Friday 7 February 2014

"Ca să nu te mai rănesc"

Adevărul este că ....
Nu ştiu . Nu ştiu care este adevărul şi nici nu vreau să ştiu pentru că acel adevăr ştiu sigur că o să mă doară , că o să mă facă să-mi doresc să uit , să nu ştiu , să plec , să mă ascund .
Am vorbit din nou cu Nemernicul , şi am decis din nou să fie ultima oară când vorbim , sincer nu ma aştept să fie ultima oară , şi poate tocmai de asta va fi.
Am plâns , am plâns ieri seară , la o zi după discuţie ,  am plâns cu căştile în urechi până la unu noaptea şi nu , nu a fost el singurul motiv  , dar nu mai contează , la urma urmei eu oricum sunt plângăcioasă . 
Mi-a spus că nu mă merită , i-am reproşat faptul că s-a purtat urât  cu mine , că nu mai pot să-l înţeleg , că nu mai vreau , că am obosit . I-am spus că el nu mă înţelege pe mine şi că nici nu vrea , că a profitat de faptul că mie îmi pasă şi că şi-a permis prea multe , mult prea multe .
Şi nu a negat . Poate pentru că s-a schimbat , poate pentru că nu-i pasă sau poate pentru că s-a săturat şi el de nesfârşite discuţii . Mi-a spus că preferă să nu mai vorbim "Ca să nu te mai rănesc."
I-am zis că ar fi putut încerca să nu mă rănească fiindu-mi în continuare "prieten" , dar el , ca deobicei , a încheiat discuţia , a ales să plece căci asta ştie cel mai bine să facă , şi la urma urmei , ce ştie el ? Ce-i pasă lui ? Nu pe el îl doare , nu pe el l-a durut , nu el a plâns sătul de atâtea vorbe .
Credeam că sunt ok cu asta , credeam că e mai bine aşa , cred că e mai bine aşa , poate că a luat şi el într-un final o alegere corectă . Credeam că nu-mi mai pasă , că l-am lăsat în urmă , că am trecut peste , dar stând acolo în pat , plângând mă gândeam că poate chiar ţin la el , poate chiar imi pasă , îi vreau binele , vreau să ştiu că îi e bine , în ciuda a tot ce a făcut , în ciuda a tot ce mi-a făcut , voiam să fiu acolo pentru el.
Cu C. merge prost , nici nu vreau să mă gândesc , refuz să mă gândesc , m-a dezamăgit într-un fel şi n-a fost acolo pentru mine , a ales să nu fie .
Sper ca perioada asta proastă să nu dureze o veşnicie , ştiam că o să vină , aşteptam pentru că am fost fericită vacanţa asta , m-am simţit bine , m-am distrat . Dar acum totul se duce iar eu trebuie să fiu puternică şi calmă , să trec peste tot ce mi se va da.
Începe şi şcoala , vă daţi seama că mor de fericire.
Ascunsa

3 comments:

  1. Ma regasesc in postarea ta..Parca mi s-a zis si mie la un moment dat ceva de genul "Ca sa nu te mai ranesc" si acum mi se pare doar o scuza tampita ca sa nu mai vorbeasca.Oricine poate inceta sa te raneasca daca incearca.Si de plecat, toti pleaca la un moment dat.Asa ca daca nu era acum era mai tarziu.Doar ca nu tu ar trebui sa fi cea trista.Pentru ca nu ai nevoie de persoane ca el.Chiar el a zis ca nu te merita, nu?
    Cu toate ca ma regasesc in postarea ta nu stiu daca mi-am ales cele mai potrivite cuvinte.Nu ma pricep la incurajari, scuze.

    ReplyDelete
  2. Nici o perioada proasta nu dureaza o vesnicie, aminteste-ti asta! Perioadele proaste sunt zilele acelea in care se aduna nori pe cer, iar soarele este acolo chiar daca nu se vede, el asteapta momentul potrivit sa iasa. In realitate oamenii nu pot atinge norii si sa comande cand iese soarele dar in sufletul tau, tu esti aceia care decide cand pleaca norii. De multe ori depinde de tine daca continui sa plangi si sa suferi sau daca iti spui, am sa trec peste asta, am sa fiu fericita, viata merge inainte.
    Am o vorba, "da-ti doua palme si revino-ti" , suna dur, dar uite, stai si suferi pentru o persoana care chiar a recunosc ca nu te merita, si din alte motive pe care tu le stii, si cu ce te ajuta? In afara ca plangi si te descarci nu te ajuta cu nimic. Lasa-l pe nemernic, ti-am mai zis si am sa iti mai zic , meriti ce mai bun, meriti ceva mai mult! Meriti sa fii fericita, sterge-ti lacrimile, si fa ceea ce te face fericita, chiar si pt cateva moment creaza-ti clipele tale de bucurie, iesi cu o prietena, uita-te la o comedie..fa ceva.. . Si in fiecare dimineata cand te trezesti aminteste-ti ca meriti mai mult si ca soarele straluceste pe cerul tau atat cat il lasi tu sa o faca. Nu se merita sa fii trist..viata asta e prea scurta pentru a fi trist. Si eu am momente in care intru intr-o depresie din aia de o ora si plang acolo..si zic ca nu imi trebuie nimic..ca nimic nu e bine..ca totul fac rau..si etc etc.sunt o mare plangacioasa si eu, sa nu crezi ca esti singura. Dar apoi imi revin, nu-mi dau doua palme :)) ca dor:-s, dar imi zic ca va fi bine, ca daca ma uit in urma a fost bine...si sunt sigura ca va fi si la tine.. deci capul sus, :D ..fii tare! Poti..:) scuze pt comentariul kilometric..:D

    ReplyDelete
  3. Si scuze pt greseli, si mai zic inca ceva :D crede-ma pe cuvant..ai sa intalnesti in viata oameni minunati care chiar o sa te merite..pastreaza-te pentru ei!

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu