Friday 4 October 2013

Ursi , ursi , ursi .

N-am mai scris de ceva vreme , nu stiu de ce , poate pentru ca sunt fericita , sau pentru ca incerc sa fiu fericita sau pentru ca ma simt destul de bine.
Nu stiu daca v-am zis dar pe 27 septembrie m-am impacat cu D. si totul e minunat , mi s-a luat o mare greutate de pe inima si sunt fericita ca ne intelegem atat de bine..
Am vorbit cu Pafi acum cateva zile , l-am sunat , de fapt am incercat sa vorbesc pentru ca normal el n-are ce sa-mi spuna , normal vorbeste sec si putin...in fine.
Cred ca-l plac pe Urs.
E doar ca brusc mi-am dat seama ce gropite minunate are , si ce zambet , de fapt nu e ca mi-am dat seama..e doat ca ma simt bine cu el , ca radem mult , ca e foarte dragut si ca am crezut ca ma place , sau cred ca ma place , de fapt , habar n-am ce simt sau ce cred , nu vreau sa ma grabesc , daca e sa fie ceva vreau sa fie serios si sincer si amuzant pentru ca ... eu ma plictisesc imediat , n-as vrea sa stric prietenia asta care ma distreaza..
Stiu doar ca mi-a fost dor de el toata saptamana , si ca atunci cand l-am vazut voiam sa-l iau in brate , ca zambesc de fiecare data cand aud sunetul de mesaje de la fb pt ca stiu ca-mi scrie , ca nu m-am mai gandit la D. in modul ala si ca.. Atunci cand cineva te face sa uiti trecutul , este viitorul. 
M-am gandit si la asta...Si am inceput sa memorez tot felul de fragmente din convorbirile noastre care pentru noi sunt foarte amuzante...ceva de genu... : 
U : Mi-a zis S. ca te-a vazut azi.
     - Da , de fapt...nu , nu m-a vazut , te minte ca m-a vazut , S. poate sa fie foarte malefic..iti dai seama cum a putut sa te minta...
U : Paiiiii sa nu te mai vada , sunt gelos . 
Si o multime de emoticoane d-alea care se tavalesc pe jos de ras si multe alte chestii...
Cum ar fi ca a zis ca o sa ma muste de gat din nu mai stiu ce motiv * nu mi-a facut asta din fericire , dar era aproape * , sau cum imi zice ca ma imbrac naspa si ca arat naspa si toate tachinarile alea si toate chestiutele atat de amuzante , hm...Si mi s-a parut asa de ododod-ios felul in care m-a luat de cap azi si mi-a dat o castana , am mai zis ca-i dragut ? 
Mi-a spus ca n-a vazut in viata lui o fata mai recalcitranta , si mi-a convenit , sa nu-si imagineze ca ma poate lua asa cu una-doua , bine , de fapt deja ma cam ia cu una-doua dar nu trebuie sa stie el asta..
Revenind , azi oricum nu prea mi-a placut , chiar daca am ras , nu stiu ... a fost o zi mai aiurea.
M-am facut de ras in fata clasei la engleza , ma rog , chiar daca 94 % am zis corect , pentru ca invatasem , am gresit ceva asa esential , mai eram si-n fata clasei .. As fi vrut sa ma ascund si sa plang , dar mi-am stapanit lacrimile , n-am privit-o pe profa , am incercat sa-mi pastrez " demnitatea " . 
Asta seara e balul bobocilor , mda ... Am hotarat sa nu ma duc , m-am gandit ca deja am cerut parintilor mei cateva milioane pentru o multime de chestii pentru scoala si ca....n-as vrea sa-i ingreunez mai mult , m-am gandit ca e mai corect asa , ca n-are sens sa dau banii pe alte haine si sa fac atata consum , e doar un bal la care m-as simti oricum cam incomod pentru ca eu si cluburile egal zero.
O sa fie si ea acolo , bineinteles , mai bine , nu vreau s-o vad , nici acum nici niciodata.
E mai bine asa..Oricum , nici cine canta nu ma incanta * na si rima * asa ca...
Incerc sa-mi spun , dar nu pot sa mint , ma simt trista.
Si inca o chestie interesanta despre ziua de azi : 
S : Bine , eu am plecat , deci , casa de piatra , casatorie frumoasa , sa nu te miri daca are un inel in buzunarul de la geaca . 
U : * priviri interesante , ca si cum stia despre ce e vorba*
Eu : * sperand ca se va crapa pamantul si ca o sa ma pot ascunde acolo , sperand ca nu am o reactie din categoria " O Dumnezeul meu si acum ce fac " m-am rezumat doar la a spune " Aa...am pierdut eu ceva ? " 
Interesant..
P.S : A venit iarna.
Ascunsa.

9 comments:

  1. E cel mai bine așa.Adică D. ți-a făcut totuși ce ți-a făcut,Pafi vorbește doar sec.De ce nu Urs?El îți este un prieten bun,îl vezi aproape în fiecare zi și plus de asta are grijă de tine.E LÂNGĂ TINE.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa-i . Dar repet , Pafi e , a fost , va fi mereu DOAR un prieten..
      Cu Urs nu stiu , sper sa fie bine , nu vreau sa ne stricam prietenia printr-o relatie cretina.

      Delete
  2. Exact cum credeam:o3..Era inevitabil sa ajungi sa simti ceva pentru aceste Urs.Dar asta e ceva dragut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. E dragut, problema e ca mie imi trece repede si nah..

      Delete
  3. vaivaivaivaivaidecivai!
    chestiutele astea sunt asa de mega adorabile si mega dragute si mega mega da da imi place:))
    apropo, si eu m-am facut de ras la engleza saptamana asta:)) nu invatasem nimic si mdaaa dar profa a zis ca ma iarta pentru ca sunt amuzanta:)) chestiile astea trec
    urs urs urs. vai ce dragut <3 sunt asa de incantata <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cineva chiar e incantat aici :o3 . Ododododo.

      Delete
  4. Oh, cel puțin tu ai parte de acțiune în viața ta. Mă bucur pentru tine! :) Sincer.
    Sunt așa încântată că nici nu știu ce să-ți zic.
    Deși eram sigură că se va ajunge aici.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ieiii , multumesc ca te bucuri pentru mine ! Esti o scumpa <3.

      Delete
  5. Poate va fi mai mult decat o prietenie cu Urs:>:>. Ma bucur pentru tine:*

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu