Saturday 19 January 2013

Pentru tine . [19.01.2013]

  Hei .
Stiu ca nu vei citii asta niciodata , stiu ca .. nici nu ai fii curios sa citesti si stiu ca poate va venii ziua cand voi rade de situatia asta .
Dar deocamdata , sunt eu , aici , departe de tine , de privirea ta si de orice dialog sub un pom ingreunat de zapada . Ei bine , sunt atatea motive care ne despart , atatea motive care ne stau in cale si acum..nu prea stiu ce simt , sunt confuza , si totusi ,  te iubesc . Pentru ca tu esti idiotul meu diferit , primul baiat despre care am scris pe blog , prima mea dragoste la distanta , tipul care ma enerveaza permanent , si care ma face sa-l iubesc.
Esti nesimtit si stii asta , dar cumva , imi placi . Si ti-am zis-o , atunci , pe 4 ianuarie , ma intreb daca-ti amintesti,oare ce scria pe fata ta cand ai citit " Sunt indragostita de tine , idiotule. " , oare ti-au sclipit ochiii , ti-ai muscat buzele , ti-ai acoperit fata cu mainile , ai zambit , ai ramas socat ? De ce ecranul asta nu-mi poate arata expresia din acea seara , as vrea sa te vad concentrat , si somnoros , chiar as vrea . Sunt zile in care simplul gand ca tu existi ma face sa fiu fericita , nopti in care numai tu m-ai facut sa zambesc , zile in care am trait doar in vise , departe de realitate . Tu esti raspunsul meu , tu esti in gandurile mele , aici unde pot sa ma bucur cat vreau de tine , nici n-ai habar ca fac abuz de imaginea ta intiparita in minte. Ma intreb daca te gandesti la mine cateodata , sigur ca da , fiindca ma iubesti,tu ai zis . Ma iubesti nu-i asa?
Sper ca nu m-ai mintit , sper ca sunt pentru tine o buna prietena la care tii , o sora indepartata care e indragostita de tine , dar te rog , ignora acest detaliu cum ai facut-o si pana acum .
Ai tu ceva ce-mi place , stiu ca .. majoritatea fetelor iubesc baietii dragastosi , romantici , care se poarta frumos si bla bla.. ma simt o exceptie ? Mie nu-mi plac baietii romantici..mie imi plac idiotii .
De ce?
Pentru ca.. ei bine , idiotii sunt amuzanti , si cu idiotii trebuie sa-ti bati capul , iar mie imi place , pentru ca asa nu ma plictisesc..Poate ca si tipii romantici pot fii amuzanti , dar nu stiu , ai tu ceva al tau . Sau poate esti romantic , dar cu mine nu ai de ce sa fii .
Ma intreb cateodata..cum ar fi fost daca as fii acolo , ma gandesc cum de jumatate de an , nu pot sa adorm daca nu fac un scenariu cu noi doi , dar incet , incet mi se epuizeaza imaginatia ,  nu mai stiu..
Dar hei , stii , tot azi ma intreb ce ai zice daca ai citii tot ce am scris despre tine , ce ai zice daca ai citii comentariile de la posturile alea ,  daca ai afla cat am plans si cat mi-am blestemat orasul din cauza ta , oare ai fii surprins  ? Oare ai rade ? Sau.. poate ca nu ti-ar pasa . In fine , cateodata ma simt de-a dreptul obosita de la atata gandit , ma simt obosita sa descopar caracterul tau misterios , sa incerc sa topesc iceberg-ul . Si nu credeam ca relatia asta va evolua asa , nu credeam ca vom deveni asa prieteni , si chiar daca tu inca nu ma cunosti , sau daca ma cunosti clar n-o sa-mi spui mie , in fine , chiar daca nu ma cunosti , stii ca sunt aproape de tine .
Oare.. oare si tu ai intrebari pe care ai vrea sa mi le pui si n-ai curaj , oare te-ai intrebat vreodata care-i povestea mea , oare te-ai intrebat vreodata ce am trait , si ce-as vrea sa traiesc ?
Nu ti-am spus..si n-am sa-ti spun , cateodata mi-as dorii sa intrebi cate ceva despre mine , sa-mi arati ca-ti pasa , sa ma intrebi cat de iubesc , sa ma intrebi de ce . Nu as stii ce explicatie sa-ti dau , pentru ca te iubesc si gata , dar as vrea ca tu sa ma cauti . Sunt stupida .. stiu . Niciodata n-ai sa stii ca inainte sa pleci la Sibiu de revelion , m-am rugat sa-mi ceri numarul de telefon ca sa iti pot da sms la 12 , si am fost indurerata ca nu mi l-ai cerut .
Tot tu ai participat indirect la prietenia mea cu Pafi , caci.. dupa atata timp in care te-am tinut doar pentru mine , nu mai suportam .. si asa , am discutat cu el mult timp , si asa , ne-am apropiat ..  tu m-ai ascultat atunci , tot pe 4 ianuarie , cand credeam ca-mi fuge pamantul de sub picioare de durere.
Sunt atat de multe lucruri pe care am visat sa tii le spun , toate incepand cu " Te iubesc... " , dar am avut curaj , si ti-am zis doar "te iubesc" .. desi , as fii vrut sa fie altfel , as fii vrut sa ma lasi sa dezvolt , sa-ti zic cum mi-ai schimbat viata , sa-ti zic ce persoana deosebita esti , sa-ti zic ca as fii in stare sa te astept atat de mult .. dar stiu , stim amandoi ca n-ar avea niciun rost .
In inima ta e o alta fata , o fata pe care am invidiat-o , si pe care am fost geloasa .. dar mi-am dat seama ca ea nu are nici o vina , ca nu stie de existenta mea , ca nu stie de sentimentele tale..care sunt atat de pretioase.Imi doresc sa fii fericit , cu oricine ...
M-am intrebat deseori .. cum ar fii sa ma iubeasca pe mine cineva asa cum te iubesc eu , cum ar fii ca cineva sa aiba un blog pe care sa scrie ca-s idioata si ca tocmai de aia ma iubeste asa mult , cum ar fii sa fiu D. ? Macar pentru o zi..
Iti multumesc , pentru ca tu ai fost si esti inspiratia mea , pentru ca ai mereu grija sa-mi dai melodii excelente , pentru ca ma amuzi si pentru ca stiu ca nu m-ai lasa la greu,iti multumesc pentru Friends si pozele amuzante.. .. iti multumesc pentru ca esti tu .
La multi ani !
Si pentru ca azi e ziua ta .. nu o sa fii D. , azi , te scriu ca fiind Dragos .
Te iubesc , la multi ani !
                                                                                                                     Ascunsa-19.01.2013

18 comments:

  1. Daca ar citi nu cred ca ar fi indiferent :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Crezi ? Eu nu cred..sau poate.. hm , habar n-am . :))

      Delete
  2. Dragoş!Ce nume frumos!La mulţi ani D.!:)

    ReplyDelete
  3. Sunt de acord cu S. baietii nu sunt chiar atat de insensibili pe cat credem noi...

    Revenind la idee... sa inteleg ca e un tip cu care nu o sa mai fii niciodata? Sa inteleg ca e o relatie fara speranta? Dar hei, relatiile la distanta crede-ma, nu sunt chiar asa de rele pe cat par... dragostea rezista oricand si oriunde cand e adevarata <3

    Dar daca e alta fata in sufletul lui... atunci.. uita-l :)

    Pentru ca nu are rost ca te gandesti la asemenea persoane cu care stii ca nu va merge... (Si aici nu ma refer numai la baieti) pur si simplu e useless...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da..probabil ca relatiile la distanta nu sunt imposibile , dar eu nu am fost niciodata cu el , si nici nu o sa fiu..e ..complicat.
      Multumesc pentru comentariu!:*

      Delete
  4. Poate nu e chiar atât de idioţel şi de nesimţit cum pare...Nu ştiu!Oricum tu îl cunoşti mai bine!

    ReplyDelete
  5. Cred ca daca ar citi, nu ar mai fi indiferent si situatia s-ar "accentua"...sa spunem asa :D

    LA MULTI ANI!

    ReplyDelete
  6. Iui..cat de draguut.;o3.
    Si eu sunt intro situatie de genul..dar nu imi pierd inca speranta..x.x asa ca nu o fa si tu..:*
    La multi ani D.
    Sii hugz and kisses for chu Ale.^^

    ReplyDelete
  7. Daca ar vedea ce ai scris tu aici,nu cred ca ar ramane indiferent. Am citit cu sufletul la gura si sper sa ai sanse totusi fiindca pentru tine realatia asta de prietenie inseamna mult. Te imbratisez! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da , inseamna mult .
      Te imbratisez si eu ! >;d<

      Delete
  8. O fi el iceberg, dar dacă ar citi toate astea sau dacă măcar pentru o zi ar gândi, ar simţi, ar vedea lucrurile prin prisma inimii şi a gândirii tale... nu cred că ar fi indiferent :). Cred că i-ai da de gândit.
    Poate aşa cum ai avut curajul să-i scrii tot numele, poate o să ai curajul să-i dai toate astea într-o zi :D.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh... mai e multtt si bine pana atunci . Dar na , niciodata sa nu spui niciodata .:))

      Delete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu