plans , el a plans , eu nu m-am dus pe 28 la scoala , nici el , ne simteam ca naiba amandoi , si acum , inca o coincidenta stranie..Stiti , cand plangeam , m-am gandit daca o sa mai vorbim vreodata..m-am gandit ca in vara , cand o sa ia bac-ul , o sa incerc sa aflu de undeva ca l-a luat , pentru ca da , stiu ca o sa-l ia , si o sa-i dau un sms . gen " Ti-am spus eu . " Si el mi-a zis ca , asta fara sa bat eu vreun apropo sau ceva , mi-a zis ca s-a gandit la bac , ca se gandea cum o sa-mi dea un sms atunci cu " L-am luat " sau " Nu l-am luat " . Straniu nu ?  
A zis ca-s mica si rea , a zis ca nu putea sa o ia de la capat , a zis..multe , si ala era adevaratul meu Pafi . Nici nu pot sa va spun cate am vorbit , si despre ziua aia..i-a fost greu si lui , am inteles oarecum de ce a fost indiferent , am inteles mai multe , a zis ca indiferent daca-l cred sau nu el ma iubeste si ei bine da , s-a intors. 
Nu-mi pare rau ca i-am dat ignore , pentru ca fara asta probabil nu se ajungea la discutia asta..acum simt ca ne-am impacat , si vreau sa trag cu egoism de aceste zile bune , aceasta zi buna , pentru ca .. merit ! Da ! Chiar merit aceasta fericire..Dumnezeu nu m-a lasat , stia ca am nevoie de el , poate si el de mine . 
Sunt fericitaaaaa ! 
Sunt FE - RI - CI - TA !
Sunt bine !
Da ! 
Chiar sunt! 
Eram asa fericita aseara , incat , dupa ce m-am pus la 12 in pat , nu puteam sa adorm , zambeam , radeam singura in pat..si , chiar daca am dormit putin , nu mi-e somn . Sper sa dureze cat mai mult.. 
P.S : Multumesc ca ati fost si sunteti alaturi de mine , m-ati incurajat mult si chiar va iubesc ! >;D<

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu