Monday 7 January 2013

4 Ianuarie 2013 ( III ) -final .

 O sa incep azi prin a spune la multi ani Ionilor si Ioanelor etc . La multi ani si pentru tatal meu pentru ca il cheama si Ion , multumesc tati ! Pentru tot ce faci pentru mine , pentru ca sunt aproape sigura ca tu ma iubesti cel mai mult si mai mult , multumesc , te iubesc !
Si acum , revenind la ale noastre .. tot nu mai scap de 4 Ianuarie .. hm , ok , fiti pe faza , urmeaza o veste foarte " Buf ! "
....
Pregatitiiiii ?
Nu ?
Nici acum ?
Sa va zicccc , sa nu va zic...
Ok.
............
.
..
.
.................. I-am zis lui D. ca sunt indragostita de el intr-un moment de agitatie totala si ei bine a reactionat normal si calm si mda .
                                                          -Pauza- ( Moment de reculegere )

Bine , stiu ca unii din voi vor fi socati , si-mi cer scuze pentru acele cateva persoane cu care vorbesc pe mess , ca nu le-am zis mai devreme , dar voiam sa afle "ca la carte" .
Dupa ce i-am povestit tot ce a fost cu Pafi , am intrat involuntar intr-o discutie legata de sentimente , de prietenie si chestii..iar apoi , ei bine , s-a ajuns intr-un moment in care D. ma batea la cap intr-una sa-i zic ce sentimente am pentru el , si apoi , apoi a zis " Oricum nu scapi , ori acum , ori mai tarziu " si da ... avea dreptate , pentru ca oricum ma gandeam de ceva timp sa-i zic , ma simteam sufocata de acest secret care dureaza deja de jum. de an..
O sa va arat si o parte din convorbire ( se folosesc emoticoane )

[...]
D.: Decii.. la fel , la fel ?:o ( Aici facea referire la sentimentele mele pentru el , daca sunt la fel ca sentimentele mele pentru Pafi )
A. : Ce la fel ? Aa.. asta , hm , nu stiu :-" . 
D. : Ma gandeam eu ca n-are cum . :o :))
A. : In ce sens ?
D. : Adica e mai mult decat ma asteptam . :))
A. : Hm..o sa-ti spun despre asta alta data .. 
D. : Hm..Ok :-?
A. : Sau nu , nu o sa-ti spun . 
D. : De ce nu ? :o 
A.  : N-are rost . 
D. : Normal ca are . :))
A. : E complicat..si oricum am zis destule . 
D. : Uimeste-ma :-"
A. : Nuu , nu se poate . :))
D. : Dupa ce ai dat o bomba ca asta nu poti s-o lasi asa :D , detalii :)) .
A. : Of.. :)) Nu se poate.
D. : Dar stii ca ti-am dat melodii aproape zilnic , intr-un fel imi esti datoare . :-" 
A. : ... O Doamne , santaj ! Stiu ca vrei sa auzi de la mine ceea ce stii deja -.- 
D. : Dar chiar nu stiu . :))
A. : ...Bine.. Deci...Nu nu nu , nu se poate. :D
D. : Tot nu scapi :)) . E ori acum ori mai tarziu :))
A. : Da stiu.. De fapt , bine , o sa-ti zic azi iar apoi o sa sper sa pot murii curand x_x..dar in fine  , eu ... pai , um Doamne , nu pe bune :)) . Nu pot sa-ti zic asta , doar zi-mi ca ti-ai dat seama . 
D. : Dafuq..
A. : Asta inseamna ca ti-ai dat seama ? 
D. : Ehm.. nu chiar :))
A. : Hm..ori esti orb , ori esti varza . :-?
D. : A doua varianta e foarte probabila :)) .
A. : Aham.. :))
D. : Deeeci ? :-"
A. : Sunt indragostita de tine , idiot . :| Acum lasa-ma sa mor . x_x
D. : Ehm...Stai calma , nu a murit nimeni din cauza asta . :))
A. : Bine..Stiu ca e stupid , si ca-s naiva si cum vrei tu , dar , m-am plictisit sa tin asta ascuns , e destul de stresant ... 
D. : Stiu senzatia :)) .
A. : Super .. :))
D. : Dar totusi , ar fi o idee sa si poti sa te vezi cu persoana de care-ti place , pe mess nu poti cunoaste cu adevarat pe cineva..
Aici e momentul in care D. incearca sa ma refuze , macar o face dragut ..
A. : D. , te rog , sunt perfect constienta , si chiar daca ai fii aici tot nu as indrazni sa ma gandesc la altceva pentru ca mna.. mi-s copil , cred ca asta o dovedeste cel mai bine . 
D. : Neh..sa fim seriosi , macar tu ai curaj sa spui cuiva ca-ti place de el . :))
A. : Mna..nu stiu ce crezi acum despre mine , dar te rog , promite-mi ca nu o sa se schimbe nimic .
D. : Cred exact acelasi lucru pe care-l credeam inainte . Sper ca nu te astepti la altceva..
A. : Doamne . :| Tocmai ce-am zis..
 [....] Aici am vorbit despre altceva .
Apoi , a inceput sa ma tachineze putin , pentru ca era vreo 12 noaptea si i-am zis ca ma trimite tata la somn iar el a zis " Spune-i ca vorbesti cu iubirea vietii tale :-" "
Nu ca-ti vine sa-l omori ? Oricum..ideea e ca , D. nu tine deloc cont ca-mi place de el , vreau sa zic , imi tot zice de Georgiana , ca abia asteapta sa o vada , ca se uita pe fb. ei toata ziua.. si.. stiti , adica , ma bucur ca nu s-a schimbat nimic , dar cred ca exagereaza..
In fine..daca ati ajuns pana aici , pentru ca da , e  lung postul , tin sa va multumesc ca ati fost mereu alaturi de mine .
Zi buna !


27 comments:

  1. Mama! Asta da surpriza! Cat curaj ti-a trebuit! Sunt mandra de tine >:D< Scumbag D. Dar macar a fost sincer si nu ti-a dat sperante :D Nu vreau sa mai suferi :-< >:D<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oricum stiam ca nu o sa-mi dea sperante pentru ca mna , stiam ca o place pe Georgiana si mna.. Si da , mi-a trebuit muuult curaj , merci ! :*

      Delete
  2. Deci nu creeeeeeeeeeeeedddddddddd!Eu care credeam că eşti îndrăgostită de Pafi!Şi totuşi m-ai surprins incredibil de tare!D.?Pe bune?WOW

    Sper ca tu să fii fericită şi aşa,cât timp ţie îţi e bine,nu mai contează:*

    ReplyDelete
    Replies
    1. O doamne ! :))) Si D. credea ca sunt indragostita de Pafi , dar nu , v-am zis , sentimentele mele pentru Pafi sunt (Slava Domnului) doar de sincera prietenie . Si eu sper sa fim toti fericiti ..chiar daca nu s-a schimbat mai nimic , macar nu mai e acea povara a secretului..

      Delete
  3. O,Dumnezeule!Ce reacţie surprinzătoare a avut D.!Ai avut curaj,fată dragă!Să ai o zi frumoasă şi tu!Suntem alaturi de tine în fiecare zi!

    ReplyDelete
  4. Sincer, mie mi se pare super copil tipu asta si se tine numai de misto.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da.Eu chiar asa ii zic " copil " , si stai , asta era momentul in care D. era serios. :))

      Delete
  5. :))Imi place D al tau!..Daca toti D ar fi ca el8-> (da..si mie mi-a placut un D si nu a fost asa kawaii)
    Voi doi imi amintiti de Risa si Otani din Lovely Complex:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si mie imi place D. dar tie de ce-ti place D. ? :)) Adica , e genul de tip insensibil care nu si-ar da seama ca o fata il place nici daca i-ar scrie pe frunte . :))

      Delete
  6. Maaaaamăăăă. Nu cred, nu cred, nu cred, deci nu creed. :o Mă bucur că ai avut curaj să-i spui, e bine să scapi de un sentiment aşa de nepăsător. Cât despre el, chiar dacă nu simte aceeaşi chestie faţă de tine.. Tot o bâtă insensibilă rămâne. :)) Ar fi trebuit să fie şi el mai..nu ştiu..DRĂGUŢ?! Oricum, încă o dată felicitări pentru curajul avut. ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da..eu nu ma asteptam la ceva dragut din partea lui dar ma asteptam sa nu-mi mai trancane atat despre Georgiana 8-|.
      Si..hm , stiu ca D. ma iubeste ca pe o prietena , deci e ok si asa..

      Delete
  7. Ce? Cee? Ceee??? O zi sunt şi eu ocupată şi imediat pierd esenţialu' :)).
    Şi le poţi spune unor băieţi că le pui luna la picioare, ei tot despre ale lor vorbesc.

    ReplyDelete
  8. Whaaaaat a jerk!
    Întotdeauna cu plăcere .. blogspot-girls-are-united :-)

    ReplyDelete
  9. Majoritatea baietilor de varsta aceasta cam in felul acesta sunt : daca ii bagi in seama, mai mult te deschizi fata de ei si le spui ca ii placi sau ca te simti bine ,o sa iti intoarca spatele, daca esti nepastoare si nu le dai atentie dar totusi lasi o urma in caz ca iti place persoana o sa iti acorde cea mai mare atentie ,pentru ca e ca un ..joc,adica "lupta" ca sa obtina ceva.

    Sentimentele sincere vin mai tarziu,e greu la varsta asta sa isi dea seama de anumite lucruri. Asa ca normal ,din prima nu se uita la persoana ta ci la cum arati dupaia cum te comporti,cu cat esti mai rece cu ei cu atat te vor mai mult :P mda... asta e valabil pentru unele persoane ,majoritatea dar nu toate..
    Iar probabil ca tu vrei o relatie serioasa in sensul ca ai sentimente fata de persoana ,dar tu te uiti la anumite lucruri pe care poate un baiat nu le observa,cel putin din prima.
    Poti sa te gandesti ce iti place anume la persoana resp?Daca poti raspunde cu amanunte atunci inseamna ca sentimentele sunt reale.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna! In primul rand vreau sa incep prin ati multumii fiindca ti-ai lasat putin timp pentru a comenta aici .
      Pai..eu si D. , e o situatie complicata , daca asta e primul post pe care-l citesti pe blog , e neaparata nevoie sa stii ca D. este intr-un alt oras si noi ne cunoastem doar pe net , dar cred ca ti-ai dat seama si din post. Iar apoi , de unde stii varsta noastra ? S-ar putea sa te surprinda .:-" A lui cel putin .
      Oricum , ce-mi place anume la D. ?
      Um..imi place tot la el , vreau sa spun , imi place felul lui copilaros de a fi , faptul ca nu-si da seama de anumite chestii nici daca-l lovesc in fata , iubesc faptul ca e timid si politicos , ca nu zice glume aiurea si pur si simplu e el..Apoi , D. m-a facut sa experimentez un alt fel de dragoste , cea la distanta , e prima mea dragoste de acest fel si nu-mi imaginam sa fie asa intensa . Imi place ca D. nu-mi zice ceea ce vreau sa aflu , trebuie sa "ma lupt " ca sa aflu ce vreau de la el , se joaca , ma provoaca sa spun asa la gandire . D. ma iubeste ca o prietena , dar nu-mi zice asta , decat foarte rar . Si nu stiu..sunt multe chestii care-mi plac la el , ma face fericita , si cand ma face fericita momentele in care sunt trista nici nu prea mai conteaza..D. e pur si simplu el , si-mi place ca-i idiot , si ma amuza si..nu stiu , e ceva ce simt si nu pot explica..

      Delete
  10. ai postat pe blogul lui Alissu , nush daca o cunosti personal sau sunteti din acelasi oras.

    ReplyDelete
  11. si totusi... e greu sa iubesti pe cineva pe internet ,e greu si fata in fata..
    probabil sa iubesti inseamna sa iti pese atat de mult de o persoana fara sa ceri nimic in schimb, nici chiar sa te atepti ca el/ea sa te iubeasca inapoi )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da , sunt perfect de acord. Oricum , stiu ca iubirea asta , pe care i-o port este mica , pentru ca stiu ca iubirea nu are limite , ma refer , intr-o zi o sa iubesc pe altcineva mai mult si mai mult , cred ca toate astea se schimba..

      Delete
  12. m-am uitat pe blogul tau imi place cum scri,esti sensibila :)
    apropo iti plac animele ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc , si da , imi plac chiar foarte mult . :D

      Delete
  13. mmm... deci cu Pafi cum ramane ? ))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cum sa ramana ? Suntem prieteni buni , pentru mine ele cel mai bun prieten :x .

      Delete
  14. Chiar ai avut mult curaj .. Si D. a fost foarte tare la faza ca nu a lasat asta sa intervina in "relatia" ce o aveati pana in momentul respectiv ... Am avut si eu odata momentul meu de curaj ... Tipu` era tot un fel ca D. numa ca nu a reactionat ca D. ci s-a distantat intr-un hal de mai aveam putin si sapam pana in China sa dau de el ... Anyway foarte tare postul .. :D Chiar mi-a placut mult :D HEi si bafta in continoare cu cei 2 :>:*

    ReplyDelete
    Replies
    1. continuare* scuze emotiile :D

      Delete
    2. Heii , multumesc pentru comentarii , apreciez . Si da,am avut curaj iar D. a reactionat neasteptat.
      Merci , succes si tie ! :*

      Delete
  15. E bine cand se termina cu bine:)

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu