Sunday 28 July 2013

1 An .

  De câteva zile m-am apucat de recitit acest blog , scrisesem într-o postare câteva fragmente din diferite postări dar...apoi , încercând să fac o mare varză , mare parte din postare s-a şters.
Oricum , de ce m-am apucat eu să-mi răscolesc aşa brusc trecutul ? Ei bine..nu , nu mi s-a şters memoria de către o mare preoteasă a vampirilor care pare super drăguţă dar de fapt este o cotoroanţă destul de puternică ( citesc seria Casa Nopţii )  , pur ,şi simplu azi , 28 iulie 2013 , se face un an de când sunt bloggeriţă .
Ei bine , în postarea pe care o scrisesem şi care s-a şters ( singură ) , făcusem ceva mai " detaliat " cu diferite fragmente din postările trecute , făcusem o comparaţie între cea de atunci şi cea de acum şi alte lucruri de genul însa..brusc , m-am gândit să păstrez alea care nu s-au şters într-o postare nefinalizată şi aici .. să spun în câteva cuvinte despre eu .
Vara trecută era mult mai călduroasă dar eu eram la fel de singură şi ... singură ca şi acum . Ironic nu ?
Se pare că 28 iulie nu e tocmai o zi cu noroc , cine ştie , poate anul ăsta mă apuc de scris o carte iar la anu' , presupunând că voi fi tot singură şi...singură , o să desenez o hartă a lumii .
Neh , glumesc , în ambele chestii , poate la anu' voi avea mai mult noroc .
Oricum , tristă sau nu , anul trecut am găsit această lume şi ... acum , îmi dau seama că postarea asta nu-i prea .. " eu în momente vesele şi la ocazii speciale " dar...oricum aş fi , vă mulţumesc sincer şi din toată inima.
Mulţumesc că aţi înteles-o sau că aţi încercat să o înţelegeţi , că aţi citit-o pe puştoaica aia de acum un an care .. deşi scria varză , mă rog , probabil nici acum nu scriu prea bine dar , faţă de iulie anul trecut e totuşi o evoluţie ( zic eu ) , vă mulţumesc că m-aţi acceptat , că m-aţi sfătuit şi că în unele zile mi-aţi dedicat mie câteva minute pentru a mă citi.
Sincer apreciez asta şi regret faptul că eu , poate de multe ori , n-am reuşit să vă susţin în acelaşi fel.
Pentru mine , blog-ul a fost şi este un loc de .. odihnă. Este locul în care am încercat să nu mai fug , să nu mă mai ascund de nimeni si de nimic , căci aici , sunt eu şi atât .
Sunt o Ascunsă . Ascunsă printre rânduri , printre stele , printre vise , printre oameni , printre lacrimi , printre gânduri şi cred că Ascunsa asta are nevoie de un blog şi de nişte cititori drăguţi .
A dar stai , asta deja se întâmplă.
In orice caz , m-am schimbat.
Evoluţia e ceva logic , ceva ce se întâmplă fie că vrem sau nu , ei bine , nu vreau să fiu superficială şi să spun că am citit chiar tot blogul , am citit o bună parte dar când am ajuns la postările , să zicem " recente " nu am mai citit pentru că m-am plictisit , da , îmi dau seama cum sună asta , dar şi pentru că chestiile alea sunt încă proaspete în inima şi mintea mea aşa că nu avea sens.
Dar , trecând peste acest detaliu , m-am schimbat.
Nu ştiu dacă m-am schimbat în bine , după părerea mea nu .Nu pot să ...descriu schimbarea mea în nu-bine dar..presupun că am luat şi aspecte mai bune , sincer nu ştiu .
În acest an .. viaţa mea a decurs cam aşa  :
I-am cunoscut în vara anului trecut pe Pafi si D. , personaje care " m-au marcat " cumva..
A fost destul de greu dar nu pot să spun că am regrete , singurul lucru pe care îl regret este că l-am pierdut pe Pafi din cauză că nu mi-am ales momentul potrivit pentru orgoliu şi pentru că am fost toantă dar în rest , a fost frumos .
Pafi mi-a fost şi sper eu că-mi este un prieten de preţ , care m-a ajutat să rezist în acest an care a fost greu pentru mine şi încărcat , m-a ajutat să rezist şi m-a făcut să mă simt fericită de multe ori , nu i-am mulţumit niciodată suficient , cred eu , şi  deşi ţin la el , i-am dovedit atunci contrariul şi se pare că acum nu mai are ce să-mi spună.
În concluzie , i-am pierdut pe amândoi iar pe primul îl regret cu adevărat.
Tot în acest an m-am detaşat total ( sper ) de unii " prieteni " din trecut şi nu o zic ca şi cum e ceva bun dar doar că .. cumva , mă gândesc la începuturi noi .
Am reuşit puţin s-o scot la capăt cu matematica luând o notă bunicică în examen dar am dat-o în bară la română ( evident  ) şi aşa , deşi am avut medie , n-am intrat la liceul dorit .
Cu toate astea , tot liceu bun e dar ceea ce mă bucură cu adevarat e ca pot şi eu să mă odihnesc.
Sper ca la anu , să încep să citesc blog-ul de la postarea asta şi...de acum scriu cu diacritice , că doar na , să fiu şi eu în rândul lumii .A şi promit că nu mai sunt leneşă şi vă răspund la comentarii .
Ei bine..mulţumesc pentru acest an frumos , să ne revedem cu bine şi la anu' şi poate cine ştie , mi se dublează şi mie numărul de abonaţi.
Am adus..Tedi pentru fete şi bere cu lămâie pentru băieti , sărbătorim !
Ascunsa .

7 comments:

  1. Ce scumpă ești Alex :o3 Sinceră să fiu, memoria mea de elefant se deterioreazp, și nu-mi amintesc când ți-am descoperit blogul, sau de ce te-am urmărit de atunci. Dar îmi place, pentru că uneori mă identific cu tine, și îmi ești dragă ca o soră. Îmi doresc ca la anul, pe 28, să ne regăsim tot aici pe blogul tău și să fii cea care ți-ai propus. Acum, unde la mare ai fost? Mor aici! Când mă gândesc că am fost atât de aproape, mi-aș fi dorit să știu, să vorbim, să îți dau îmbrățișarea aia promisă :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu n-am fost la mare,eu la mare locuiesc :))) . Si eu mi-as fi dorit sa stiu dar..mna :-s.
      Multumesc pentru cuvintele frumoase , ma bucur ca ma citesti si sper sa ne revedem si la anu ! >:D<

      Delete
    2. De ce nu spui fiinta ca locuiesti la mare? Rada rada rada! :)) Te pup Alex :*

      Delete
  2. Eu te-am descoprit prin august, imediat dupa ce mi-am facut blogul.Imi place ca scrii natural(nu gasesc cuvantul potrivit:)) ).De parca ai vorbi cu niste prieteni si nu te pierzi in expresii alambicate si termeni pomposi numai ,,ca sa sune bine" cum fac unii.
    Scuze ca nu iti scriu prea des dar de obicei nu stiu ce as putea spune si ce sfaturi sa iti dau.Dar de citit sa stii ca te citesc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca ma citesti si ma bucur ca-ti place cum scriu , te imbratisez !

      Delete
  3. Oh, un an.
    Ți-am citit tot blogul când l-am descoperit pentru că mi-a plăcut mult povestea ta, personalitatea care ai prezentat-o în postările astea.
    Succes cu blogul mai departe! Și sper ca la anul să fii mult mai ok.
    sper același lucru și pentru mine.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da , putem spera impreuna. Ma bucur ca ti-a placut , tu , la fel ca multi altii de aici , esti un cititor important !

      Delete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu