Monday 15 July 2013

Că şi Când .




Eu : -Stiu ca n-o sa mai fie ca inainte dar..imi pasa de tine , chiar daca " ma minti " si nu stiu cum esti sau chiar daca imi zici despre tine nu cred ca asta o sa se schimbe ..
Stiu ca-s toanta dar imi pasa de tine , e real...
Pafi : Stiu , stiu ca-ti pasa...Doar ca ..Inca mi-e teama ca , candva , nu-ti va mai pasa.


Am plans . 

Am plans ca ai plecat si n-ai mai venit . Ca te-am cautat si nu te-am gasit . Ca am stat singura . Ca am sperat si n-a fost . Ca am visat si nu s-a implinit . Ca n-am fost suficient de buna . Ca n-am avut grija de tine . Ca n-am putut sa spun " te iubesc" cand trebuia . Ca am o mama pe care n-o pot imbratisa . Ca n-am prieteni . Ca nu ma plimb . Ca nu-s ambitioasa . Ca esti departe. Ca nu esti aici . Ca am dezamagit . Ca am gresit . Ca am regretat . Ca nu am mai visat . Ca n-am mai vrut . Ca imi e dor . Ca n-am fost imbratisata cand am avut nevoie . Ca ma ofilesc . Ca nu voiam sa fie asa . Ca m-am ascuns . Ca n-am fost cautata . Ca n-am fost gasita . 

Mi-ai spus ca .. poate imi place sa plang . Poate imi place . Nu stiu . 

Dar stiu...incerc sa stiu , ca alea sunt detalii . 

M-am bucurat . 

Cand mi-ai spus primul " te iubesc " . Cand mi-ai spus " am incredere in tine " . Cand m-ai sunat . Cand ti-am auzit vocea . Cand ai fost acolo . Cand ai fost sincer . Cand n-ai plecat . Cand te-ai intors. Cand m-ai primit . Cand nu m-ai alungat . Cand a plouat afara . Cand am vazut muntii . Cand am reusit sa fac ceva . Cand am fost apreciata . Cand am fost inteleasa . Cand am mancat clatite . Cand am pictat pe panza . Cand m-am uitat la Friends . Cand te-am gasit . Cand am fost prietena cu ea .Cand m-am rugat . Cand am citit ceva frumos . Cand am primit comentarii pe blog . Cand am facut 100 de abonati . Cand am mancat cirese . Cand am ascultat pianul . Cand am gasit o piesa noua . Cand m-am jucat cu papusile . Cand m-am uitat la stele . Cand am fost tinuta de mana in timp ce ma uitam la stele. Cand am primit un mesaj . Cand a nins prima oara . Cand a venit Mos Craciun . Cand  a venit tata . Cand am impodobit bradul . Cand am vorbit tarziu la telefon. Cand am simtit fluturi in stomac . Cand am invatat sa merg pe bicicleta . Cand am baut lapte cald la bunica pe scara . Cand am stat pe iarba si m-am gandit la nori . Cand m-am gandit la tine . Cand am crezut ca am prieteni . Cand i-am multumit lui Dumnezeu . Cand am citit cuvinte frumoase . Cand am fost placuta de altii . Cand mi-am cumparat ceva . Cand am suflat in papadii . Cand a venit toamna . Cand am facut un om de zapada . Cand m-am simtit bine in pielea mea . Cand mi s-a facut un compliment . 

Si probabil...m-am bucurat de multe alte lucruri pe care nu mi le mai amintesc.
Azi nu ma bucur asa cum nu m-am bucurat in ultimele multe zile / luni , dar m-am bucurat ca a vorbit cu mine , ca a fost sincer , ca stie ca-mi pasa , ca exista el si alti cativa oameni pe care nu-i imbratisez dar de care ma bucur , ca...e o noua zi in care traiesc . 

Prea multe regrete pentru o viata prea scurta .

Ascunsa.































5 comments:

  1. Vezi? Îi e teamă să nu te piardă! Eram sigură! De ce să plângi? Trebuie să îi demonstrezi că poate avea încredere în tine,nu să fugi și să te ascunzi.Dacă faci asta probabil nu îl vei recâștiga niciodată.

    ReplyDelete
  2. Ai și tu puțină încredere-n tine ca să-l faci pe el să aibă încredere în tine, dacă înțelegi. Fi tu însuți cu el și vei vedea că totul va decurge natural! Nu mai ocoli nimic, de astăzi fi doar tu, fără măști!

    ReplyDelete
  3. Alex mica :o3 lui pafi ii pasa si asta ma bucura pentru ca te face fericita :o3

    ReplyDelete
  4. Știam că așa e!!
    Se vede că ești specială după lucrurile care te fac fericită!
    Nu mai plânge!

    ReplyDelete
  5. Si tocmai pentru defectele tale te iubeste si ii este teama sa nu te piarda :o3
    Si plangi,daca asta te face sa te simti mai bine.

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu