Sunday, 28 July 2013

1 An .

  De câteva zile m-am apucat de recitit acest blog , scrisesem într-o postare câteva fragmente din diferite postări dar...apoi , încercând să fac o mare varză , mare parte din postare s-a şters.
Oricum , de ce m-am apucat eu să-mi răscolesc aşa brusc trecutul ? Ei bine..nu , nu mi s-a şters memoria de către o mare preoteasă a vampirilor care pare super drăguţă dar de fapt este o cotoroanţă destul de puternică ( citesc seria Casa Nopţii )  , pur ,şi simplu azi , 28 iulie 2013 , se face un an de când sunt bloggeriţă .
Ei bine , în postarea pe care o scrisesem şi care s-a şters ( singură ) , făcusem ceva mai " detaliat " cu diferite fragmente din postările trecute , făcusem o comparaţie între cea de atunci şi cea de acum şi alte lucruri de genul însa..brusc , m-am gândit să păstrez alea care nu s-au şters într-o postare nefinalizată şi aici .. să spun în câteva cuvinte despre eu .
Vara trecută era mult mai călduroasă dar eu eram la fel de singură şi ... singură ca şi acum . Ironic nu ?
Se pare că 28 iulie nu e tocmai o zi cu noroc , cine ştie , poate anul ăsta mă apuc de scris o carte iar la anu' , presupunând că voi fi tot singură şi...singură , o să desenez o hartă a lumii .
Neh , glumesc , în ambele chestii , poate la anu' voi avea mai mult noroc .
Oricum , tristă sau nu , anul trecut am găsit această lume şi ... acum , îmi dau seama că postarea asta nu-i prea .. " eu în momente vesele şi la ocazii speciale " dar...oricum aş fi , vă mulţumesc sincer şi din toată inima.
Mulţumesc că aţi înteles-o sau că aţi încercat să o înţelegeţi , că aţi citit-o pe puştoaica aia de acum un an care .. deşi scria varză , mă rog , probabil nici acum nu scriu prea bine dar , faţă de iulie anul trecut e totuşi o evoluţie ( zic eu ) , vă mulţumesc că m-aţi acceptat , că m-aţi sfătuit şi că în unele zile mi-aţi dedicat mie câteva minute pentru a mă citi.
Sincer apreciez asta şi regret faptul că eu , poate de multe ori , n-am reuşit să vă susţin în acelaşi fel.
Pentru mine , blog-ul a fost şi este un loc de .. odihnă. Este locul în care am încercat să nu mai fug , să nu mă mai ascund de nimeni si de nimic , căci aici , sunt eu şi atât .
Sunt o Ascunsă . Ascunsă printre rânduri , printre stele , printre vise , printre oameni , printre lacrimi , printre gânduri şi cred că Ascunsa asta are nevoie de un blog şi de nişte cititori drăguţi .
A dar stai , asta deja se întâmplă.
In orice caz , m-am schimbat.
Evoluţia e ceva logic , ceva ce se întâmplă fie că vrem sau nu , ei bine , nu vreau să fiu superficială şi să spun că am citit chiar tot blogul , am citit o bună parte dar când am ajuns la postările , să zicem " recente " nu am mai citit pentru că m-am plictisit , da , îmi dau seama cum sună asta , dar şi pentru că chestiile alea sunt încă proaspete în inima şi mintea mea aşa că nu avea sens.
Dar , trecând peste acest detaliu , m-am schimbat.
Nu ştiu dacă m-am schimbat în bine , după părerea mea nu .Nu pot să ...descriu schimbarea mea în nu-bine dar..presupun că am luat şi aspecte mai bune , sincer nu ştiu .
În acest an .. viaţa mea a decurs cam aşa  :
I-am cunoscut în vara anului trecut pe Pafi si D. , personaje care " m-au marcat " cumva..
A fost destul de greu dar nu pot să spun că am regrete , singurul lucru pe care îl regret este că l-am pierdut pe Pafi din cauză că nu mi-am ales momentul potrivit pentru orgoliu şi pentru că am fost toantă dar în rest , a fost frumos .
Pafi mi-a fost şi sper eu că-mi este un prieten de preţ , care m-a ajutat să rezist în acest an care a fost greu pentru mine şi încărcat , m-a ajutat să rezist şi m-a făcut să mă simt fericită de multe ori , nu i-am mulţumit niciodată suficient , cred eu , şi  deşi ţin la el , i-am dovedit atunci contrariul şi se pare că acum nu mai are ce să-mi spună.
În concluzie , i-am pierdut pe amândoi iar pe primul îl regret cu adevărat.
Tot în acest an m-am detaşat total ( sper ) de unii " prieteni " din trecut şi nu o zic ca şi cum e ceva bun dar doar că .. cumva , mă gândesc la începuturi noi .
Am reuşit puţin s-o scot la capăt cu matematica luând o notă bunicică în examen dar am dat-o în bară la română ( evident  ) şi aşa , deşi am avut medie , n-am intrat la liceul dorit .
Cu toate astea , tot liceu bun e dar ceea ce mă bucură cu adevarat e ca pot şi eu să mă odihnesc.
Sper ca la anu , să încep să citesc blog-ul de la postarea asta şi...de acum scriu cu diacritice , că doar na , să fiu şi eu în rândul lumii .A şi promit că nu mai sunt leneşă şi vă răspund la comentarii .
Ei bine..mulţumesc pentru acest an frumos , să ne revedem cu bine şi la anu' şi poate cine ştie , mi se dublează şi mie numărul de abonaţi.
Am adus..Tedi pentru fete şi bere cu lămâie pentru băieti , sărbătorim !
Ascunsa .

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu