Monday 21 January 2013

Hei , Cristi .

  Cred ca ati observat si voi cat de des scriu in ultima vreme..dar , nu am cu cine sa vorbesc , daca acum ceva timp il aveam pe Pafi , acum bate vantul oriunde m-as uita . De fapt..am vorbit putin cu D. si cu acea noua persoana pe care o voi nota cu L. , dar... vreau sa vorbesc cu Pafi..
Ma simt ca naiba . Am mancat exact ca o vaca o tona de bomboane de ciocolata si acum mi-e rau , nu reusesc deloc sa ma ambitionez sa nu mai mananc , dar..imi simt oricum sufletul gol , nu suport sa-mi simt si stomacul !
 Daca o sa arat mai rau decat acum la banchet eu nu ma duc , clar . Nu vreau sa-mi aminteasca pozele ce scroafa lenesa sunt . Ma rog..
Am plans..zilele astea..si azi am evitat calculatorul la inceput .. dar pana la urma am zis sa intru ,sa scriu..Stiti cum , totul imi aminteste de el, aprind calculatorul si imi vine sa plang , sa urlu , cine e acest domn care m-a facut sa tin asa mult la el ? Mi-am promis ca nu-l mai bag in seama , mi-am promis..dar sunt slaba (nu fizic din pacate) , mi-am zis..ca poate o a doua sansa va reusii..dar de unde , Pafi nu ma mai iubeste .
Si L. , ma simt atat de nedreapta fata de el..stiti.. tot ce zice imi aminteste de Pafi , si cand vorbesc cu el plang , pentru ca .. ma gandesc la Pafi , Pafi , Pafi . La naiba ! N-am nici un drept sa-i zic asa .
Pafi e Cristi . Imi pare rau ca trebuie sa va prezit asa numele lui  .
Aseara , a fost ceva gen ..
L : Daca ar fii sa aleg intre a sta o zi si-o noapte cu doua bisexuale si sa stau 5 minute sa te vad ..clar as alege sa stau cu tine...(Ii plac bisexualele , nu stiu de ce , straniu , stiu . :)) )
Si in mintea mea... mi-am amintit de acea conversatie la telefon cand Pafi Cristi a zis :
C : Daca n-ar fi tara asta asa..si timpul asa de scurt , as venii la tine sa te tin doar 5 minute in brate.
Nu e chiar asa mare asemanare, dar in sufletul meu.. e exact aceeasi propozitie , acele 5 minute pe care ei le-ar da pentru mine , mi se par acum o simpla minciuna .
Apoi..i-am spus ceva lui L . si el a spus : " TE IUBESC! :O "  .
Si atunci..am plans iar si iar , pentru ca Cristi imi zicea zilnic asta , singura persoana care cica ma iubea , si au fost..mai multe asemanari , atunci cand ma gandesc la L. , ma gandesc la Cristi . Saracul D...
De fapt . Ce saracul D. . Daca stau bine sa ma gandesc si el ma lasa balta incet , incet .. stiti , ma simt pacalita..Si mi se pare nedrept , pentru L. si  pentru mine , pentru ca el e alta persoana,nu Cristi..iar eu..nu stiu daca meritam aceasta brusca parasire . Desigur ca Dumnezeu judeca si stiu ca El are planul lui..dar ... totul e prea repede , nu mai stiu pe cine sa plang si pe cine sa bucur . A plecat Cristi , si a aparut L. ametitor de repede, nici nu imi dau seama cand .. si.. nu stiu .
Nu merge nimic bine , ma ingras , sunt urata , parul nu-mi sta , Cristi m-a dat uitari , D. nu da doi bani iar in L. nu vreau sa am incredere . Sa nu mai spun ca parintii mei se cearta , nu se prinde o boaba de matematica de mine si instrainarea mea de Dumnezeu inca continua . Cred ca e vina mea nu.. ? I-am cerut lui Cristi o explicatie , l-am intrebat daca am facut ceva , mi-a spus ca nu . Inteleg ce se intampla . S-a plictisit , nu mai are nevoie de mine.. dar eu am nevoie de el , pentru ca il iubesc si vreau ca el sa ramana..dar , deja a plecat.
Si cum ziceam , nu m-am abtinut sa nu-l bag in seama .. asa ca , azi am cedat  :
A : Buna . 
C : Buna :) . 
A: Ce mai faci ? 
C: Ce faci*
     Fac bine , sunt "fericit"
     nu am motiv , pur si simplu sunt :-? . Venii de la un coleg , ii facui windowsu :> .
     Tu ce faci  ? 
A: Ah..ma bucur ca esti fericit . Eu mananc bomboane de ciocolata. 
C: Pofta mare . 
A: Multumesc.
C: Mai usor cu ele , colesterolu .. 
A: Eh.. :))
C: Se pune pe solduri , parca ziceai ca esti grasa x_x.
A : Sunt . 
C: Si ca vrei sa slabesti...pai mai usor cu ele . :))
A : Mda .. 
 Si gata . Asta a fost inca un caz fericit , a fost mai mult decat " Bine ,tu ? "
Ma rog..ma bucur ca-i fericit ^^ .
Mi-a promis..ca va fii aici mereu , mi-a promis ca ma iubeste , ca o sa ne vedem intr-o zi ... ce copila naiva sunt! :|
Nu stiu ce sa mai spun..nu stiu ce sa fac , in momentul asta vreau doar sa ma ascund , nu , nu vreau visele jalnice de la sfarsitul zilei , nu vreau acea Ascunsa prinsa in propria carte , care inca crede in prietenie..si.. . Hah !
Stiti care-i faza , in momentul asta , tot ce-mi doresc este sa-mi irosesc o luna din viata stand in pat moarta de foame si de sete , sub doua paturi groase si cu un teanc de servetele . As vrea sa plang asa cum simt , nu am chef sa ma duc la scoala si sa ma "simt bine" , vreau sa ma ascund , de toata lumea..Vreau sa fac pojar! Sa nu ma duc la scoala !
Imi bag picioarele in ea de matematica si de scoala si de "prieteni" . Incep..sa inteleg persoanele care zic ca dragostea si prietenia sunt doar niste minciuni , incep sa ma alatur lor .
Ma doare capul..,de vreo saptamana am niste dureri de cap teribile..nu stiu de ce , ori plang prea mult , ori mananc prea mult , ori mi se duce vederea , ori mi se micsoreaza creierul , Dumnezeu stie . Ma simt acum , o Ascunsa autentica , ca atunci cand am deschis blog-ul , asa eram si in ziua aia , singura. Acum sunteti voi , dar...voi aveti vietile voastre si povestile voastre .
Dumnezeu sa va aiba in grija ! Si pe mine , si pe voi , si pe toata lumea..vreau sa-mi arate calea , sa-mi dea putere  , vreau sa slabesc , sa invat...sa fiu fericita . Dar , prostul meu caracter doar cere , nu munceste .
Poate ca .. tot ce se intampla acum este ceea ce merit cu adevarat . :)

20 comments:

  1. Cu siguranta nu arati rau si cu siguranta o sa mergi la banchet!Nimic nu e intamplator si aici nu e loc de "vietile noastre"pentru ca macar uneori vom avea rabdare sa te ascultam(sa te citim).Ai grija de tine!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da , si va sunt vesnic recunoscatoare pentru asta , nu stiu ce m-as face fara voi . <3

      Delete
  2. Oh~.~ parca m`as citi pe mine uneori .
    Te inteleg in unele parti adica..la cele cand doar plangi si esti nesigura..cand nu mai intelegi nimic..faza cu "prieteni" mda..am trecut prin destule ca sa vad ca nu prea exista "specimene " d`astea autentice..doar prefacuti/prefacute..
    Cat despre iubire..iubirea e o ciudatenie..sentimenele si mai si..mai ales daca ai un suflet mare intra si mai multe sentimente.
    Sunt zile tare stupide la care nu le vad rostul si nu stiu ce..si se zice sa "traiesti clipa" mai bine sa bocesti clipa eh..asta mi sa potrivit mie.
    Nu stiu ce sa zic pe mine ma doboara scoala..sau stresul si prostia mea..la fel cum spui si tu matematica nu se tine de mine nu ma place..deloc!..(si mai sunt si la real) -.-". mnoh..chestii ciudate prin lumea asta..multe intrebari fara raspuns..sau au raspuns si inca nul stim..
    Nu stiu ce sa mai zic..nu prea mai am cuvinte..inspiratia m`a lasat de cand a inceput anul asta..am scris ceva pe aici..sper sa nu ocupe spatiul degeaba.
    Iti doresc numai bine si fii tare!.
    Toti trebuie sa fim..o data...si inca o data..=.=

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da..imi pare rau ca si tu treci prin astfel de momente , e cu adevarat aiurea..
      Multumesc pentru comentariu! :*

      Delete
  3. Draga mea Alexandra :) De dus la banchet te vei duce, pentru ca altfel vei regreta toata viata ta. Scuze pentru absenta, mi s-a stricat pc-ul. Inca e stricat :-s Si mda, toti avem vietile si povestile noastre dar asta e blogul tau, unde noi, cum a zis Printesa mai sus, te citim (ascultam) pe tine. Aici, tu contezi, nu noi. Pafi e un vitel. Da, un vitel! Chiar credeam ca tine la tine, dar poate ca are un motiv pentru care se comporta asa. Te rog nu mai plange. Stiu ca e greu, dar mai asteapta putin, poate lucrurile se vor indrepta. Daca te imbolnavesti nu ajuti pe nimeni, sa stii, cu atat mai putin pe tine :) Fii puternica Alex, pentru mine, pentru ceilalti cititori, pentru tine. :) Viata e frumoasa. Poate nu acum, dar cu siguranta va fi :) Ai grija de tine >:D<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iti multumesc scumpa mea . Ca deobicei ma umpli de bine!
      Da..si eu credeam ca Cristi tine la mine , dar faptele imi arata ca nu , asta e ..
      Multumesc , ai grija si tu ! :*

      Delete
  4. problema e ca te agiti prea mult..toate lucrurile acestea sunt trecatoare,chiar daca ti se pare simplist ca spun asa ,daca te deranjeaza toate lucrurile si te emotionezi te pierzi pe tine in lacrimi :(
    Acum poate ti se par lucrurile astea cele mai importante ,dar toate trec mai devreme sau mai tarziu,eu nu zic sa nu iti pese,dar poti sa fi detasata si sa iti pese.e un mic secret ) poate ti-l spun cand mai intru pe mess
    ai grija ciao

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probabil... Eh , o sa treaca timpul , o sa-mi treaca mie .

      Delete
  5. Ce ciudat suna "cristi" in loc de "pafi"...
    Dar ai rabdare, pentru ca asa trebuie tu, sa ai rabdare. stii, dupa ploaie cerul e mai senin. o sa fie bine, daca nu acum, atunci maine, asa ca fii fericita. pafi e un prost. dar poate nu a uitat de tine totusi... poate trece printr-o perioada mai proasta, iar. nu stiu ce sa-ti zic, dar o sa fie bine.
    si la banchet trebuie sa te duci. daca nu te duci, te bat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da .. chiar suna ciudat , eu cred ca a uitat..dar mna , nu pot nici sa bag mana in foc pentru asta . Bine , bine , daca ma bati tu o sa ma duc , doar stim ce bine da Ada cu tigaia .
      Multumesc , te iubesc! :*

      Delete
  6. Cu siguranță va veni Pafi după tine, dându-și seama că ești o fată specială.
    Trebuie doar să te arăți indiferentă.. și cine știe, poate poți să-l faci și puțin gelos.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu-s o fata speciala :) . Si ..da , incerc sa fiu indiferenta.

      Delete
  7. Şi pe al meu tot Cristi îl cheamă.LOL,coincienţă stranie O.O!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si coincidenta ar mai fii ca exact atunci cand am citit comm-ul asta el a intrat pe mess. :))

      Delete
  8. Stiu cum e cand vrei sa te lasi de cineva, sa incerci sa il ignori si sa vrei sa il faci gelos.Stiu ca nu poti si stiu ca e si foarte greu, dar gandeste-te pentru o secunda:Cu ce te ajuta daca stai sub 2 paturi nemancata?Raspunsul e: cu nimic.Trebuie sa iesi afara si sa incerci sa respiri adanc si sa privesti ce e mai frumos acum in viata ta.Sa incerci sa cunosti oameni noi si sa inveti sa ai mai putina incredere si sa nu iti lasi sufletul prada tuturor.Trebuie sa fii puternica, chiar daca tu crezi ca nu poti.Trebuie!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da..probabil .
      Dar asta fac eu , ma ascund . E meseria mea ..

      Delete
  9. Replies
    1. Nici eu nu mai stiu .
      Cristi este asa zisul meu prieten , Pafi .

      Delete
  10. Offf...am revenit iar pe blogosfera si am vazut postarea ta..m-am intristat,gandindu-ma ca eu in momentul acesta sunt oarecum in ,,a good mood"...cel mai probabil pentru ca se termina si ziua de azi si pentru ca uitai despre scarba unor persoane prefacute ce ma facu sa plec prima din clasa la sfarsitul orelor,pe care le intalnesc si eu la tot pasul...te inteleg perfect,cred ca varsta noastra e de vina:))(imi place sa dau vina pe altceva uneori ca sa uit ca totusi este vina mea),cred ca varsta ne face asa sensibile...
    Referitor la banchet...hmmm pai anu' trecut m-am certat cu dirigu' si am convins toti colegii sa nu facem banchet...insa am primit o suma de priviri urate de la profesori :)) si am fost convinsa pana la urma:)) Doamneee...te rog sa mergi,chiar as fi regretat daca nu m-as fi dus:)...sunt momente frumoase , nu conteaza ce este in inima ta,trebuie sa te bucuri de ele,iar cu examenele nu-ti face griji!:)te vei mobiliza...asa eram si eu anul trecut foarte panicoasa,dar a iesit totul oarecum bine...am luat ce note am dorit,dar regret ca m-am stresat atat(mi-a adus cateva probleme de sanatate:(),deci te rog sa le iei pe toate pe rand...
    Hai ca am tendinta sa vorbesc mult si sa plictisesc oamenii,dar stiu cat de grea este a8a pfff...si iar ma lungesc:))
    Ce sa mai eu cred ca esti foarte puternica,si nici nu cred ca esti grasa,cel mult doar prea critica cu tine...Te pup si ai grija de tine♥♥♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc foarte mult draga Livia , chiar mi-ai mai dat curaj , apreciez . Ai grija si tu :* ! >;d<

      Delete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu