Thursday 17 January 2013

Stearsa .

 Mda...probabil va fii un post lung , asa ca inarmati-va cu rabdare..
Dragii mei , va cer iar ajutorul..pentru ca , aici am incredere ca sunt cele mai deosebite inimi , stiu prea bine ca asa e..stiu prea bine ca noi toti , cei care scriem , suntem noi insine cand facem asta , asa ca...va cunosc asa cum sunteti , sau macar incerc . 
Cred ca fericirea mea incepe iar sa scada tot mai mult , dar nu sunt ingrijorata , pana la urma asa se intampla mereu..deci mda . 
Vreau sa zic ca , acum este 16.01.2013 , ora 18 . Spun asta pentru ca habar n-am ce se poate intampla in zilele urmatoare...si acum , o sa incep sa ma plang pentru ca mna , asta fac cel mai bine . 
In primul rand , mi se duce prietenia cu Pafi . Dar m-am saturat , cu asta si cu tot m-am saturat .... Stiti cum e , am avut de multe ori discutia asta cu Pafi , mi-a zis mereu sa nu astept dupa el , sa nu aia , sa nu aia , dar .... ma simt penibil . Ok , bag omul in seama , o data , de doua , de zece ori , dar nici chiar asa . 
Ieri i-am dat sms de la scoala , am vorbit putin . Acasa , era pe mess , nu l-am bagat in seama , deci n-am mai vorbit deloc toata ziua , pentru ca el evident nu m-a salutat . Azi la fel , nu i-am dat sms , nici el , pe mess l-am bagat in seama , vorbea ca naiba , i-am zis ca-i sec si tot ce a scris a fost " :| " .
Apoi a iesit fara sa zica , dar de asta nici nu vreau sa-mi mai amintesc , pentru ca atunci cand i-am zis mi-a trantit-o ca " Nu-mi place sa dau socoteala . " 
Sunt furioasa in momentul asta ,  pentru ca lui nu-i pasa , nu stiu ce sa mai cred intelegeti ? Eu daca nu-l bag in seama trei zile , si in a patra mor , habar nu o sa aiba , pentru ca el e prea comod sa ma intrebe ce mai fac , si dupa ce ca tot eu il caut , tot el imi vorbeste aiurea . 
Si stiu , ca intre amici nu are rost orgoliul , dar...deja ma simt ca o disperata , m-am hotarat sa nu-l mai bag in seama , faca ce-o vrea . Oricum si eu ma simt asa de aiurea...o sa se duca pe alte lumi si prietenia asta . 
Cand , cand o sa am si eu un prieten care sa ramana teapan aici , in viata mea . Cand ? Am crezut ca asa era cu Claudia , dar dupa noua ani s-a terminat , Pafi nu da doi bani , singurul prieten as putea spune ca-i D., ma rog , si cateva persoane cu care tin legatura din blogsfera , doar ca nu este acelasi lucru ...Dar cu D. nu pot sa vorbesc despre D. , pentru ca mna.... 
In fine , oamenii ca oamenii , dar am o adevarata problema cu mine . 
Eu sunt de-a dreptul ...cumva cum nu-mi place , eu nu ma iubesc pe mine , nu ma plac , nu-mi place nimic din ce fac si nu-mi plac nici macar partile alea bune care cica ar exista dar de fapt nu exista. Si stiu ca asta e gresit..stiu ca n-ai cum sa iubesti alte persoane daca nu te iubesti pe tine..dar .. stiti cum , ma uit in oglinda , ma urasc , ma simt urata , sunt urata ... Mereu am crezut asta .. doar ca stiam ca nu-i bine , pentru ca m-a creat Dumnezeu , si stiu ca tot ce face El e frumos , dar..acum cateva zile mi-am dat seama ca m-am mintit , ca , eu sunt urata , pentru mine .. ma simt urata in interior , de exterior sa nu mai discutam..Nu-mi suport caracterul si nu inteleg de ce altii ma suporta.. Sunt norocoasa pentru asta.. 
M-am indepartat de Dumnezeu...si aici va cer ajutorul .. Stiti , asta e ceva ce eu trebuie sa rezolv , poate ca nu e bine sa scriu aici .. poate ca asta se poate interpreta intr-un mod urat , dar cu sinceritate scriu , si o fac pentru ca ma simt slaba , si cumva cum nu pot sa gasesc o cale de scapare singura..si cum va am numai pe voi..iata-ma aici .
Am mai patit odata o instrainare , doar ca a fost mai grav..ca-mi intrase mie o stupizenie in cap , cum ca Dumnezeu nu exista , dar...am reusit sa scap , El nu m-a lasat , si m-a ajutat sa-mi revin..acum , totul..parca ar fi de fatada . Stiti cum , stiu imparatia Lui , stiu cat e de bun si cat e de cald si grijului si ...atat de perfect cum nu ne putem inchipui , doar ca atunci cand ma rog..parca nu am nici o flacara in suflet . E asa sec totul , si simt acum ca ma rog doar pentru ca e ceva ce creierul meu ma obliga sa fac , simt ca sufletul meu doarme undeva si nu se mai trezeste , sunt exact ca o marioneta , parca nu mai pun suflet in nimic si e asa .... groaznic . 
Imi e frica..de oameni , de mine , de comportamentul meu , voiam sa scriu despre aceasta noua persoana dar n-am nici o tragere de inima s-o fac , nu stiu... Si cum..cum o sa trec peste toate fara El?
Nu stiu daca a simtit cineva..si-n postarea asta , e seaca , nu sunt eu , simt ca sunt un robot care scrie..nu pun emotii , ce sa fac ? Cum o sa ma descurc ? 
Va rog...ajutati-ma.. 

11 comments:

  1. Bună Denisa!
    Postarea ta m-a întristat!
    Îmi pare rău că treci prin stărilea astea. Probabil nu prea sunt în cea mai bună măsură să dau sfaturi.
    Vreau să îți dau cîteva versete din Biblie care sper să te întărească mult mai mult decît aș putea eu să o fac!

    ”Acum, aşa vorbeşte Domnul care te-a făcut, Denisa, şi Cel ce te-a întocmit, Denisa! „Nu te teme de nimic, căci Eu te izbăvesc, te chem pe nume: eşti a Mea.
    Dacă vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine; şi râurile nu te vor îneca; dacă vei merge prin foc, nu te va arde, şi flacăra nu te va aprinde.
    Căci Eu sunt Domnul Dumnezeul tău!
    Ai preţ în ochii Mei, pentru că eşti preţuită şi te iubesc, dau oameni pentru tine şi popoare pentru viaţa ta.
    Nu te teme de nimic, căci Eu sunt cu tine, Eu te voi păzi pe tine și pe familia ta!
    Toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, şi anume spre binele celor ce sunt chemaţi după planul Său.
    Dacă Dumnezeu este pentru tine, cine va fi împotriva ta?
    Cine te va despărţi pe tine de dragostea lui Hristos?
    Nimeni & Nimic! Căci tu ești mai mult decât biruitoare, prin Acela care ne-a iubit.”

    Le-am luat din Isaia și am pus numele tău acolo unde era vorba de Israel/ Iacov.
    Dacă vrei să mai vorbim trimite-mi un email. Azi am mai vorbit cu o fată, care își punea exact aceeași problemă ca și tine!
    Te îmbrățișez cu drag!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aa..multumesc foarte mult .
      O mica observatie , nu ma cheama Denisa . :))
      Multumesc , scrie-mi aici daca vrei : asscunsa@yahoo.com
      Ma bucur ca ma sprijini! >;d<

      Delete
  2. Eu nu prea am intrat pe blog in ultimul timp deci nu stiu prea multe despre acest "donsor"... dar iti dau sfatul urmator: vorbeste cu el. si nu in semnul ala de "buna ce faci" ci "frate, ce-i cu tine?" intreaba-l ce are, de ce se comporta asa, bla bla. Nu e mare lucru sa o faci :) Pana nu vei vorbii DESCHIS cu el, nu vei rezolva nimic...

    App: s-ar putea ca el sa nu vrea sa vorbeasca deschis, si sa se comporte cum o face acum. In acest caz, nu mai vorbii cu el, e o pierdere de timp :)

    ReplyDelete
  3. "Lumina lumineaza in intuneric si intunericul n-a biruit-o"
    Spiritul trebuie sa cunoasca si noaptea deznadejdii, a indoielii, tocmai de aceea cred ca tote aceste trairi, emotii,ganduri ale tale isi au rostul si menirea lor in evolutia ta spirituala.
    Dupa aceasta lupta cu propriul eu, cu propria "noapte",iti vei gasi linistea si "promisiunea zorilor".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai scris ceva deosebit de frumos , apreciez . >;d<

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mi-a placut din prima cum ai spus : "inarmati-va cu rabdare " :*

      Delete
  5. in primul rand ce ti-a spus mai exact Pafi,adica macar despre ce a vorbit, nu pot sa zic 100% ceva concret niciodata,pentru ca nu stiu persoanele in cauza ,dar din cate am citit si in posturile tale anterioare ,nu cred ca Pafi doar se prosteste cu tine aiurea,fara sens,cred ca incearca sa iti atraga atentia,asa crede el cel putin..Chiar daca ti se pare ciudat,cred ca Pafi tine la tine,crede ca are o legatura cu tine,nu ma refer la iubire doar la dorinta de a sta langa cineva si incepe sa iti fie drag..
    Acum tu trebuie sa realizezi ca o persoana nu se poate comporta lafel de fiecare data.El stie ca tie iti place de altcineva si vrea sa se arate total neinteresat de tine,e ca o tradare in mintea lui probabil desi e copilaresc.TOate astea sigur sunt speculatii si doar aspecte la care sa te uiti nu o lua ca buna,sti asta.
    Altceva.. o prietenie adevarata nu se duce asa...asta inseamna ca ai o idee neformata despre prieteni,spuneai ca s-a dus asa o prietenie de 9 ani cu o fata Claudia,sincer nu cred ,poate daca vrei o sa ne spui ce s-a intamplat intre voi2 dar eu am avut prietenii de mult mai putini ani tot la aceeasi varsta care o ai si tu acum si s-au intamplat multe lucruri urate,si lucruri urate care mi le-a facut persoana aceea dar un prieten la care ti ajungi sa il intelegi intr-un anume moment si nu il uiti niciodata chiar daca vrei..nu poti..si avem legatura stransa si acum,de ce?pentru ca mi-am dat seama ca si eu pot gresi fata de ea,si poate rolurile se inverseaza si mi-as fi dorit sa fiu iertat sau in orice caz sa nu fiu trecut cu vederea,pentru ca ignoranta e cel mai urat lucru sa il faci unui prieten.

    ReplyDelete
  6. nu poti iubi trandafirii fara sa nu suporti spinii..cam asa e si cu prietenii adevarati,daca te hotarasti sa ii ai.Un prieten adevarat intotdeauna te contrazice cand el crede asa si nu iti da dreptate doar ca sa fie pe placul tau. Si desigur cel mai important e ca prietenul in vremea buna devine dusman in vreme rea.Atunci cand ti-e rau si greu se vede daca iti este prieten/iubit/parinte...
    Trebuie sa intelegi desi poate e greu,ca in realitate prieteniile stranse intre un baiat si o fata poate sa insemne mai mult decat o relatie si poate ca pentru baiat/sau fata nu exista distinctie dintre relatie iubita si prietena..


    adica chiar daca sunteti cei mai buni prieteni asta duce nu probabil si sigur la dorinta de a fi si mai apropiati. Nu este ceva ce zic eu,ci este realitatea,faptul ca de multe ori baiatul sau fata se abtine sa isi arate sentimentele adevarate o face doar ca sa nu piarda prietenia in cazul refuzului.Daca te gandesti bine o sa ajungi la aceeasi concluzie,ca daca cineva iti este foarte foarte apropiat este dorinta normala sa vrei sa fi cu acea persoana.Pentru ca ai toate motivele sa o faci.
    Poti vorbi cu D despre el insusi ,e chiar foarte important daca ti-ai dat seama de asta si de ce...

    Faptul ca te gandesti la toate lucrurile care le-ai spus mai jos,la tine ,la Dzeu, asta inseamna ca nu esti o persoana cu caracter urat,ci invers.
    Faptul ca ai spus toate astea inseamna ca iti pasa de TINE !Tine la opinia celorlalti intr-o masura ,dar la OPINIA TA tine cel mai mult.
    E normal sa te schimbi si sa iti schimbi privirile asupra lumii din jur..dar DOAR TU poti face pasul. Si crede-ma ca sunt multe multe lucruri de care inca nu sti sau inca nu ti-ai dat seama,timpul este bun sfesnic si o sa intelegi mai multe pe parcurs,poate si de la altii dar atunci cand le descoperi TU ,atunci au cea mai mare valoare. E simplu..e vorba sa accepti tot ceea ce iti ofera/arunca viata ,atunci nu fi impotriva ,daca accepti esti libera ! e greu de inteles adevarul aici ,dar sunt convins ca in timp o sa intelegi )
    Esti o fata sensibila,chiar mi-ar placea sa stam devorba la o conversatie in timp real,pe mess sau altceva desigur daca vrei.
    mmm...da mi-am facut timp sa scriu toate astea si cred ca nu le scriu degeaba ,cred ca le vei intelege pup :)

    ReplyDelete
  7. Trebuie din nou,să încerci să te regăseşti.Şi asta,nu ţine de noi prea mult.Caută-te,caută-l,vorbeşte cu Pafi deschis despre ceea ce simţiţi şi ai grijă să nu te pierzi,în primul rând pe tine!
    După ai să ştii cu siguranţă ceea ce trebuie să faci!Grijă maare de tine!

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu