Wednesday 24 July 2013

^^

E furtuna afara , a doua seara la rand , ma gandeam ca vara asta trebuia sa fie .. altfel . 
De fapt , a fost neplacuta si este , dar , nu-mi pasa .
As vrea sa va spun ca n-am mai scris de un timp pentru ca am fost intr-o super vacanta la munte sau pentru ca am fost ocupata sa beau Nestea prin cafenele cu prietenii sau pentru ca am facut chestii .. stiti voi.. " faine " . 
Dar , nimic din toate astea nu s-a intamplat si nu se intampla .
E in regula .
Nu mai plang . Nu mai visez . Nu mai sper . 
N-am mai scris pentru ca " n-am mai gandit " .  Da , exact asa . 
Am facut ceva asa.. nu stiu , nu m-am mai gandit la absolut nimic . Nu m-am gandit la mine si la toate lucrurile care nu sunt.. " frumoase " , nu m-am mai gandit la faptul ca nu am pe nimeni , nu m-am gandit la tot ce.. traiesc. E doar o minciuna care mi-a ramas in cap si atat , care ma ajuta sa nu plang , sa nu ma consum . 
De fapt eu nu traiesc , eu doar ma trezesc in fiecare dimineata si fac aceleasi lucruri in aceeasi camera din care nimeni nu iese , nimeni nu intra.
Am citit si m-am uitat la anime.
Asta e viata mea.
N-am mai vorbit cu nimeni , n-am mai vorbit cu Pafi pentru ca el nu doreste sa vorbeasca cu mine , pentru ca sunt nu stiu cate zile de cand n-a intrat pe mess , fiindca , ce sa faca pe mess  ? Cu mine nu vrea sa vorbeasca si nici n-are ce iar cu persoanele " importante " din viata lui probabil mai discuta la telefon . 
Si nu , n-am plans , n-am disperat , n-am facut nimic . N-am gandit , n-am simtit . 
Am luat lucrurile asa cum sunt , pur si simplu am citit si m-am uitat la anime , am ascultat muzica si am facut cele mai tampite chestii fara sa-mi pese ca-s tampite sau nu  , dar le-am facut pentru a nu ma gandi la nimic . Si a mers . 
M-am gandit ca sunt doar un trup care face chestii si .. atat .
Mi-a trimis azi un sms in care mi-a zis ca a intrat unde a dorit la fara taxa si m-am bucurat , m-am gandit ca " misiunea mea s-a incheiat " , ca acum probabil o sa mai vorbim la sfantul asteapta si mno .. o merit . N-am stiut sa-mi pastrez un prieten , imi dau seama ca nu are nevoie de mine , chiar asa e , eu nu stiu sa-l ajut , nu ma pricep la dat sfaturi , sunt un copil ,  un copil prost pe deasupra si , in afara de toate astea i-as creea mai multa indispozitie . 
Dar presupun ca nu mai conteaza , eu o sa continui sa fiu o epava si-o sa sper in continuare pentru el.
Cu D. s-a dus tot  , imi dau seama ca are o oarecare antipatie fata de mine si ca incep sa ii impartasesc si eu sentimentul , regret , nu doream sa fie asa dar cum am zis .. nu ma mai gandesc la nimic.
Chiar nu o fac , sper sa mai dureze putin sentimentul asta groaznic dar placut in acelasi timp , cum ca nu-ti pasa de existenta ta sau de existenta altora , gen  , traiesti ca n-ai de ales.
Ma rog . Am scris asa , in caz ca vrea cineva sa mai stie de soarta mea , nu va faceti griji , daca n-o sa scriu o sa fie pentru ca o sa citesc sau o sa dorm sau o sa ma uit la anime , in orice caz , ceva neinteresant.
Mi-am pierdut...o multime de.. " trairi " . Nu mai pictez , incep sa-mi pierd credinta in Dumnezeu si cred ca asta e principala cauza pentru faptul ca sunt o naspa , sper..sa revin pe drumul cel bun , cumva. Nu mai fac o multime de chestii  , nu cred ca am fost vreodata asa . 
Sper sa revin cumva pe blogger , sa vad ce-ati mai facut voi , regret dar.. am ramas in urma.
Ascunsa.

1 comment:

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu