Friday, 18 October 2013

"Am uitat de tine"

Poate ca unii dintre voi stiu cum este sa astepti sa treaca zilele ca sa vezi pe cineva , poate unii dintre voi stiu cum e sa iti lasi camera varza dimineata doar pentru ca nu stiai cu ce sa te imbraci , cum sa fii mai frumoasa atunci cand te intalnesti cu acea persoana..
Pote unii stiti ca unele chestii chiar dor.
E vorba despre Urs , e vorba ca m-am indragostit de el si e vorba ca mi-a tras clapa pentru a doua oara si ca a fost al naibii de enervant , frustrant si dureros.
Atunci cand o persoana uita de tine inseamna ca nu se gandeste la tine , cand nu se gandeste la tine inseamna ca nu-ti duce dorul , iar cand nu-ti duce dorul inseamna ca nu te iubeste.
Sa iubesti e mult spus , nici eu nu-l iubesc , dar m-am atasat de el , dar mi-am dorit sa-l vad , m-am gandit la el in fiecare zi , m-am trezit dimineata si primul meu gand a fost el .
Dar el a uitat de mine , mi-a spus-o .
Si da , m-a durut .. Pentru ca trebuia sa mergem impreuna , pentru ca n-am mai vorbit cu el fata in fata de o saptamana si pentru ca era atat de frumos in hanoracul ala verde...si a trecut pe langa mine fara sa ma vada , si l-am strigat , si a venit sa-mi spuna ca nici azi nu mai putem sa mergem impreuna , e ocupat sa-si cumpere haine de bal si ca a uitat sa ma anunte , dar bine ca l-am strigat , ca de data asta " mi-a spus " .
Iar eu am indrugat un " a..ok " , nedandu-mi inca seama ce se intampla , iar cand am realizat ce s-a intamplat am inceput sa plang .
Pentru ca la asta sunt bune proastele ca mine.
Si stiti ce e mai dureros ? Ca as fi putut sa stau acolo pana maine fara sa stiu , ca mi-a promis ca nu se mai intampla , asta si inca alte cateva zeci de lucruri ..
Si ca si cum nu ma durea destul , am fost si-am mancat pizza cu o colega , la dracu cu orice fel de dieta.
E doar vina mea , am ajuns sa nu mai pot invata pentru ca ma gandesc doar la el , a ajuns sa ma doara , ma gandeam ca de data asta o sa fie bine , pentru ca cu D. n-a fost , si nici acum cand mi-a trecut nu-i mai frumos.
Maine merg in orasul lui , i-am spus sa ne vedem , aveam toate sansele din lume..dar el a spus ca ii e lene sa mearga pana la mall-ul de langa scoala lui . :]
Cat respect ofera unei persoane care l-a iubit un an si ceva , care a plans pana i s-a facut rau pentru el si care a acceptat orice , frumoase lucruri ..
Si dupa toata acea nebunie de un an si ceva , ma gandeam ca am gasit o persoana cu care as putea sa am o relatie , poate lunga , o persoana care sa ma placa.
Dar probabil ca persoana aia vede in mine exact ceea ce sunt , o proasta.
Da , nu e grav , am patit altele si mai grave , mai ales cu D. , asta nu-i nicio farama pe langa toate lucrurile alea care au durut cu adevarat...si nu doar cu D. , dar speram ca nu merit asa ceva..sa indur atata nepasare la nesfarsit , nepasare si nesimtire , sa vad cum oamenii uita de mine si-mi zic asta in fata , oameni care pentru mine nu sunt doar oameni..
El o sa fie bine la bal , o sa rada , o sa se distreze , poate o sa danseze si-o sa se sarute cu alte fete , eu o sa ma chinui sa adorm acceptand ideea ca nu merita..dar eu nu inteleg ideea asta niciodata , faza cu D. e o dovada clara ... iar asta ma sperie.
Vreau sa ma ascund , sa plang si sa nu mai aud de el , sau de oricine altcineva .
Ascunsa.

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu