Monday 1 April 2013

Pustiu.

A fost neplacut si este.
Aseara am inceput o convorbire seaca cu Pafi , ma simteam rau si am observat ca nici el nu prea isi batea capul sa vada ce-i de mine .. Oricum , nu asta e important , eu nu am zis nimic , nici el si din cuvintele seci a inceput o oarecare cearta.
Mai in gluma , mai in serios.. a spus o replica care m-a durut si ma doare.. Am inceput sa plang si am iesit spunandu-i  ca-i un mare idiot . In orice caz , probabil el a considerat toata acea convorbire o gluma dar eu n-am putut sa o tratez astfel.
Au fost apoi anumite minute...in care plangeam si ei bine , mi-am citit niste pagini din viata care puteam sa jur ca sunt rupte. Mi-am amintit de toti oamenii care au tipat la mine , de toti oamenii si de toate jignirile..
Esti urata..
Esti grasa..
Semeni cu un baiat..
Ea e mult mai frumoasa...
Nu e bine . 
Nu esti buna de nimic..
Asa au spus unii din ei , si multe alte lucruri  , si multe alte intamplari pe care n-are rost sa le mai scriu.
M-am surprins , credeam ca am uitat .. dar banuiesc ca ce se scrie in suflet nu se mai sterge , doar se acopera cu
stratul de praf al timpului.
Mi-am amintit si de lucuri care s-au intamplat cand aveam 5-6 ani , de rautatile copiilor pe care toti le-am inghitit in perioada jocurilor de strada..mi le-am amintit si m-au durut . Sunt oare un om normal ?
As vrea sa va mai spun ca de cateva zile m-am tot gandit sa sterg acest blog.. Iar aseara gandul asta a fost foarte precis.
Ascunsa , ce gluma buna.
Asa mi-am zis .. nu vreau totusi sa iau decizia asta in coditia in care ma aflu , nu vreau sa ma grabesc..am nevoie de luciditate.
Vedeti voi...vreau sa-l sterg ca sa ma razbun pe propria-mi inima , pe propriul suflet , sa elimin inca o parte din mine si ei bine ,sa ma ascund definitiv.
Asta simt acum..
Ai incredere in tine , asa au spus ei . De ce imi cere societatea incredere cand ea m-a facut sa ma urasc , nu sunt potrivita pentru genul asta de realitate , da , nu sunt .. Nu vreau sa dau vina pe altii pentru ca eu nu stiu sa ma respect , sa ma iubesc , intocmai , este doar vina mea .. nici macar nu mai stiu..
Aseara simteam durere , azi ma simt pustie.
E frumos si cald afara , 1 aprilie nu mi-a rezervat caldura si-n suflet , nu-i nimic.
Va multumesc.
Ascunsa.

25 comments:

  1. Sa nu stergi blogul.Uneori este indicat sa te desprinzi de parerile celor din jur, sa anulezi acea dependenta,caci in esenta nu ne avem decat pe noi. Esti un om minunat,sensibil, patrunzator si singurul lucru care trebuie schimbat la tine este doar gandul ca nu esti suficient de buna.

    " Este imposibil ca nici una dintre lacrimile mele sa nu miroase a munte ,este imposibil ca nici unul din muntii de patimi sa nu-L trezeasca pe Dumnezeu in noaptea invierii noastre ; Este imposibil sa nu se fi auzit ,
    sa nu se fi simtit cutremurul produs cand toate pacatele noastre dormeau ; Este imposibil sa vrei sa traiesti
    si nici o padure sa nu-ti primeasca ofranda ...
    Este imposbil sa fi murit de atatea ori fara ca Dumnezeu sa nu-ti fi gravat numele pe nici una din planetele daruite tie la nastere ; Este imposibil ca dragostea
    sa nu fi dat niciodata cu barda in tine : Vreau sa fac dragoste cu viata apoi sa ma dusmaneasca dac-o vrea ! "

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iti multumesc pentru cuvintele tale si nu doar cele din 1 aprilie , ci toate.
      Ma bucur ca sunt persoane care ma sustin si ei bine da , poate ca nu ne avem decat pe noi .. sa nu-l uitam pe Dumnezeu.

      Delete
  2. Nici sa nu te gandesti sa stergi blogul.Trebuie sa inveti sa uiti toate lucrurile car te fac sa nu te simti tocmai bine.Treci peste ele.Nu iti fac niciun bine.Ştii foarte bine că foarte multă lume judecă fără să se uite în oglindă.Mai multă forţă:ai încredere în tine! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca ma sprijini , asa este , am nevoie de gandire .
      Incredere in mine..nu stiu daca voi capata vreodata asa ceva , multumesc ! :*

      Delete
  3. De ce vrei bataita? Uite, eu sunt dispusa sa ti-o dau, dar tu?:(
    1. Nu-ti sterge blogul.
    2. Mere. Mananca un mar.

    Nu, n-am sfaturi. Lumea e rea, nu ai ce face in legatura cu asta. Fiecare sut in fund e un pas inainte, cica. Asa ca hai, ridica-te si mergi mai departe. :) >:D<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asta incerc sa fac .
      Te imbratisezzzzz ! :*

      Delete
  4. Alexandra, dacă te apropii de butonul Şterge blogul, vin, îţi rup mâna şi te bat cu ea în cap! Pur şi simplu nu-ţi dai seama cât eşti de talentată şi că datorită acestui blog ţi-ai făcut prieteni care te iubesc, te înţeleg şi te susţin? Vrei să pierzi asta? Pentru că eu nu vreau să te pierd pe tine. Respiră de câteva ori, ia-l la şuturi pe Pafi şi linişteşte-te! Mare mare, cât casa de mare îmbrăţişare de la mine :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evident ca tu o sa ma faci mereu sa zambesc printre lacrimi , esti o nebuna si jumatate.
      Nici eu nu vreau sa va pierd.
      Te imbratisez de 10 ori mai mult ! :*

      Delete
  5. NU șterge blogul! Știu că sunt aici de puțin timp, și nu o să spun chestii care să te facă să te simți mai bine, pentru că - DOAMNE_ nu am nici cea mai vagă idee ce să spun. Nu șterge blogul, pentru că deși scrii pentru tine, și ăsta este singura ”vietate” care poate să te înțeleagă, pe mine mă ajută mult postările tale. Pur și simplu le simt și înțeleg. Te rog...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc draga Anca , sa stii ca ai spus ceva ce m-a facut sa ma simt minunat . Ma simt flatata pentru prezenta ta aici si faptul ca postarile mele te ajuta e nemaipomenit. Ma bucur ca ma intelegi.
      TE ODODODODO >:d<

      Delete
  6. Daca stai sa te analizezi dupa vorbele rautacioase ale celorlalti, nu o sa ajungi niciodata sa te iubesti. Stiu ca poate nu te ajuta sfatul meu, dar simteam nevoia sa-ti spun asta. Pupici !

    ReplyDelete
    Replies
    1. M-a ajutat sfatul tau si ma bucur ca ai decis sa mi-l scrii.
      Pupici si eu ! :*

      Delete
  7. Sterge l ! oricum nu e cine stie ce.. nu are rost sa mai scri.. Oricum te credeam mai puternica. Nu ma asteptam la ...... intruna.
    Daca tu crezi ca e bine sa ti stergi blogul, nu am nimic impotriva.

    ReplyDelete
  8. ... si sfatul meu este; MIAUNA de o suta de ori si iti trece. Daca vrei sa ti treaca daca nu, inseamna ca iti place suferinta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa miaun?
      Asta imi aminteste de o carte.
      Daca m-ai crezut puternica inseamna ca m-ai subestimat , fac si eu tot ce pot , dupa cum vezi incerc s-o iau mereu de la capat.
      Esti asa de morocanos ! :]]

      Delete
  9. Cum să te gândești să ștergi blogul?! Nu ! Ai să regreți după..
    Dacă stai să-i asculți pe fiecare-n parte cel mai probabil vei înebuni. Gândește-te în ansamblu , ce contează ce cred ei?! Ce contează părerea lor?1 Dacă mama ta-ți zicea vorbele alea ,oke , ziceam și eu să te doară , că de , ea te-a hrănit , ea ți-a pus sânul în giră , ai sângele ei și restul ... dar așa ?! Niște amărâți ?! Să aibe dreptul să te judece ? Pentru ce ... Știi , mama mereu îmi zicea : ” Fi putenică , calcă și pe cadavre pentru ce-i al tău , nu asculta părerea altora! ” .
    Te-ai gândit că poate vor să te descurajeze?! Așa e firea omului , băi, proastă!
    Eu sunt sigură că ești deosebită , nu te lăsa călcată în picioare , dacă ștergi blogul , dai satisfacție și nu cred că asta vrei . Arată-le că ești tare și că nu-ți pasă de ei!
    Nu șterge blogul.. e păcat !
    Take care my sweetie , kisses !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc !
      Mda..poate ca ar trebui sa incep sa vad partea plina a paharului !
      Te imbratisez !

      Delete
  10. Mă, ştersul blogului ar trebui să fie ultimul plan - neinspirat, fireşte! Nu te răzbuna pe el! E cel mai plăcut şi bun colţişor unde să te descarci. O să-ţi lipsească.
    Şi... băieţii exagerează. Nu vreau generalizez, dar tind să meargă prea departe. Tu îi dai o palmă în joacă, el te împinge peste balustradă (din greşeală)! Deh!
    Nu trebuie să te laşi mai prejos. Toţi avem defecte. Nu eşti singura care le vede mai tare decât e cazul. Capul sus! Trece! :*

    Şi... aşa, ca o bucurie: http://13braineaters.blogspot.ro/2013/04/moonlight-masquerade-1.html

    O leapşă mai ciudată care să îţi distragă atenţia. Dacă e ceva neclar... sunt aici. Şi pentru asta, şi pentru tine! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi hi , multumesc Anavae .
      M-a amuzat raspunsul tau si in acelasi timp m-a imbarbatat sa zic asa.
      Merci si de leapsa , o sa o fac cat pot de repejor ! :*

      Delete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. Draga mea, nu exista om pe lume care sa nu fie vreo data insultat,sa nu sufere vreo dezamagire, nu exista viata perfecta. Trebuie sa ne acceptam si pe noi si pe ceilalti, lumea e rea, asta e scopul ei de a ne face mai puternici. Trebuie sa mergi mai departe si asa cum s-a scris si mai sus, nu iti sterge blogul pt ca aici ne ai pe noi, chiar daca virtual, dar vom fi mereu aici pt tine.

    Capul sus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc , nu stiu ce m-as face fara voi ! >:D<

      Delete
  13. Blogul este deja o parte din tine, mai bine lasa-l aici si cand te simti pregatita revii.
    Oamenii sunt rai, asa sunt ei, cateodata nu vor decat sa zica lucruri urate despre tine sa te faca sa cazi, dar nu trebuie sa-i bagi in seama, important este sa iti stii tu adevarata valoare si sa crezi in tine!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da..probabil ca asta e important.
      Intr-adevar , blog-ul este o parte din mine , una importanta as putea spune.

      Delete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu