Saturday 15 February 2014

Mâini.

 Sunt fericita.
Ma simt ciudat sa spun asta si mi-e teama ca se va intampla ceva foarte trist ca sa compenseze faptul ca acum sunt chiar fericita.
In primul rand mi-am cumparat niste lucruri frumoase saptamana asta , azi spre exemplu mi-am luat o pereche dementiala de pantofi la care visez de vreo luna si asta chiar ma bucura.
M-am intalnit cu D.C.
Trebuia sa ne vedem ieri dar a intervenit ceva si s-a amanat asa ca am fost cam trista dar azi am reusit sa ne vedem , adica l-am carat dupa mine la cumparaturi.
Am stat de vorba , am mers prin parc desi era foarte frig si .. ne-am cam tinut de mana.
Specific , el m-a luat de mana , de fapt ar trebui sa fie evident , si am mers asa tot drumul , inclusiv in microbuz unde a cam adormit cu capul pe umarul meu , si tot asa , tinandu-ne de mana. 
Si avea mainile atat de calde ceea ce este o binecuvantare pentru mainile mele reci , m-am gandit ca e asa frumos , e exact genul ala de atractie inocenta , ca la gradinita .
Mi se pare fantastic , e exact ceea ce am nevoie.
Am tot ceea ce am nevoie . 
Ma inteleg infiorator de bine cu mama de la o vreme , tata nu prea sta pe acasa , n-ar trebui sa ma bucur dar o fac pentru ca asa am si eu mai multa libertate si nu ma streseaza nimeni . 
Am prieteni si oameni cu care comunic iar D.C. este ... un baiat cu ochii foarte mari si foarte albastri, atat de mari si atat de albastri incat ma simt hipnotizata de fiecare data cand se uita la mine .
Inca mai vorbesc cu Cris dar asta e situatia , e mai bine sa ramanem doar prieteni . Ieri m-a bagat iar Nemernicul in seama , face tot posibilul sa ma scoata din minti , la propriu.
E genul ala de om care nu te lasa nici sa mori nici sa traiesti , groaznic.
Imi place de D.C. , si mi-a placut azi cand m-a pupat timid pe obraz cand a coborat din microbuz , lucru care m-a luat prin surprindere.
Traiesc senzatii tari romanesti prin microbuze ! 
Si cum spuneam , imi place de el cu ochiii lui albastri cu tot dar e prea bun pentru mine , poate nici n-o sa fie ceva intre noi fiindca am impresia ca nu-l merit , nici pe el si nici fericirea , dar o savurez din plin. Sper ca totul sa iasa bine , imi doresc asa mult asta.
Si incep sa ma acomodez cu noua tunsoare , celorlalti pare sa le placa , chiar azi o femeie din magazin m-a intrebat unde m-am tuns ca vrea si ea . Nu pot sa cred.
Sper ca si voi suneti bine  , abia astept sa trec zilele astea sa vad ce mai faceti !
Ascunsa 

2 comments:

  1. Acum sunt invidioasa :))) Tipul asta e chiar dragut din ce ai povestit pe aici. Nu ai de ce sa crezi ca nu il meriti, daca nu il meritat nu ti-l scotea Dumnezeu in cale!
    Si eu am mainile reci in orice ora a zilei, indiferent ca mi-e cald sau frig sau bine. :))
    De ce ai impresia ca o sa treaca perioada fericirii? Nici nu te gandi la asa ceva. Daca esti fericita doar la asta sa te gandesti, la nici macar un "daca".

    ReplyDelete
  2. Ma bucur ca esti fericita!
    Si desi nu te-am vazut totusi ma gandesc ca iti sta bine cu tunsoarea despre care vorbesti.
    Si eu eram intr-un timp asa, de fiecare data cand ma simteam bine sau radeam imi ziceam ca urmeaza sa plang dar acum nu mai fac asa, doar traiesc clipa, ce o fi o fi.

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu