Friday 18 October 2013

"Am uitat de tine"

Poate ca unii dintre voi stiu cum este sa astepti sa treaca zilele ca sa vezi pe cineva , poate unii dintre voi stiu cum e sa iti lasi camera varza dimineata doar pentru ca nu stiai cu ce sa te imbraci , cum sa fii mai frumoasa atunci cand te intalnesti cu acea persoana..
Pote unii stiti ca unele chestii chiar dor.
E vorba despre Urs , e vorba ca m-am indragostit de el si e vorba ca mi-a tras clapa pentru a doua oara si ca a fost al naibii de enervant , frustrant si dureros.
Atunci cand o persoana uita de tine inseamna ca nu se gandeste la tine , cand nu se gandeste la tine inseamna ca nu-ti duce dorul , iar cand nu-ti duce dorul inseamna ca nu te iubeste.
Sa iubesti e mult spus , nici eu nu-l iubesc , dar m-am atasat de el , dar mi-am dorit sa-l vad , m-am gandit la el in fiecare zi , m-am trezit dimineata si primul meu gand a fost el .
Dar el a uitat de mine , mi-a spus-o .
Si da , m-a durut .. Pentru ca trebuia sa mergem impreuna , pentru ca n-am mai vorbit cu el fata in fata de o saptamana si pentru ca era atat de frumos in hanoracul ala verde...si a trecut pe langa mine fara sa ma vada , si l-am strigat , si a venit sa-mi spuna ca nici azi nu mai putem sa mergem impreuna , e ocupat sa-si cumpere haine de bal si ca a uitat sa ma anunte , dar bine ca l-am strigat , ca de data asta " mi-a spus " .
Iar eu am indrugat un " a..ok " , nedandu-mi inca seama ce se intampla , iar cand am realizat ce s-a intamplat am inceput sa plang .
Pentru ca la asta sunt bune proastele ca mine.
Si stiti ce e mai dureros ? Ca as fi putut sa stau acolo pana maine fara sa stiu , ca mi-a promis ca nu se mai intampla , asta si inca alte cateva zeci de lucruri ..
Si ca si cum nu ma durea destul , am fost si-am mancat pizza cu o colega , la dracu cu orice fel de dieta.
E doar vina mea , am ajuns sa nu mai pot invata pentru ca ma gandesc doar la el , a ajuns sa ma doara , ma gandeam ca de data asta o sa fie bine , pentru ca cu D. n-a fost , si nici acum cand mi-a trecut nu-i mai frumos.
Maine merg in orasul lui , i-am spus sa ne vedem , aveam toate sansele din lume..dar el a spus ca ii e lene sa mearga pana la mall-ul de langa scoala lui . :]
Cat respect ofera unei persoane care l-a iubit un an si ceva , care a plans pana i s-a facut rau pentru el si care a acceptat orice , frumoase lucruri ..
Si dupa toata acea nebunie de un an si ceva , ma gandeam ca am gasit o persoana cu care as putea sa am o relatie , poate lunga , o persoana care sa ma placa.
Dar probabil ca persoana aia vede in mine exact ceea ce sunt , o proasta.
Da , nu e grav , am patit altele si mai grave , mai ales cu D. , asta nu-i nicio farama pe langa toate lucrurile alea care au durut cu adevarat...si nu doar cu D. , dar speram ca nu merit asa ceva..sa indur atata nepasare la nesfarsit , nepasare si nesimtire , sa vad cum oamenii uita de mine si-mi zic asta in fata , oameni care pentru mine nu sunt doar oameni..
El o sa fie bine la bal , o sa rada , o sa se distreze , poate o sa danseze si-o sa se sarute cu alte fete , eu o sa ma chinui sa adorm acceptand ideea ca nu merita..dar eu nu inteleg ideea asta niciodata , faza cu D. e o dovada clara ... iar asta ma sperie.
Vreau sa ma ascund , sa plang si sa nu mai aud de el , sau de oricine altcineva .
Ascunsa.

2 comments:

  1. Sa stii ca n-am uitat de tine, pur si simplu n-am mai avut timp de nimic :o3 Stii ce vreau eu? Sa tii capul sus, si sa demonstrezi ca faptele din trecut te-au facut o persoana mai puternica, asa cum stiu ca esti. :*

    ReplyDelete
  2. Stiu si eu cum e, dar stii vorba aia (care mie-mi suna putin stupid) care zice ca nu poti avea soare fara putina ploaie?
    Daca nu va fi el, va fi altcineva.. Eu cred ca trebuie sa treci si prin momentele astea mai urate pentru ca, atunci cand vei avea ceva frumos alaturi de cineva, vei sti sa apreciezi ceea ce ai mai mult decat stiu altii sa o faca. Nu, nu e placut, dar nu alegem noi prin ce vrem sau nu sa trecem.:)
    Seara buna.

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu