Friday 18 January 2013

Vineri dureroasa .

    -Pafi , de ce m-ai uitat ?
    -Nu te-am uitat ... 
Si ma saruta usor pe frunte ... 
Asa a fost , in visul de azi-noapte...dar m-am trezit , intr-o vineri cu ploaie . 
E genul ala de zi , cand imi vine sa-mi trag palme de nervi , de durere , de starea asta nasoala ...  Stau si meditez un timp...sa-i dau sms , sa nu-i dau , sa ii dau , sa nu-i dau... Scriu .. 
     Te-am visat aseara o.o . Mi-e dor de tine . 
Si astept..degeaba . Nu a avut nici macar bunul simt sa-mi raspunda .. m-a lasat asa , acolo , aici , ferita de picaturile reci ale cerului.. Si plang , si e genul ala de vineri cand ma simt ca o ratata . Nu trebuia sa fie asa... nu trebuia..m-am uitat la mesajele in care-mi zicea ca ma iubeste , de ce mi le-a dat ? Sa ma chinui ? De ce e asa ? Nu inteleg...Trebuia sa fie altfel..trebuia sa fim prieteni , trebuia sa nu mai pierd de data asta..
Nu e corect , sau e . Nici nu stiu ... m-am gandit , la greseli , la tot ce am facut fara sa-mi dau seama , sau cu buna stiinta .. si totusi .. de ce trebuie sa fie asa . 
Plang si ma imbrac , pentru ca e genul de vineri cand trebuie sa ma duc la scoala si sa fiu bine , sa rad si sa ma doara-n cot de toate . 
Imbracata-n negru dar cu ghiozdan roz , calc prin noroi si nu ma feresc de dobitocii ce conduc cu o viteza ametitoare netinand cont de balti si de hainele tale curate .. Sunt singura pe strada invelita-n ploaie , incep sa plang ..si merg incet , pentru ca vremea e placuta , ca nu-i frig dar nici cald..
Nu le dau buna-dimineata rarilor oameni ce mi se ivesc in cale..stau cu capul in pamant , dezgustata de vinerea asta .
Ma gandesc la toate..si imi pare asa rau..pentru ca trebuia sa fie altfel..pentru ca , am jurat ca asta e o prietenie pe care nu vreau sa o pierd ..pentru ca inca nu i-am multumit suficient pentru tot ce a facut pentru mine . Si mi-a promis ca nu va pleca..pentru ca i-am zis , pentru ca l-am rugat de la bun inceput sa nu plece orice ar fi .. si mi-a spus ca nu va pleca , si am avut incredere .. nu inteleg..
Am grija sa-mi transform fata de peste mort intr-una de elev somnoros inainte sa ma apropii de scoala .. si pe drum ..
 -Hai mai repede cucoana , mergi ca un melc . 
 -Asa si ? 
 -Ce tupeista esti in dimineata asta .
 -Exact . 
N-am chef de colegi , imi tin in continuare capul plecat .. 
E ora 11 . 
Primesc sms . 
Ningeee :o Si sunt ditamai fulgii dar e ud pe jos si nu se pune :( 
Dragut..poate ca , poate ca mi-a raspuns tocmai dupa 3 ore pentru ca nu stia ce sa zica .. nu mi-a zis ca-i e dor de mine , nu mi-a zis ceea ce mi-ar fi zis acum o saptamana...Dar , imi dau seama..ca nu contez.
Se termina orele si ma duc in ploaie acasa , unde imi continui starea , in lacrimi..si singuratate . 
Si e genul ala de vineri , cand Pafi intra pe mess cateva secunde si iese , as fi vrut sa vorbim..sa il intreb de ce .. sa stiu macar , daca am facut ceva , sa stiu macar daca e vina mea..dar banuiesc ca nu merit nici o explicatie , sau poate ca nu e nici una . Nu-mi arde de nimic...E genul ala de vineri in care ma doare..

7 comments:

  1. "E genul ala de vineri" in care doare..in care convenim ca lacrimile sufletului sa se numeasca ploaie.

    ReplyDelete
  2. "Ii genul ala de vineri" in care ne odihnim dup-o saptamana nebuna. Hei draga mea :o3 stiu ca doare, doare al naibii de tare ca cel/cea pe care o iubeai sa te uite asa de usor si sa te lase o oparte.
    Ai sa vezi ca timpul o sa treaca si vor pleca multi, inseamna poate ca nu te merita chiar daca tii la ei asa de mult :o3
    Nu vreau sa-ti zic ceva filozofic pt ca nu-mi sta in caracter sa fac din astea, asa ca-ti dau un simplu sfat pt ca ma trecut si eu prin asta: linisteste-te si ascunde-te, chiar daca toata lumea o sa-ti puna intrebari. stai si linisteste-te si ..dezcarcate...pana o sa-ti treaca.
    Cand cnv pleaca..mereu doare.. asa ca vreau s ate vad vesela, pt caa unii nu-ti merita lacrimile :o3

    ReplyDelete
  3. Dar nu cred ca e intentionat... nu? Adica oamenii nu se schimba precum bate vantul. Poate nu avea timp, sau ceva, Poate nici nu era constient ca nu ti-a zis ca ii e dor de tine.
    Nu stiu ce sa-ti zic. E genul ala de vineri in care nu-ti pot spune ca o tigaie rezolva toate problemele. Poate doua...
    O sa fii bine, o sa fie bine. :)

    ReplyDelete
  4. Pff...te inteleg...e genul ala de vineri cand vrei doar muzica sa-ti vorbeasca...M-am simtit la fel:(...tot ce vrei e ca ea sa se termine...
    Frumos spus oricum ;):*

    ReplyDelete
  5. Doare, ştiu , ştiu..însă aşa sunt oamenii te uită , se schimbă. Uneori am impresia că unii sunt spălaţi pe creier zilnic, de la o săptămâna la alta şi nu pot decât să îi compătimesc pentru că le frică să iubească pe cei din jur, le e frică să spună vorbe care mângâie, le e frică de viaţă. Credemă lucrurile se pot îndrepta, nu tu eşti de vină, poate el a avut o zi proastă , nu te chinui singură , aşteaptă poate mâine soarele va răsări şi îţi va şterge lacrimile.

    ReplyDelete
  6. Îţi e dor de Pafi..şi totuşi tu îk iubeşti pe D.Cam întortocheată situaţia asta..ce să zic.

    ReplyDelete
  7. E nasol sa iubesti. esti prea trist uneori, din aceasta cauza.

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu