Tuesday 1 January 2013

Pauza . <->

  Hei voi , cititorii mei ascunsi . Imi pare rau ca poate unora le voi strica dispozitia asa ca va puteti oprii din citit .


Ce ?
Nu te-ai oprit ? Ok , tu ai vrut-o .
Hm..este oficial 2013 , s-a terminat tot balciul asta cu revelionul si chestii asa ca pot sa-mi intru in piele.Anul trecut de revelion am avut timp sa ma gandesc la anul ce tocmai a trecut , pe atunci incepea ( nu stiu de ce va zic asta ca si cum voi nu stiti  , ma rog ) , am avut timp sa-mi las cateva clipe de fericire si a fost fericire si din partea familiei , cred . Anul asta am fost asa reci si plictisiti toti , iar apoi , apoi iar ma simt aiurea , imi pare rau ca trebuie sa scriu asta . Sunt o sadica . Chiar sunt nu-i asa ?
O sa ma retrag ...
Adica nu o sa mai scriu , dupa planurile mele cam o saptamana . De fapt , cum sa va spun eu ... va arat mai bine conversatia  :

-Mi-e dor de tine . 
Pafi : Pai ? Unde sunt plecat ? o.O 
-Ma refer ca mi-e dor asa ca prezenta , de fapt cred ca ai inteles la ce ma refer . 
Pafi : Pai..Unde sunt ca prezenta ? :|
-Of , lasa . 
Pafi : Explica-mi . 
-Mnu..
Pafi : Explica-mi . 
-Ma refer ca nu prea am mai vorbit asa cum trebuie , dar probabil doar mi se pare . 
Pafi : Chiar nu inteleg , adica vorbim mereu . 

Uitati , stiu ca-s mofturoasa si sclifosita si cum vreti voi , stiu asta mai bine ca oricine . Dar mai stiu ca eu cand iubesc nu ma joc . E adevarat ca am vorbit zilnic cu Pafi " Ce faci , bine tu , ce ai facut azi ? " Pentru mine asta nu-i o conversatie , e doar apa de ploaie , e doar ceva asa gen " Aa, te-am vazut prin lista si am zis sa te salut ca si-a sa ma plictisesc . "
Eu .. eu nu vreau asa . Eu vreau sa vorbesc ... pentru ca asa fac prietenii . Nu ?
Apoi a aparut Beni si mi-a zis ca sa nu-mi mai fac ganduri ca el si Pafi sunt doar doi idioti mult mai mari ca mine si ca nu trebuie sa-mi bat eu capul pentru ei si ,si m-am simtit ca dracu . A specificat intentionat varsta lor si avand in vedere ca a mai batut un apropo si altadata , traducerea pe care o face creierul meu este urmatoarea : Mai fata , nu te mai baga si nu ne mai bate la cap cu " ce ai , cum esti ? " ca oricum nu avem de gand sa dam o explicatie clara unui copil prost ca tine care plange toata ziua si oricum nu ar intelege nimic . 
Stiu ca e dur , si stiu ca voi dragii mei o sa spuneti " Eee , nu-i asa , exagerezi ! "
Nu.
Asa este , pe bune ... adica , imi e greu sa scriu ce simt acum : lacrimi , furie , dezamagire , tot soiul de chestii. Asta se intampla acum cateva ore , dar am facut o baie lunga si mi-am adunat ultima putere ramasa sa ma concentrez asupra lucrurilor bune , asupra faptului ca se poate si mai rau , desi , dupa cum spune Pafi  "De ce ? Ca se poate si mai bine ! " Si..si da . Asta-i situatia .. Stiu ca Pafi are ceva ce il nemultumeste , stiu ca si el e nefericit , si tocmai de aia vreau sa vorbim ca inainte .. dar asa sunt eu , poate el are nevoie de singuratate . Vad cum cobor usor , usor pe locul II , locul meu de veci . Odata cu aparitia acestei Daniela , Pafi probabil nu mai are chef sa-mi zica si mie de el . Eh , asta e , de parca nu-s obisnuita .
Am trimis mesaje , Claudiei , lui Skizz , lui Pafi , Sega , Vali , Cristina , Alexandra ... Si atat .
Le-am multumit , sincer si din tot sufletul . Pentru ca , desi mai toti au plecat , au avut in viata mea o influenta.Le-am multumit pentru ca au fost acolo pentru mine , pentru ca de la fiecare am invatat cate ceva , pentru ca au fost momente speciale pentru mine, alaturi de ei . Unii mi-au intors sms-ul cu multumiri , dar nu asta e important . M-am gandit cum  nici unul din ei nu s-a gandit la mine atunci . Cum la 12 noaptea nu am primit nici un sms , fara sa trimit eu prima si ...si nimeni nu s-a gandit si la mine , asa-i ? Poate ca nu , un sms. nu arata neaparat cine se gandeste la cine..dar , simt asta , e un semnal a la ascunsa si..mda . Stiti...inteleg ca nu toti suntem la fel si ca poate merit toate asta , mi-as dorii insa sa vad ca , ca macar o persoana sa-mi zica ca , ca nu m-a uitat...Pafi nu mi-a dat sms decat cu " La multi ani ! Merci " . Dupa ce i-am trimis eu .. Danielei sigur i-a trimis .
-->Ador img.asta.

Acum o sa va zic ceva dragut . Inainte ca D. sa plece la Sibiu , fiindca da , a plecat la Sibiu si vine pe 3 , am avut doua conversatii interesante cu el dar deja e post kilometric si nu mai imi arde acum sa va scriu.. ..oricum , a zis :
 " De revelion , la 12 o sa ma gandesc la tine ! " 
" De revelion , la 12 o sa ma gandesc la tine ! " 
" De revelion , la 12 o sa ma gandesc la tine ! "
..Da .
D. al meu , insensibil , rece , idiot si cateodata fara inima mi-a zis mie fraza aia . SERIOS ! Nu mint.
Si el era serios , ca apoi l-am intrebat " Zau ? " si a zis " Da. " Si acum ma intreb daca s-a tinut de cuvant..eu m-am gandit la el , ca in fiecare clipa de viata de altfel , dar chiar ma intreb daca D. e singura persoana care s-a gandit la mine..ce n-as da sa stiu asta..Dar , macar a zis nu-i asa ? Si venind de la el asta chiar e ceva..

Stiu ca deja sunteti plictisiti dar daca ati ajuns pana aici multumesc .
Si revenind la prezent , voiam sa va anunt .. ca dupa aceasta "ultima" suparare , am obosit . M-am saturat , Beni are dreptate , nu trebuie sa-mi bat capul cu problemele lor . De ce sunt asa proasta nu stiu... De sa nu sunt egoista , sa-mi pese doar de mine ? Pf..aiurea.
Dar vreau o pauza , vreau sa las calculatorul pentru o saptamana , sau macar cinci zile , daca nu ar venii D. pe trei v-as asigura ca o saptamana , dar o sa fiu cred entuziasmata sa-l intreb cum a fost si voi ceda .
In fine .
Vreau ca o saptamana sa stau sa meditez , sa nu ma gandesc la nimic , sa nu-mi pese de nimeni . Sa nu-mi pese de mine , de blog , de Pafi , D. .. Nimeni . Stiu ca-i imposibil , dar vreau sa vad daca o sa-si aminteasca cineva ca mai exist . Vreau sa vad daca Pafi o sa-mi dea macar un sms . , vreau sa vad daca atunci cand voi intra pe mess o sa ma intrebe cineva ce am facut .
Si mai vreau sa dorm linistita , sa plang cat pentru o viata ca apoi sa ma intaresc , sa desenez si sa fac teste pentru examen,sa citesc .. . Vreau sa ma infometez ( Tine-mi pumnii Flori ) , sa mi se inchida stomacul , sa nu mai mananc nimic .
Vreau sa ma mai plimb si sa ma despart de calculator . Nu vreau sa mai intru nici macar pentru muzica . Nu vreau si va rog , rugati-va sa-mi reuseasca . Trebuie sa pot , caci oricum nu ma observa nimeni nicaieri asa ca ce rost mai are sa mai fiu aici . Mai mult ma enervez vazand cum se poarta toti " prietenii " mei .
Deci , ne vedem curand .
P.S : Abia astept sa va citesc si postarile din urma .  Dupa calculele mele ar trebui sa ne vedem pe 7 .

14 comments:

  1. Sper sa-ti reuseasca sa nu intri pe calculator, in cazul in careconzideri ca stai prea mult.Altfel nu cred ca are rost sa o faci doar pentru a observa daca celorlalti le e dor de tine sau nu.Adica pentur asta poti sa stai pe invizibil sau sa nu mai scrii pe blog(desi a doua solutie nu-mi convine:))).

    Si cati ani are Pafi de te-a facut sa te simti asa rau?-.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. AA, da..si inca ceva daca tot ai de gand sa nu mai intri o saptamana: BIIG Huuuggg!!>:d<
      Si pentru starea urata pe care o ai..si pentru ca si eu ma simt ..singura:o3 :((

      Delete
    2. Huggg >;d< . Eh , uite ca nu mi-a reusit planul .
      Hm..Pafi are 18 ani . :)) Multumesc pentru tot ! :*

      Delete
  2. :( Nu o să mai intri o săptămână?Dar o să ne fie dooor tare de tine!:((

    Acum nu cred că eşti aşa mofturoasă.Să mă vezi pe mine la băieţi!Dacă Pafi nu înţelege atunci sincer cred că ar trebui să îi explici mai pe şleau.Cât despre familia ta:îţi doresc succes.Şi ai mei au fost la fel în 2012.

    Să ai un AN NOU FERICIT şi plin de bucurii!:*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Raisa , esti o dulce ! An nou fericit si tie , merci , merci , merci ! :*:*

      Delete
  3. Nouă, celor de aici, o să ne fie dor de tine :(.
    O îmbrăţişare >:D< şi să treacă repede perioada asta, dacă îţi doreşti cu adevărat să "dispari" pentru câteva zile.
    Şi eu am avut astfel de tentative, dar după ce m-am calmat nu le-am mai văzut rostul.
    Poate anul ăsta o să fie mai bun, cine ştie?! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da , poate ca o sa fie , sa speram .
      Multumesc draga mea , te imbratisez ! >;d<

      Delete
  4. O sa-mi fie dor de tine...deja imi este dooor :((

    Abia astept sa revii:)

    Iti doresc un an nou plin de impliniri,sanatate,bucurii si multa iubire. LA MULTI ANI!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uite ca m-am si intors . :)) Merci Viorel , la fel si tie ! :*

      Delete
    2. Ce bine ca te-ai intors >:D< >:D< >:D<

      Delete
  5. O să ne fie dor de tine :C
    La mulţ ani şi te aşteptăm să revii :*

    ReplyDelete
  6. O sa ne fie dor de tine :* :(. sper sa te intorci mai vesela, mai puternica.
    Si ia spune-mi ..care e faza cu infometatul ????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu stiu cat de vesela m-am intors.
      Aa cu infometatul , pai voiam sa slabesc , adica vreau , si nu mai voiam sa mananc nimic.:))

      Delete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu