Wednesday 30 January 2013

Fericita .

 Sunt eu . 
Iar eu , aici , intotdeauna pentru si cu voi . De fapt , nu sunt doar eu , sunt eu , un iaurt si inca ceva . 
Savurez din plin aceasta zi , e minunata . Ma simt atat de bine incat mi-as dorii ca viata sa se opreasca in ziua asta .. de fapt , e bine , pana acum , cand o sa ma apuc de cele mai superbe teme la mate ,ziua n-o sa mai para asa perfecta .. dar eh , trebuie si asta . 
Daa ?! Vedeti , chiar ma simt bine . " Trebuie si asta " , eu niciodata nu accept ideea ca matematica trebuie dar azi n-o las sa-mi strice starea .. e perfect . M-am trezit de dimineata , evident , si desi tanjeam dupa asternuturile moi si patura calda , trebuia sa ma duc la scoala, sa suport doua ore de chimie si alte cateva ore la fel de neinteresante .. S-a zgribulit toata pielea pe mine cand s-a ciocnit de racoarea camerei , imbracata inca in bezna, incepea o zi buna . 
Sunt asa fericita...Doamne , scriu foarte rar ca sunt fericita .. pentru ca sunt foarte rar fericita , si , e extraordinar sa scriu aici ceva vesel , si frumos . 
Radiez de-a dreptul .. as scrie un post lung despre cat de fericita sunt .. Multumesc Doamne ! 
Si cum spuneam..m-am trezit si am zambit , am fost asaa.. ah ! Ce sentiment minunat . 
Ok , n-o sa va mai tin prea mult in suspans si o sa va zic ce s-a intamplat . Dar o iau pas cu pas . 
Deci , pe 27 - ziua neagra a ignorului .
 Dupa asta..toata seara am plans , eram de-a dreptul terminata .. si vreau sa zic la modul serios . Am fost atat de trista , am plans asa de mult incat a doua zi nu m-am putut duce la scoala . De ce ? Pai..am dormit foarte putin , fata mea era praf , dar , cand m-am ridicat in picioare intreaga camera parca era intr-un carusel al mortii , totul se invartea , ceata , si o durere de cap ingrozitoare . 
Am stat acasa sa ma refac .. Trebuia sa fie un nou inceput , dar inca , inca nu eram bine..Evident ca am fost o stafie toata ziua , mai putin seara cand L. a facut cateva confesiuni..cum ca se indragosteste de mine , dar , momentan nu vreau sa intru in detalii , poate daca voi mai vorbi despre asta cu el voi scrie.
Si ... a venit 29 . Am fost la scoala .. am lacrimat putin cu gandul la Cristi .. si , seara , mesaj pe facebook.
Mesajul era acestat : 
p.s : Nu , nu are numele de fb " C " dar am sters eu . 
Ei bine..si apoi , am fost seaca la inceput .. si au fost , multe lucruri , dar ( DA ADA , AI AVUT DREPTATE ! ) slava Domnului ! Nu a fost ultima convorbire , i-am scos ignor-ul . 
Apoi .. apoi a fost bine , e atat de..identic . Vreau sa zic .. in seara aia ,cand eu plangeam , credeam ca lui nici nu-i pasa , dar mi-a zis ca s-a simtit vinovata .. si ca a plans , si a mai zis ca daca o sa zic cuiva ca a plans n-o sa recunoasca . Dar , era sincer , stiu ca era .. Suntem genul de persoane sincere una cu alta , vreau sa zic..a fost la fel . Eu am plans , el a plans , eu nu m-am dus pe 28 la scoala , nici el , ne simteam ca naiba amandoi , si acum , inca o coincidenta stranie..Stiti , cand plangeam , m-am gandit daca o sa mai vorbim vreodata..m-am gandit ca in vara , cand o sa ia bac-ul , o sa incerc sa aflu de undeva ca l-a luat , pentru ca da , stiu ca o sa-l ia , si o sa-i dau un sms . gen " Ti-am spus eu . " Si el mi-a zis ca , asta fara sa bat eu vreun apropo sau ceva , mi-a zis ca s-a gandit la bac , ca se gandea cum o sa-mi dea un sms atunci cu " L-am luat " sau " Nu l-am luat " . Straniu nu ?  
A zis ca-s mica si rea , a zis ca nu putea sa o ia de la capat , a zis..multe , si ala era adevaratul meu Pafi . Nici nu pot sa va spun cate am vorbit , si despre ziua aia..i-a fost greu si lui , am inteles oarecum de ce a fost indiferent , am inteles mai multe , a zis ca indiferent daca-l cred sau nu el ma iubeste si ei bine da , s-a intors. 
Nu-mi pare rau ca i-am dat ignore , pentru ca fara asta probabil nu se ajungea la discutia asta..acum simt ca ne-am impacat , si vreau sa trag cu egoism de aceste zile bune , aceasta zi buna , pentru ca .. merit ! Da ! Chiar merit aceasta fericire..Dumnezeu nu m-a lasat , stia ca am nevoie de el , poate si el de mine . 
Sunt fericitaaaaa ! 
Sunt FE - RI - CI - TA !
Sunt bine !
Da ! 
Chiar sunt! 
Eram asa fericita aseara , incat , dupa ce m-am pus la 12 in pat , nu puteam sa adorm , zambeam , radeam singura in pat..si , chiar daca am dormit putin , nu mi-e somn . Sper sa dureze cat mai mult.. 
P.S : Multumesc ca ati fost si sunteti alaturi de mine , m-ati incurajat mult si chiar va iubesc ! >;D<

25 comments:

  1. Deci iar e prinţ :>.
    Mă bucur că eşti fericită! >:D<
    :D Şi acum un dans de pinguin fericit.

    ReplyDelete
  2. Vaaai, ma bucur ca totul e bine acum si ca esti fericita. E asa.. frumos. :3

    ReplyDelete
  3. Ti-am spus eu sa te calmezi, ca "Toate curg" .
    Totul e bine cand se termina cu bine.

    ReplyDelete
  4. Ma bucur pentru tine! La fel de fericita sa ramai si la fel de bine sa va fie tot timpul! :*

    ReplyDelete
  5. Știam eu că se va întoarce și totul va fi bine. Așa sunt băieții, te rănesc și după aia fac orice ca să te aibă din nou.
    Mă bucur mult pentru tine >:D<

    ReplyDelete
  6. Minciuni ! oare isi va atinge scopul ? cred ca peste cateva luni iar o sa bazzai .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Care scop ? Sincer , sunt sigura ca nu minte. :))

      Delete
  7. Am tras chiulul p-aci in ultima perioada. Imi cer scuze, Alexandra dar nu am mai avut timp liber deloc. Promit ca ma revansez si o sa ma apuc sa citesc tot ce ai scris in ultimele zile.
    Ma bucur ca, acum cand am intrat, sa-ti citesc starea de bine descrisa in cuvinte. Ma bucur pentru tine ca esti fericita. Meriti toate zilele fericite si meriti NUMAI zile fericite permanent.
    Asa doresc sa citesc fiecare articol de azi inainte. Iar daca nu va fi asa...sa stii ca promit ca te pedepsesc: te pun la colt cu un coif din hartie pe cap :-w ;;)

    Te pup :* si iti doresc o seara minunata .>:D<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu-ti face griji Viorel , cred ca toti suntem in criza de timp .
      Multumesc pentru cuvintele frumoase , o sa tin cont .
      O seara buna ! :*

      Delete
  8. Vai Alex :* >:D< Asa-s de fericita pentru tine! Zau ca mi-ai facut ziua de 100 de ori mai buna :) >:D< Stii tu, o imbratisare din aia de urs >:D<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucurrrrr ca ti-am facut ziua mai buna scumpo .
      Te mega imbratisez ! >;D<

      Delete
  9. Esti bine. Esti bine si asta e tot ce conteaza!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waw, nu pot sa cred ca tu ma citesti .. Sunt super incantata , multumesc !

      Delete
  10. DADADADADADADADADADADADAAAADADADADADADADADADADADADADADADADADAAAADADADADADADADADADADADADADADADADADAAAADADADADADADADADADADADADADADADADADAAAADADADADADADADADADADADADADADADADADAAAADADADADADADADADADADADADADADADADADAAAADADADADADADADADADADADADADADADADADAAAADADADADADADADADADADADADADADADADADAAAADADADADADADADADADADADADADADADADADAAAADADADADADADADADADADADADADADADADADAAAADADADADADA!!!!!!!!!
    Tu, fericito, tu! Nici nu cred ca e nevoie de cuvinte! Daca-i fi aci sau eu acolo, te-as imbratisa de ti-ar iesi matele pe afara!!! >:D<
    Vaaai, vai, vai, mi-ai facut ziua superba >:D<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooddoodododdo <3 . Ma bucurrrrrr , macar atata pot face .
      Sa stii ca mi-as da matele pentru o imbratisare de la tine. :))) :*

      Delete
  11. AWWWWWWWWWWWWW YYYYYYYYYYYYYYYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA-Ce mă bucur pentru tine.Deci vă iubeeeescc şi pe tine şi pe C. şi pe D.:)).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paiiiii , si ei te-ar iubii daca te-ar cunoaste , cat despre mine , stii deja ca te ador . :)) :*

      Delete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu