Friday, 12 April 2013

Scrisoare [12.04.2013]


  •  12 Aprilie 2013

Cu emotie si dupa lungi incercari mi-am aruncat azi ultima privire pe plicul ce continea scrisoarea pentru baiatul ce imi bantuie viata de cateva luni bune. 
M-am uitat la plic..hm , eu fac asta , chiar fac asta.
Ok..la 3 ...
1,2...3 . Cred ca scrisoarea mea doarme acum linistita alaturi de celelalte chestii neinteresante in cutia postala..
Ei bine...scrisoarea va ramane micul nostru secret , vreau sa ajunga acolo unde trebuie, vreau sa tin minte ziua asta , ba nu , trebuie sa tin minte ziua asta.
Dragos , am crezut ca sentimentele mele pentru tine s-au rarit , am crezut ca timpul va lasa in inima mea doar sentimente de prietenie dar m-am indragostit iar de tine , iar si iar. 
Nu stiu ce imi faci ... nu ma pot supara pe tine si chiar nu stiu daca astea sunt efectele iubirii .
Intr-un fel imi e rusine sa spun ca te iubesc pentru ca nu sunt convinsa ca stiu ce e iubirea...iubirea cred ca e mult mai suprema , cred ca inima mea este totusi prea tanara sa simta o iubire atat de suprema , dar pentru inima mea mica , iubirea asta da pe afara.
Sunt fericita ca te iubesc , si pe tine si pe Pafi , doar ca de tine sunt indragostita.
Mi-ai zis ca iti e indiferent daca iti trimit sau nu scrisoare , dar dupa ce o sa citesti sper ca acest lucru sa se schimbe , sper ca astfel sa-mi pun o mica amprenta pe viata ta...sper ca peste ani , sa deschizi o cutie veche si sa gasesti acolo visul meu adolescentin sub forma unei scrisori uzate , sa zici cu un suras pe buze " Da...am cunoscut-o pe ea , oare ce mai face ? "
Intr-adevar , imi imaginez doar un deznodamant trist , chiar nu cred ca aceasta prietenie poate sa invinga distanta sau vietile noastre diferite..si daca Dumnezeu ar vrea sa te rezerve pentru mine..ei bine , asta ar fii waw , ar intrece orice si as fii deosebit de incantata gandindu-ma ca da , viata mea a batut un film sau o carte.
Poate , sigur , tu nu vezi asa lucrurile , dar pot eu oare sa-mi indepartez visele , pot eu oare sa nu mai sper ?
Ma face fericita aceasta iubire copilareasca sau nu , ma simt special ca mi-a venit in minte sa-ti trimit aceasta bucata de hartie in care mi-am pus sperante , emotii si daca ea ...daca nu ar ajunge , as fii intr-adevar dezamagita . Dar nu , Dumnezeu va ingadui sa iasa asta asa cum imi doresc , si poate tu , poate tu o vei pastra , poate iti vei aminti . 
Momentele in care ma gandesc ca astea sunt doar iluzii , momentele in care ma simt asa de singura si parasita nu m-au oprit totusi sa te iubesc , acum , chiar daca nu-mi impartasesti aceleasi sentimente , faptul ca intr-un fel tii la mine, si sper ca asta sa fie adevarat , asta ma face fericita ...
Chiar sper ca si voi sa simtiti aceste sentimente cand o sa cititi pentru ca sunt frumoase...

Multumiri : Ii multumesc in primul rand zapacitei mele Zappy fiindca dansa e singura care in afara de mine a citit si a ras de scrisoare , care a facut ceva amuzant din asta si care m-a incurajat .
Ii multumesc colegului meu de clasa care stie tot , Gabi , pentru ca mi-a gasit codul lui postal desi habar n-are cui si de ce voiam sa trimit o scrisoare , ii multumesc lui Beni pentru ca m-a mai lamurit cu plicurile alea si ii multumesc internetului caci mi-a fost calauza.
Ii multumesc lui D. pentru ca si-a indeplinit datoria si mi-a dat adresa.
Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat aceasta idee si imi multumesc mie pentru ca m-am descurcat.
Aaa , ii multumesc postaritei pentru lipici si femeii dragute care m-a lasat in fata ei .

Ascunsa.

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu