Monday 10 February 2014

Sentimente

  M-am taiat .
Nu e nevoie sa mai explic de ce . 
Eram in cada si plangeam , de frica , de nervi , de tristete , de de toate . Si pur si simplu am simtit nevoia sa fac chestia asta...si m-am taiat pe picior , vreo cinci linii destul de lungi . 
Stiu ca nu e bine . Nu sunt vreo emoida , n-am mai facut asa ceva pana acum si nici nu vreau sa mai fac , stiu ca nu e bine , stiu ca Dumnezeu acolo in ceruri a fost si este dezamagit de mine.
Ma gandeam la Dumnezeu , la credinta mea in timp ce ma taiam , apoi m-am gandit ca sangele e foarte rosu .
Nu stiu ce urmeaza sa fac , am dormit tare prost aseara , de fapt nu prea ma dormit , ma duc sa ma tund , nu stiu cum , mereu zic ca "nu ma mai tund vreo doi ani , sa vad cum mai arat cu par lung" , dar mereu ma tund.
Si azi am liceu.. vad oameni care sufera peste tot in jurul meu si nu pot sa fac nimic , ma simt inutila , nu pot sa fac ceva nici macar pentru mine , de ce am impresia ca pentru altii as putea ?
Vreau sa-l ajut pe Pafi , vreau sa nu plece , vreau sa ramana , nu sunt pregatita sa nu mai vorbesc cu el , nu sunt pregatita sa dau saptamana asta ( sau vreodata in viata ) ochiii cu Nemernicul , nu sunt pregatita pentru scoala , pentru oameni , pentru nimic.
Si vreau sa vorbesc cu C. , dar n-o sa ma sune , pentru ca s-a plictisit de mine.
Ascunsa

4 comments:

  1. Cand vine vorba sa ne ajutam pe noi de multe ori nu suntem in stare dar pe altii putem.pt ca atunci cand vine vorba de altii scoatem mumitiile ce erau ale noastre si i le dam lor...
    UnOERI Daca nu poti face nimic pt cineva nu inseamna ca nu ai cum sa il ajuti ci ca poate nu e momentul sau asa trebuie sa fie..sa se descurce singur.

    ReplyDelete
  2. Ma bucur ca ai realizat ca ceea ce ai facut nu a fost bine. Oricat de trista ai fi asta nu e o solutie. Dupa parerea mea tu te simti responsabila pentru nefericirea tuturor, responsabila sa o aduci inapoi. Lasa lucrurile sa treaca de la sine si nu te mai gandi la fiecare in parte. Te gandesti prea putin la tine. Ce ar fi sa iei o pauza si sa iti gasesti o parte din zi numai pentru tine fara sa te mai gandesti la probleme?

    ReplyDelete
  3. Bună draga mea,
    Vreau să îți mărturisesc că m-am speriat când am citit primele cuvinte.
    Mă bucur că ești bine, adică teafără.
    Dumnezeu nu cred că e dezamăgit de tine, cred că e trist. E trist pentru că te iubește atât de mult și îți arată în fiecare zi acest lucru și tu treci pe lângă dragostea Lui. Și eu fac de multe ori acest lucru.
    Cât despre oameni, cum spunea și Lavi, uneori trebuie să îi lași să lupte singuri.
    Dacă vrei să vorbești cu cineva eu sunt aici să te ascult.
    Ești în rugăciunile mele!

    ReplyDelete
  4. Când nu poți să îi mai ajuți pe ceilalți, e un semn că de fapt trebuie să te ajuți pe tine.
    Gândește-te la asta.

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu