Wednesday 9 January 2013

Leapsa la a IV-a .

 Hm .. Am  mai primit ceva leapsa de la  Alexandra,Roxanne,CocaCola si Zoe , multumesc foarte mult . Hm.. o sa raspund doar la intrebari deoarece am mai primit leapsa si premiul odata si nu are rost sa fac iar aceleasi chestii .. (sper ca nu-i nici o problema ) .
Incep cu cea de la Zoe pentru ca ea mi-a dat-o prima oara . :d

 1. Care e cel mai de pret lucru al tau ?
     Lucru ? Nu e chiar lucru.. oricum , sufletul este acel lucru . 
 2. La ce nu ai renunta niciodata ?
     Credinta.
 3. De ce te feresti mai tot timpul ?
     Nu stiu.. ma feresc de mai multe chestii , dar cred ca cel mai mult incerc sa evit oamenii care nu mi se par tocmai ok , cred ca toti facem asta .
 4. Cum reactionezi la unele comentarii care nu sunt tocmai pe placul tau ?
    N-am primit niciodata , dar cred ca le-as lasa acolo si as incerca sa-mi spun punctul de vedere , m-ar deranja cu adevarat daca s-ar folosii un vocabular "de mahala" . 
 5. Care e cea mai frumoasa vacanta a ta si ce intamplare te-a facut sa crezi asta ?
    Hm..nu stiu , in fiecare vacanta se intampla ceva unic , de exemplu in vacanta de vara l-am cunoscut pe D. si pe Pafi , mi-am facut si blog .. si mna . ( Cred ca te referi la vacanta de vara ) Mi-a mai placut in mod deosebit cand am fost intr-o vara in excursie la munte , a fost frumos . 
 6. De obicei ai emotii , in ce imprejurari ?
    Doooo , cu tona . Am emotii de la o lucrare la mate ( sau orice alt obiect ) , pana in momentul in care intra D. pe mess , am emotii cand aud lucruri care-mi plac sau cand trebuie sa intalnesc pe cineva , cand astept vesti sau cand ma intalnesc la scoala cu baiatul de care-mi place . ( Ma rog , acum il plac pe D. , dar inainte aveam emotii si la asa ceva). In concluzie , am emotii mereu , chiar si cand scriu cateodata. 
 7.Cand te-ai simtit cea mai fericita ?
    Nu stiu..Au fost si multe momente bune , dar starea mea trece de la lacrimi pana la ras , de la fericire la tristete..Am fost fericita cand l-am gasit pe Dumnezeu , am fost fericita cand v-am gasit pe voi , cand am petrecut momente frumoase cu familia , sunt fericita cand imi zice Pafi ca ma iubeste si cand D. se poarta frumos , cand am prieteni .

Leapsa de la Alexandra ;d .
 1.Daca ai putea fi o creatura mitologica ce ai fi ?
O zana , cred ca o zana , da , cu siguranta o zana sauuuu , sau o sirena . <3
 2.Cum ti-ai descrie camera ?
Vortareata de Ascunsa . :))
 3.Ce ai face daca te-ai trezii intr-o camera cu papusi ?
M-as speria . 
 4.Care e cea mai mare dorinta a ta ?
Cea mai mare ? Nu am una cea mai mare , am dorinte multe , unele mai mari ( cum ar fi sa ma casatoresc cu D. ) Stiu , stiu :)))) , va las sa radeti , dar acum hai , ce fata nu s-a gandit macar odata sa se casatoreasca cu baiatul de care-i place , chiar daca stie ca nu o sa-i placa mereu de el . Mi-as mai dorii sa fiu si mai slaba , si sa nu ma mai pot ingrasa niciodata ! Mi-as dorii sa-l imbratisez macar odata pe Pafi.. si desigur sa reusesc ce-mi propun , sa am o cariera de succes , etc . Ideea e ca am si dorinte mari , si mici , dar toate foarte importante . 
 5. Ce super-puteri ti-ai dorii sa ai ?
  La asta m-am gandit mereu. Pai mi-ar place sa zbor si sa pot oprii timpul . Adica , ganditi-va doar , ai o super lucrare grea la mate , opresti timpul , tu evident ca esti singura fiinta care se poate misca , iei un caiet , scrii repede raspunsurile , si apoi pornesti iar timpul . Tadaana . Stiu , asta se numeste trisare , dar , sa fim seriosiii , adica , cine are placere sa invete la o materie pe care o detesta ? Sau ganditi-va , sa opriti timpul atunci cand imbratisati cea mai draga persoana . Cine n-ar vrea sa fie un moment vesnic ? 
6.Ce ai face daca ar aparea un pinguin in fata usii tale ?
Mi-as da una sa fiu sigura ca nu visez , si daca poate traii la asemenea conditii climatice , l-as pastra eu , evident .
7.Ce apreciezi cel mai mult la o persoana ?
Sinceritatea , bunatatea , respectul .. 

Leapsa de la Roxanne .

1.Care e cel mai rau lucru care ti s-a intamplat pana acum ?
O..haide , pe bune , nu stiu sa raspund la intrebari " Cel mai fericit/rau moment.. ? " Poate pentru ca n-am avut, adica am suferit si eu si am fost fericita dar am avut mereu sanatate si pe Dumnezeu , consider ca nimic nu e " cel mai rau " cand ai astea ..Oricum cel mai rau lucru , hm , probabil cand era sa mi se destrame familia ..
2.Ce nu ai putea tolera niciodata , nimanui ?
Cred ca violenta si nu stiu...cred ca nu as tolera o persoana care sa ma minta in exces..
3.Ce fobii ai ?
Insecte.
4.Ai o prietena cea mai buna ? Crezi ca veti ramane asa mereu ? ( prieten pentru baieti )
Uf..e foarte complicat la mine , o cea mai buna prietena nu cred ca mai am , nu , nu mai am . Prieten..cred ca Pafi , din moment ce simt ca pot vorbii orice cu el si chiar asa fac , si Dumnezeu desigur. Sa fie asa mereu..Nu stiu , sincer , daca ma intrebai acum un an , doi , ziceam " daaa, absolut " , dar am invatat ca nimic nu e vesnic , dar  mi-as dorii sa fie asa mereu , chiar mi-as dorii . 
5.Esti dependent/a de tehnologie ?
Pai nu stiu , nu cred , de fapt , consider ca tehnologia te forteaza sa fii dependent de ea . Vreau sa spun, ai nevoie de telefon , ca sa stie parintii de tine , sau tot felul , daca ma duc pana la brutarie  doar n-o sa astept scrisoare de la mama ca sa-mi zica ce paine sa iau.. Pe timpuri era ceva normal , dar acum.. In fine , daca ar fi la calculator de exemplu sa renunt , cred ca daca n-ar fi muzica , Pafi , D. si blog-ul , n-as avea nici o problema ..
6.Cea mai frumoasa amintire ? ( Sau una dintre ele ) ?
O sa spun una dintre ele , pentru ca la fel , au fost mai multe momente importante pentru mine , sincer acum nu-mi vin in minte toate ca sa le pot compara..dar cred ca a fost o amintire frumoasa primele doua zile de gradinita , acolo mi-am cunoscut fata care avea sa-mi fie bff . timp de 9 ani..si inca mai e , dar nu chiar bff. complicat..am zis.
7.Daca ai putea da timpul inapoi , ai schimba ceva , ai pastra pe cineva pe care ai pierdut ?
Sunt genul de persoana care crede ca orice chestie se intampla cu un rost , poate ca daca nu aveam unele lucruri dureroase in trecut , nu aveam parte nici de cele fericite de acum . Persoane ? Hm..mi-as dorii sa revina Claudia in viata mea ( bff. de mai sus ) , sa revina in adevaratul sens al cuvantului ..si sa fim , nu stiu , prietene intr-un mod mai altfel..

Leapsa de la Cola .
1.Ce limba ati vorbi daca ati putea alege din toate ?
Pai din moment ce engleza trebuie sa inveti fie ca vrei fie ca nu , alta limba nu cred ca as vrea sa vorbesc..poate franceza.
2.Oras preferat ? (Din tara sau din strainatate)
Din strainatate cred ca Anglia-Londra , din Romania nu stiu , imi place si orasul meu , mi-as dorii sa stau in Bucuresti totusi , desi imi place si Brasov..
3.Cafea sau ceai ? Ce fel de ceai , ce fel de cafea ?
Nu-mi place gustul de cafea decat in prajituri , nu cafea , nu ness , nici macar 3 in 1 , beau ceai cam de toate felurile , in special fructe de padure , dar preferatul meu ramane Nestea , si nu doar dintre ceaiuri , ci dintre toate sucurile . 
4.Va sperie clovnii ?
Nu . ^^
5.Cum ai vrea sa arate iubitul perfect ?
Um.. ca D. ?! Nu , serios , pai idealul meu cred ca ar fii brunet cu ochiii albastri , inalt , slab..dar stiti voi , aspectul nu prea conteaza pentru ca atunci cand ma indragostesc de cineva eu evident ca il vad cel mai frumos din lume , desi poate nu e asa , dar eu asa il vad . Si apoi , cred ca toti oamenii sunt frumosi . Serios . 
P.S : D. are ochiii albastri , e inalt si brunet. :)) Tare , nu  ? Dar oricum , asta era idealul meu inainte sa-l cunosc , a si , imi plac muuuult baietii cu par cret . 
6.Ce parere aveti despre voi insiva ?
Um...nici una , stiu doar ca se poate si mai rau ca mine .
7.Vrei sa schimbi ceva in viata ta , daca da , de ce nu o faci ?
Mi-as dorii sa fiu mai ambitioasa , de ce nu o fac ? Pentru ca nu-s ambitioasa . :))


Merci de leapsa  , asa cum am zis..cred ca n-are nimic daca nu mai nominalizez iar , dar am mai facut asta odata sau de doua ori . :-s



5 comments:

  1. 6.Ce ai face daca ar aparea un pinguin in fata usii tale ?
    Mi-as da una sa fiu sigura ca nu visez , si daca poate traii la asemenea conditii climatice , l-as pastra eu , evident .


    :)) Ce maa amuza partea cu una :)

    ReplyDelete
  2. O sa fiu scurt )
    1. 1.Daca ai putea fi o creatura mitologica ce ai fi ?
    Vampir
    2.Cum ti-ai descrie camera ?
    aaa...messy :| (laughing out loud)
    3.Ce ai face daca te-ai trezii intr-o camera cu papusi ?
    aaa.. :|
    4.Care e cea mai mare dorinta a ta ?
    Sa fiu impacat cu mine insumi, sa fiu fericit )
    5.Ce super-puteri ti-ai dorii sa ai ?
    Sa fiu nemuritor ( guess se leaga de prima,includ levitatie,telekinezie,diverse forme de magie ,imunitate la mediu nociv,eh..merge doar nemurirea daca nu se pot toate )))
    6.Ce ai face daca ar aparea un pinguin in fata usii tale ?
    aaaa...aa..ce CUTE ! :) (nush daca va uitati la TOriko ,e un anime cred ca as fi ca tipu ala bucatar )
    7.Ce apreciezi cel mai mult la o persoana ?
    Caracterul,Emotivitatea-cum sa zic.. inteligenta emotionala..

    NEXT :
    1.Care e cel mai rau lucru care ti s-a intamplat pana acum ?
    EU :| ( multe de zis nu intru in amanunte)
    2. Ce nu ai putea tolera niciodata , nimanui ?
    Prostia / ignoranta
    3.Ce fobii ai ?
    Insecte
    4.Ai o prietena cea mai buna ? Crezi ca veti ramane asa mereu ? ( prieten pentru baieti )
    Am o prietena cea mai buna, prieten nu prea...
    5.Esti dependent/a de tehnologie ?
    de rpg-uri poate.. (online strategy games)
    6.Cea mai frumoasa amintire ? ( Sau una dintre ele ) ?
    Intr-o zi de iarna... ( fara amanunte )
    7.Daca ai putea da timpul inapoi , ai schimba ceva , ai pastra pe cineva pe care ai pierdut ?
    .. That hit the spot ! ..

    NEXT:
    1.Ce limba ati vorbi daca ati putea alege din toate ?
    japoneza
    2.Oras preferat ? (Din tara sau din strainatate)
    Copacabana
    3..Cafea sau ceai ? Ce fel de ceai , ce fel de cafea ?
    Nu beau cafea. Ceai fructe de padure sau de menta )
    4.Va sperie clovnii ?
    Deaja m-am speriat :((( :|
    5.Cum ai vrea sa arate iubitul/a perfect ?
    --- skip
    6.Ce parere aveti despre voi insiva ?
    Cred ca ultimele 2 intrebari sunt cele mai bune... Sunt multe de spus, incerc sa impac laturile poz cu cele neg.
    7.Vrei sa schimbi ceva in viata ta , daca da , de ce nu o faci ?
    Lafel multe de zis..las pe blogul meu detalii mai personale

    ReplyDelete
  3. Ce raspunsuri frumoase! Mi-a placut faza cu pinguinul! Mersi ca ai completat-o! ^^

    ReplyDelete
  4. Mişto leapşă, tăntişor!
    Faza cu pinguinul e genială :)))))

    ReplyDelete
  5. Celmai rau mi-e dor si mie de prietenele mele cu care nu am mai pastrat aceiasi legatura de alta data :(

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu