Sunday 27 January 2013

Ultima convorbire.

 S-a dus . :)
I-am dat ignore..lui Cristi .
Ma doare..ca naiba.. e ca naiba .. dar , m-am gandit , la el.. si apoi am avut conversatia asta cu L. :
Stiti..n-am chef , sa povestesc , sa scriu conversatia..n-are rost . A zis ca incepe sa tina la mine , ca-i e frica , ca nu stie ce sa faca , ca-s superba si ca asta se poate transforma in ceva mai mult..ca nu-i bine si toate astea..
Si .. ma rog , a fost o chestie aseara , cu el si cu D. . Nu-mi pasa , ma simt..ca dracu .
Dar trebuia sa o termin cu Pafi , ii zic asa , pentru ultima oara..trebuia sa termin pentru ca ma doare prea tare. M-am avantat intr-o conversatia , desi stiam ca o sa ma tulbur mult..am inceput sa plang de la primele cuvinte . Scriu acum..cu o ura si cu o dezamagire si cu o durere de-mi vine sa ma dau cu capul de tot ce se poate .
I-am zis .. ca , n-am vorbit de 5 zile , l-am acuzat . Pentru tot .
I-am zis ca meritam o explicatie , ca s-a dus totul dracu asa brusc , ca putea sa aiba bunul simt sa nu ma minta in fata ca ma " iubeste " . Sa-mi zica sa nu mai fiu proasta ..
La inceput m-a scarbit cu intrebari care si le pun prietenii falsi dupa un timp in care nu s-au vazut : " Bine , sanatoasa ? Merge scoala ? "
E jalnic .
De ce zmeura mea ma intreaba pe mine astea ?!
I-am zis ca nu pot s-o tin asa , ca mi-am distrus ultimele saptamani plangand si gandindu-ma cum m-a lasat balta ca o proasta dobitoaca ce sunt , cum pur si simplu n-are rost .
I-am zis sa-mi dea ignore , mi-a zis sa termin . A zis apoi " Nu s-a schimbat nimic intre noi . "
WAT FJSPOVJDPO
VDSP
BAG  KPS PD'FOKDVGBSAD
M-a luat de proasta .. la greu , a zis ca el nu cauta , ca daca e cautat bine , ca daca nu nu , a zis ca de ce ar fi trebuit sa-mi zica ceva .
Si atunci.. picatura a umplut paharul . I-am zis ca , ca nu mie mi-a dat mesaje , ca nu mie mi-a spus ca ma iubeste , ca nu cu el am vorbit atatea , ca nu eram cica prieteni .. i-am zis toate astea , si apoi am zis : " Daca nu-mi dai ignore , iti dau eu , ai grija de tine . "
N-am asteptat sa-mi raspunda cu nimic , i-am dat ignore , si gata .
Apoi Beni , prietenul lui a incercat s-o dreaga cu mine dar i-am taiat fisa rapid . Imi pare .. rau , rau rau raufwe[vae[f
Scriu aici doar pentru ca .. pentru ca deasta scriu . Vedeti si voi de ce.. sincer , chiar nu-mi mai arde de nimic.

28 comments:

  1. Poate ar trebui sa te linistesti un pic si sa nu mai privesti totul intr-o nota atat de negativista..."Toate curg"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Momentan chiar mi-e greu sa privesc altfel..e o persoana pe care o iubesc..

      Delete
  2. :( îmi pare rău, dar.. majoritatea băieților sunt niște porci pe care nu-i trebuie să-i ierți..
    Ai grijă de tine..
    Noi vom fi mereu aici >:D<

    ReplyDelete
  3. dsjhwuahshadu ;\
    Blee..stiu cum te simti dar ce sa`i faci mai nou asta e lumea..prefacuta si cu enspe mii de fete ..si toti la care tii te lasa "paf" *pokerface* sau cum o fi la un moment dat..mai ales la cei la care te astepti mai putin..eh..
    Sper sa fii bine..ai mare grija de tine..incearca sa treci peste chiar daca pare imposibil..

    P.s:tare mult as vrea sa pot trece si eu peste zilele de rahat pe care le am..dar inca ma mai asteapta cateva..si cine stie in care zi m`oi satura de toate..-.- si atunci se duce tot;\ circul..

    Nvm..

    Fii tare.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc , la fel si tie . Trebuie sa fim tari , chiar trebuie.

      Delete
  4. Iti trimit o imbratisare virtuala. Stiu ce simti. E exact cum ai spus, ca dracu. Niciun cuvant nu te poate face sa te simti mai bine. Injura pe toata lumea, si inceteaza din a-ti mai pasa, pentru un timp. E singurul remediu. Sau scrie. Scrie pana simti ca furia se dizolva. :) Nu ma crezi, dar o sa fie bine. Tu o sa fii bine. Si o sa fii o fata frumoasa si slaba la banchet, si o sa iei note incredibil de mari la examene, pentru ca esti desteapta, si apoi vei intra la liceu, exact acolo unde vrei. Si o sa-ti faci prieteni, prieteni adevarati, enervanti si care o sa te faca sa razi, atunci cand trebuie sa fii atenta la ora! Ai grija de tine Alex :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iti multumesc pentru cuvintele incurajatoare . Sa te auda Dumnezeu .
      Nu stiu cat sunt de desteapta , dar stiu ca pentru note mari e nevoie de toceala nu doar de istetime ..

      Delete
  5. ...oricum ca sa-ti treaca supararea o sa ti zic "Sant disponibiiiilllll" :D

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Merci ca esti dispusa sa dai cu toporul pentru mine. :)):*

      Delete
  7. Capu' sus prinţeso! Procesul de transformare în broscoi a lui Cristi s-a finalizat. Acum e o broască în toată regula :D. Vraja nu a ţinut ca în poveşti "până la adânci bătrâneţi".
    Asta e. Viaţa merge înainte iar noi cu ea.
    >:D<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da .. Pacat ca acum ma doare si amintirea printului.

      Delete
  8. Hmm niciodată nu va fi ușor să renunți la ceva ce a făcut parte din tine!
    Dar uneori se mai întîmplă și asta.
    De aceea fii tare. I am here for you!

    ReplyDelete
  9. Viata e frumoasa, desi stiu ca are multe obstacole :) Nu te impiedica, fruntea sus si de la capat! urmeaza clipe fericite, descopera-le, nu le lasa sa treaca pe langa tine :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc..sa speram ca o sa le descopar . :*

      Delete
  10. Îmi pare tare,tare rău pentru ceea ce ţi se întâmplă!Trebuie să fii tare şi treci peste ce a fost!Poate o să reveniţi la sentimente mai bune...
    Ai grijă de tine!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da..trebuie sa-mi revin , viata merge inainte .
      Ai grija si tu ! :*

      Delete
  11. La cum e fiecare "fat-frumos" in zilelea astea, chiar ca, mai bine te mariti cu calul.
    Capul sus, toate trec.. pana si lucrurile astea care par greu de digerat si te fac sa nu mai fii tu. Dar nu exista nimic peste care sa nu poti trece, daca iti doresti asta. Si gandeste-te ca daca ramai langa o persoana care nu-ti face bine, pierzi sansa de a intalni o persoana care sa te faca cu adevarat fericita si sa se poarte cu tine in asa fel incat sa nu te indoiesti niciodata de iubirea lui. Si nu uita, persoanele pe care le pastrezi in viata ta trebuie sa o merite, nu sa te faca sa suferi! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da , asa este , nu e corect sa sufar si .. poate ca acest sfarsit aduce un nou inceput .
      Multumesc draga Anne, ai grija de tine! :*

      Delete
  12. Vrei o tigaie in cap?:( Nu trebuia, mai, sa-i dai ignore. Mai bine il puneai pe Invizibil permanent. Uite cum te faci singura sa plangi, prostuto. O sa-ti fie dor de el, zi-mi, renunti? Rezisti? Asa, ramai fara speranta intr-un coltisor si plangi?
    Daca mai plangi, mai aduc o tigaie. Ce, ai ramas in pana de oameni care sa tina la tine? Viata-i lunga si prosti ca el sunt destui... Mi-e greu de crezut ca o sa fie chiar ultima conversatie, dar daca asa sa fie, atunci sa stii ca nu rezolvi nimic daca tot te gandesti la el.
    Nu o sa-ti zic sa treci peste, chiar daca asta ar trebuii sa faci, nu este asa de usor precum pare.
    Punctul 2. Sau 3-4. Hai sa te hug-uiesc! >:D< :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu Ada , cred ca am facut ceea ce trebuia . Macar acum stiu o treaba , am pus punct si aia e , decat sa-l vad zilnic cum e indiferent , cum ma ignora si toate astea..macar stiu ca sunt fara el si gata . Daca-i dadeam off nu as fii rezistat..imi e dor de el iti dai seama dar pana la urma poate asa e mai bine pentru amandoi . S-a incheiat un capitol .

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  13. E mai bine ca ai dat ignore.Stiu cum e sa nu poti sa iti infrangi trecutul si sa plangi pentru fiecare particica din el, insa ce ai facut tu acum este primul pas catre ceva nou.Doare, dar e ceva nou.Plus ca e doar un ignore, ceea ce inseamna ca daca vrei sa clarifici vreodata lucrurile cu el il vei putea pune inapoi in lista.:)Iti tin pumnii si te imbratisez!

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu