Friday, 4 October 2013

Ursi , ursi , ursi .

N-am mai scris de ceva vreme , nu stiu de ce , poate pentru ca sunt fericita , sau pentru ca incerc sa fiu fericita sau pentru ca ma simt destul de bine.
Nu stiu daca v-am zis dar pe 27 septembrie m-am impacat cu D. si totul e minunat , mi s-a luat o mare greutate de pe inima si sunt fericita ca ne intelegem atat de bine..
Am vorbit cu Pafi acum cateva zile , l-am sunat , de fapt am incercat sa vorbesc pentru ca normal el n-are ce sa-mi spuna , normal vorbeste sec si putin...in fine.
Cred ca-l plac pe Urs.
E doar ca brusc mi-am dat seama ce gropite minunate are , si ce zambet , de fapt nu e ca mi-am dat seama..e doat ca ma simt bine cu el , ca radem mult , ca e foarte dragut si ca am crezut ca ma place , sau cred ca ma place , de fapt , habar n-am ce simt sau ce cred , nu vreau sa ma grabesc , daca e sa fie ceva vreau sa fie serios si sincer si amuzant pentru ca ... eu ma plictisesc imediat , n-as vrea sa stric prietenia asta care ma distreaza..
Stiu doar ca mi-a fost dor de el toata saptamana , si ca atunci cand l-am vazut voiam sa-l iau in brate , ca zambesc de fiecare data cand aud sunetul de mesaje de la fb pt ca stiu ca-mi scrie , ca nu m-am mai gandit la D. in modul ala si ca.. Atunci cand cineva te face sa uiti trecutul , este viitorul. 
M-am gandit si la asta...Si am inceput sa memorez tot felul de fragmente din convorbirile noastre care pentru noi sunt foarte amuzante...ceva de genu... : 
U : Mi-a zis S. ca te-a vazut azi.
     - Da , de fapt...nu , nu m-a vazut , te minte ca m-a vazut , S. poate sa fie foarte malefic..iti dai seama cum a putut sa te minta...
U : Paiiiii sa nu te mai vada , sunt gelos . 
Si o multime de emoticoane d-alea care se tavalesc pe jos de ras si multe alte chestii...
Cum ar fi ca a zis ca o sa ma muste de gat din nu mai stiu ce motiv * nu mi-a facut asta din fericire , dar era aproape * , sau cum imi zice ca ma imbrac naspa si ca arat naspa si toate tachinarile alea si toate chestiutele atat de amuzante , hm...Si mi s-a parut asa de ododod-ios felul in care m-a luat de cap azi si mi-a dat o castana , am mai zis ca-i dragut ? 
Mi-a spus ca n-a vazut in viata lui o fata mai recalcitranta , si mi-a convenit , sa nu-si imagineze ca ma poate lua asa cu una-doua , bine , de fapt deja ma cam ia cu una-doua dar nu trebuie sa stie el asta..
Revenind , azi oricum nu prea mi-a placut , chiar daca am ras , nu stiu ... a fost o zi mai aiurea.
M-am facut de ras in fata clasei la engleza , ma rog , chiar daca 94 % am zis corect , pentru ca invatasem , am gresit ceva asa esential , mai eram si-n fata clasei .. As fi vrut sa ma ascund si sa plang , dar mi-am stapanit lacrimile , n-am privit-o pe profa , am incercat sa-mi pastrez " demnitatea " . 
Asta seara e balul bobocilor , mda ... Am hotarat sa nu ma duc , m-am gandit ca deja am cerut parintilor mei cateva milioane pentru o multime de chestii pentru scoala si ca....n-as vrea sa-i ingreunez mai mult , m-am gandit ca e mai corect asa , ca n-are sens sa dau banii pe alte haine si sa fac atata consum , e doar un bal la care m-as simti oricum cam incomod pentru ca eu si cluburile egal zero.
O sa fie si ea acolo , bineinteles , mai bine , nu vreau s-o vad , nici acum nici niciodata.
E mai bine asa..Oricum , nici cine canta nu ma incanta * na si rima * asa ca...
Incerc sa-mi spun , dar nu pot sa mint , ma simt trista.
Si inca o chestie interesanta despre ziua de azi : 
S : Bine , eu am plecat , deci , casa de piatra , casatorie frumoasa , sa nu te miri daca are un inel in buzunarul de la geaca . 
U : * priviri interesante , ca si cum stia despre ce e vorba*
Eu : * sperand ca se va crapa pamantul si ca o sa ma pot ascunde acolo , sperand ca nu am o reactie din categoria " O Dumnezeul meu si acum ce fac " m-am rezumat doar la a spune " Aa...am pierdut eu ceva ? " 
Interesant..
P.S : A venit iarna.
Ascunsa.

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu