Saturday 5 January 2013

4 Ianuarie 2013 .

  Draga jurna-blog , 
Ziua de 4 Ianuarie 2013 va ramane cu siguranta in istoria vietii mele , iti spun cu sinceritate ca nu voi uita prea curand aceasta zi . 
Si cum nu pot sa trec peste asta fara sa impartasesc intamplarile din ziua precedenta dragilor mei prieteni din intermediul blogsferei ,iata-ma iar aici , tastand cu emotie fiecare cuvant . 
Ei bine , intentionam sa va povestesc despre acea pauza , dar ziua de ieri a fost tare importanta asa ca o las pe alta data sau eventual niciodata pentru ca sigur va mai aparea ceva ..Hm..
Intai de toate , m-am certat serios cu Pafi . Am fost orgolioasa si nu l-am bagat in seama , asta fiind alalteri , iar el mi-a spus " Ce faci tu , copil care nu bagi lumea in seama ? " , si mna , m-am bucurat oarecum ca a observat asta ... Desigur ca apoi i-am spus ca as putea sa ii zic si eu acelasi lucru si asa am inceput o cearta super " draguta " . Atat de draguta incat nici nu-mi mai raspundea , culmea e ca tot atunci , adica 3 ianuarie , venise si D. de la Sibiu , dar am fost asa concentrata pe cearta cu Pafi incat nu prea imi amintesc ce a zis . Revin si la asta.. 
Si cum ziceam , pana la urma ne-am certat . 
Apoi , ziua de 4 Ianuarie am inceput-o cu paine prajita si gem cu un mesaj pe care i l-am trimis lui Pafi , unde i-am zis ca-mi pare rau ca am fost orgolioasa si chestii , chestii . 
Bun , toate bune si frumoase , evident ca nu mi-a raspuns la mesaj ca apoi pe mess sa-l bag tot eu in seama si el sa-mi raspunda sec . Zicea ca nu mai e suparat pe mine doar ca nu mai are incredere in nimeni , ca nu trebuia sa spere la ceva mai mult din partea mea , stati sa-l il si citez.. : " Nu e vina ta , e a mea , pana la urma nu trebuia sa am asteptari de la nimeni  :) " ( p.s : --> :) semnul asta , ironie totala ) eu : " Ce-a fost asta ? " el : " Adevarul " eu : " Super , nici nu stiu ce-as mai putea spune " el: " Ce-am zis mare lucru , doar ca nu trebuia sa am nici de la tine nici de la Beni asteptari " . 
Si dupa inca o lunga conversatie a zis asta .... " Scuze ca te-am suparat , dar mna , prefer sa fiu sincer , nu mai plange , n-are rost , v-am zis din start tuturor ca nu-s o persoana care merita , dar mna , voi ma vedeti bun :) " 
In primul rand da , Pafi stie intotdeauna cand plang  :| , zici ca are glob fermecat ... Si dupa asta , eu i-am zis : " Esti o persoana care merita , si indiferent ce o sa se intample nu o sa-mi schimb parerea despre tine si tot o sa tin la tine . " 
Adevarat .
Dar eu .. eu eram terminata de-a dreptul . Vreau sa zic .. Imi era frica ca o sa-mi pierd iar cel mai bun prieten , ca o sa fiu iar singura si ca e vina mea , pentru ca trebuia sa fiu acolo pentru el .. Si am plans asa mult , cat pentru o viata ... A fost atat de rau , cred ca a fost a doua oara in viata mea cand am plans pana la refuz . Si mno , sa nu credeti ca-s genul ala de actrita care zice in stanga si-n dreapta ca plange si chestii , nu , va spun toate astea cu lux de amanunte fiindca se leaga cu actiunile de mai tarziu... 
Si cum spuneam , am plans si aproape incepusem sa tip plangand , a fost nevoie sa-mi tin doua servetele la gura ca sa nu ma auda nimeni ... asta mi-ar fi trebuit , ai mei ar fi fost speriati daca m-ar fi vazut cum eram..poate ingroziti .. Si au inceput durerile de cap , si de orice chestie umana , si apoi imi venea sa vomit .. ( urasc cuvantul dar n-am ce face ) , si sa tremur si atunci mi-am dat seama ca eu chiar il iubesc pe Pafi , cu cea mai adevarata sinceritate...Stiam ca-l iubesc dar nu credeam ca "plecarea" lui o sa-mi ofere asa o stare . Si pentru ca simteam de-a dreptul c-o iau razna , trebuia neaparat sa ma plang cuiva , si cum eu n-am prieteni , ghiciti pe cine am ales . Da . D.
D. !!
D. care e lipsit de orice urma de umanitate , ei bine , nici chiar asa , dar el e ultima persoana care ar fi dispus sa te asculte si sa te sprijine si sa te inteleaga si chestii d-astea de om cu inima intreaga . D. e precum un iceberg , si imaginati-va asa un iceberg mare , iar in varful lui o fetita care incearca sa-l topeasca cu-n chibrit , da , aia-s eu . 
Dar cum la momentul ala nici nu mai gandeam si nici nu mai vedeam bine , i-am zis asa:
 " D. , imi pare rau pentru tine dar chiar acum trebuie sa ma asculti pentru ca ma simt super prost si n-ai incotro. " 
  D. : "Da tot ce poti :)) " 
Si i-am spus tot , i-am spus cam aproape toata viata mea in cateva zeci de randuri ..Ma rog , ma refer ca i-am zis toata chestia cu prietenii . Si cum m-au lasat toti balta , cum nimeni nu ma cauta si cum daca eu ii caut abia daca raspund , si surprinzator , D. chiar si-a batut capul.. Pe bune , chiar m-a surprins placut. Vreau sa spun , a zis si ceva gen " Hm..lasa-l in pace un timp , o sa vina el la tine , daca nu , e un idiot . " Si ..da , vreau sa zic , a fost cu adevarat waw , mi-a zis o multime de chestii destul de incurajatoare , as scrie aici tot dar stiti problema cu posturile lungi...Inca nu-mi vine sa cred , va dati seama , D. a fost alaturi de mine si chiar mi-a fost cel mai bun prieten , si pentru o persoana de genul lui , asta chiar e ceva  . Sunt mandra de mine .. 

Oricum , sunt doar la jumatate de poveste , dar ma gandesc si la voi ca trebuie sa mai faceti si altele decat sa-mi cititi mie romanele , asa ca o sa pun in alta zi urmatoarea parte . 
                                                                                                            Ascunsa . <3

29 comments:

  1. Se pare că cearta cu Pafi te-a afectat destul de mult.Şti ce cred eu?Eu cred că el încă are aşteptări de la tine,şi că spune că e vina lui şi aşa doar ca să îi spuitu că nu-i adevărat şi să-i repeţi de nşpe mii de ori că tu ţii la el.Faza e că aşa îs toţi băieţii.Şi eu am avut un prieten d-ăsta.Şti ce mi se pare ciudat?Cum de ştie el că plângi tot timpul?Acu' pe bune,nu cred că are un glob fermecat,.Şi dacă are aşa ceva,spune-i să-ţi ghicească şi ţie viitorul:)).Hai cu glumeam.Dar mna..Pafi e tot un adorabil,şi ştiu cât de mult ţi la el.

    Poate D. chiar ţine la tine.Ştii,într-o carapace de persoană neumană stă ascuns un suflet nobil.Poat ăsta e D.Şi cred că dacă şi-a băttu chiar atât de mult capul încât să te asculte şi să te sfătuiască eu cred că merită.Dar eu în locul tău nu aş avea încredere deplină în el.Mai lasă să treacă ceva timp.Poate aşa îţi va câştiga încrederea.

    Te pupp şi ai grijă de tine.Să nu renunţi la Pafi,dar nici la orgoliul tău.Xoxo:*

    ReplyDelete
    Replies
    1. P.S:Să şti că noi,cei din blogosferă,suntem alături de tine.Şi scuze pentru greşelile gramaticale din comentariu.Am scris foarte repede la tastatură,am avut atât de multe să îţi spun:*!.Şi încă ceva:NICIODATĂ,dar NICIODATĂ,indiferent de ce ar spune Pafi sau D. să nu renunţi la ceea ce eşti.Să nu te schimbi doar pentru că aşa vor alţii.Cine te place,te place aşa cum eşti şi te acceptă cu defecte şi calităţi.Te acceptă PE TINE.:*

      Delete
    2. Odododod . Esti una dintre cele mai dragute fiinte , ma bucur asa muuuult ca te cunosc . Pai , lasa greselile ca nu tin eu cont de ele , ba nici nu le observ . Cat despre D. , da cred ca ai dreptate in tot ce ai zis . Si stiu ca tine la mine , ba chiar ma iubeste , ca pe o amica desigur . O sa scriu si despre asta .. Oricum asteptati sa vedeti continuarea ! :)) Xoxo :X

      Delete
    3. Aaa. Am uitat sa-ti zic Raisa . Pafi e genul ala de persoana care simte cand sunt suparata si chestii , vreau sa zic , el stie ca tin la el super mult si stie ca ma cam afecteaza lucrurile de genu , adica stia ca am plans pentru ca stie ca-s sensibila , ma citeste..habar n-am . Iar apoi , am plans si la telefon cu el de cateva ori :)) . Is tare plangacioasa , stiu , dar oricum el credea ca plang asa ca un om normal , nu ca imi dau sufletul acolo .. X_x

      Delete
    4. Aha.Dar eu sunt de părere că nu e prea bine să plângi în faţa unui băiat.Ştii de ce?Pentru că dacă te vei certa rău cu el de nu vă ve-ţi mai putea împăca se va duce şi va spune la toată lumea că tu ai plâns în faţa lui sau pentru el şi nu e prea plăcut să cunoască fiecare om ce simţi tu cu adevărat.Şi eu sunt sensibilă,şi de fiecare dată când mă cert cu cineva îmi vine să plâng,dar mă gândesc la asta şi mă abţin.Ştiu că Pafi e special,şi chiar dacă nu îl crezi în stare,într-un moment de furie ar putea să facă asta.Oamenii sunt surprinzători şi schimbători,crede-mă.

      Delete
    5. Da..sunt perfect de acord , dar tu stii ca eu si pafi ne cunostem doar pe internet , stii nu-i asa ? :))

      Delete
    6. Da.Păi tocmai de asta.Niciodată nu şti ce e dincolo de ,,mască".

      Delete
  2. >:P Ti-am citit romanul de post! Si la sfarsit, rectia mea: Unde e restul? Hmm, nu stiu, ma bucur ca D ti-a fost alaturi si te-a ajutat, deci serios, ma bucur mult de tot, dar din ce ne-ai povestit, D este tare schimbator, deci ai grija, ca nu vreau sa mai suferi :( Dar D, a avut dreptate. Lasa-l un timp pe Pafi ca o sa-si revina. Toti avem perioade mai bune/proaste, si cateodata avem nevoie doar de putin timp :) >:D<

    ReplyDelete
    Replies
    1. O..o sa fiti tare surprinsi de continuare . Ma bucur ca ai citit romanul :)) . Si da..poate ca D. e schimbator , cat despre Pafi , o sa vedeti ce s-a intamplat..aveti rabdare . :*

      Delete
  3. Of, avem răbdare... dar sper că o să scrii în curând restul :).
    Mda, şi eu consider " :) " zâmbetul ăsta o ironie la unii. Eu îl folosesc doar pentru a arăta că zâmbesc.
    La fel ca fetele, au şi băieţii toanele lor. Uneori sunt mai reci, alteori mai drăgălaşi... trebuie să-i înţelegem şi pe ei.
    Poate Pafi va realiza că nu eşti chiar aşa... un "nimeni". Eşti doar un "nimeni" care ţine la el.
    >:D<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da..sper ca stie ca tin la el . Um , maine si restul , merci ! >;d<

      Delete
  4. Îmi pare tare rău că ai plîns, dar nu aveai discuția cu D. dacă nu plîngeai. Eu zic că atît unul cît și celălalt sunt de treabă, doar că unul e mai rece la suprafață și celălalt nu.
    Așteptarea e bună. Știi cum e vorba aia: lasă-l să plece și dacă se întoarce e al tău, dacă nu nu ți-a aparținut niciodată. E dură, dar în același timp ne scutește de multe lacrimi în timp.
    Aștept continuare, dar sper că e fără lacrimi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred ca pot sa te asigur ca continuarea nu va avea lacrimi . Ai dreptate , amandoi sunt baieti de treaba , si da sunt diferiti , dar nu foarte.E adevar acolo , tot ce-ai zis e adevarat. Multumesc! :*

      Delete
  5. Offf,indiferent cat de lungi sunt posturile tale noi tot suntem aici sa te sprijinim asa ca nu te mai scuza ca sunt lungi. Baietii au tot felul de toane care in general doar inrautatesc lucrurile.Blogul meu il mai urmaresc si colegii mei si nu pot sa scriu chiar tot ce imi doresc. Eu am pe cineva in clasa-A.- care la inceputul anului scolar chiar imi doream sa-l cunosc. Dupa ceva timp ne-am imprietenit chiar rapid si avem foarte multe chestii in comun. Am avut si o cearta sau doua dar s-au incheiat fara sa zica cineva ceva. A fost si ziua mea si l-am invitat cu altii in oras si ne-am distrat. Unii chiar o intrebau pe BFF-ul meu daca suntem impreuna. Mda... De cand a inceput iarna A. parca nu mai este el,a devenit enervant,foarte enervant. Noi nu suntem impreuna,dar dupa ziua mea a inceput sa ma mai ia in brate din cand in cand,lucru care i-am zis de multe ori ca nu-mi place. La sfarsitul anului in ultima saptamana aproape ca tipat la mine in fata clasei fiindca nu am stat de vorba in pauze.(Eu aveam nu stiu ce actiune si ma ocup cu fotografiile si a tinut cam 3 pauze si a trebuit sa fiu tot timpul acolo,si urmatoarea zi am avut la fel.)M-am simtit enervata fiindca nu avea nici un drept sa-mi zica asta,mai ales ca au fost doar doua zile. Dupa cateva zile,in care parea ca a uitat,a venit in clasa si vorbeam cu colega lui de bancam El: Pleaca de la banca. Eu: De ce? El:Pleaca. Eu: Vorbesc cu X Dupa asta eu si X am tacut putin apoi El: Nu mai vorbesti nimic acum. Pleaca! . Si dupa vacanta m-a sunat sa ma intrebe nu stiu ce chestii care durau ceva ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Nu stiu cat de mult te ajuta situatia mea. Dar vreau sa zic ca unii merita si unii nu sa plangi. Poate in final o sa observe ca totusi e un prieten langa ei care ii tine de mana. Cred ca timpul e cel mai bun lucru in cazul tau,mai ales ca Pafi te cunostea atat de bine. Daca te cunoaste o sa-si dea seama ca a gresit. Eu uneori nu vreau sa las o cearta sa-mi strice prietenia cu cineva(desi cu A. probabil ar fi trebuit chiar daca nu ne-am zis nimic,trebuia sa-i zic ca a gresit foarte mult fata de mine). Tu cunosti mai bine relatia voastra si trebuie sa te gandesti si la viitor. Poate acum a trecut,dar sa nu se intample din nou si sa plangi. Eu nu vreau sa te vad trista. Din modul in care scri cred ca esti o persoana vesele si plina de viata,dar care se lasa uneori un pic prea afectata de unele lucruri. Pot spune ca sunt un pic geloasa. Eu nu pot sa vars lacrimi cu atata usurinta nici daca ceva chiar teribil s-ar intampla in fata mea... *scz pt comentariul atat de lung si faptul ca poate exemplul meu sa nu fie chiar atat de bun si scz si pt greselile gramaticale :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow,chiar am scris mult. Cand m-am uitat din nou parea mai putin :)) Scuze

      Delete
    2. Nu-ti mai cere atatea scuze. Ba chiar iti multumesc , imi fac placere comentariile , in plus , inteleg nevoia fiecaruia de a se descarca si de a cere o parere , un sfat . Intr-adevar , A. a gresit mult fata de tine , cred ca te place si nu stie cum sa se poarte..mai mult ca sigur e genul ala de baiat.Hm..nu stiu cat de vesela sunt , e adevarat ca ma las foarte usor afectata , am si momente in care sunt plina de viata..nu stiu.
      Ar trebui sa incerci s-o rezolvi cu A. , explica-i tot ce te nemultumeste si daca nu intelege sa fie sanatos.

      Delete
    3. Mersi pentru sfat si ca ai stat sa citesti comentariul kilometric mai ales ca si tu ai problema ta si apoi te deranjez un pic si cu a mea. :) Apreciez

      Delete
    4. Nu-i bai . Imi face placere sa citesc orice fel de comentariu , poti sa il lasi cat de mare vrei si daca o sa pot sa te ajut o sa o fac cu placere .

      Delete
  6. Aştept jumătatea cealaltă a întâmplării.Zic să nu te laşi influenţată uşor de ceea ce a spus D. şi să ai încredere în Pafi.Fii sigură:niciodată nu o să fii singură!
    Ai grijă de tine!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc ! Oricum , e adevarat , in cealalta jumatate o sa vedeti o rasturnare totala a situatiei ..

      Delete
  7. Orgoliul asta...toti ne confruntam cu el :)

    Abia astept continuarea...

    ReplyDelete
  8. Stiu ca nu dau prea multe cometarii pe aici, dar totusi uneori mai citesc si eu. Imi pare rau petru ce ti s-a intamplat cu Pafi, dar crede-maa ca uneori prietenii au momente proaste. Sau momente proaste e putin zis,s-ar putea dupa sa-si dea seama c-au gresit si sa regrete.Asa caa daca ai incredere in Pafi..el s-ar putea sa se simta la fel de rau ca tine, chiar daca nu-ti raspunde. Lasa-l putin si-apoi vezi ce se intampla.
    Cat despre D. din postul asta si altele trecute, am inteles ca-n seara aia te-a ascultat. Insa nu te grabi sa zici ca-i un bff ideal :)) s-ar putea sa fii dezamagit dupaa. Si totusi ai grija cui si cat de multe spui despre viata ta unora.
    Si simte-te libera saaa scrii posturile cat de lungi poti, in cat sa te calmezi dupaa :*:*:*:* Ai grija de tine draga meaa si de Pafi(se pot intamplat multe) si uneori cand are toate proaste, incearca sa-l intelegi si sa-i oferi o libertate i cat s-ar putea sa prefere sa nu-ti spuna nimic, decat sa se certe cu tn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da..nu e ca si cum imi fac prea mari sperante in privinta lui D. , pana la urma un iceberg tot un iceberg e..oricum , ma repet , cand voi posta maine continuarea o sa se schimbe totul.
      Multumesc ca citesti si ca-mi comentez , chiar apreciez , sunteti cei mai tari ! :*

      Delete
  9. Pe mine, una, nu ma deranjeaza postarile lungi atata timp cat e ceva in ele. M-ai lasat putintel curioasa...
    Pafi e un bou, dar e tip, deci are oarecum o scuza. Sunt toane, o sa-i treaca, de asta sunt sigura. Iaaaaar D sunt asa de placut suprprinsa ca e si el un omulet bun pentru tine. Si sfatul ala este bun: lasa-l putin in pace, sa-ti simta lipsa si gata. CHiar daca o sa dureze poate mai mult decat daca te-ai baga repede in seama cu el, este mai eficient. Sunt sigura ca el tine la tine pe bune, dar e om. Asa cum esti tu orgolioasa (ceea ce e rau, dar si eu sunt la fel, deci e bine:)) ) asa e si el bou. Doar il iubesti si te iubeste. Nu are cum sa nu fie un happy end. Cumva, prietenia voastra e in siguranta. cel putin sper. :)
    D. D. D. ... D. tine la tine. Fie ca realizeaza, fie ca nu, tine la tine si s-a obisnuit cu tine. Chiar daca nu se poarta asa cum ar trebuii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaa , exact asa :o . Doamne , deci , cum reusiti , cum reusesti , sa stii asa bine cum e . Stiu ca D. tine la mine , si da , e un happy end, pana acum cel putin . Merciiii !:*

      Delete
  10. Sigur lui Pafi ii va pare rau ulterior .. asa sunt baietii ( mai ales daca sunt intr-o zodie de foc ) . Toata lumea are toane .. dar fii sigura ca il vei recupera , cel putin ca pe un prieten .
    Cat despre D. , a fost dragut din partea lui , e foarte frumos sa ai pe cineva langa tine cand te simti rau .

    ReplyDelete
    Replies
    1. O da! Chiar e zodie de foc , tare , si eu cred in zodii. Pafi e leu . :))
      Da , a fost dragut din partea lui D.

      Delete
  11. Intotdeauna sa iti asculti inima si sa nu te lasi influentata de nimeni. Plangi, descarca-te si asculta-te pe tine, nimic nu e mai important decat tinte, pentru ca tu esti propriul tau Univers.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc . Da, cred ca asa va trebui sa fac , pacat ca nu prea imi iese . :-s

      Delete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu