Monday, 1 April 2013

Pustiu.

A fost neplacut si este.
Aseara am inceput o convorbire seaca cu Pafi , ma simteam rau si am observat ca nici el nu prea isi batea capul sa vada ce-i de mine .. Oricum , nu asta e important , eu nu am zis nimic , nici el si din cuvintele seci a inceput o oarecare cearta.
Mai in gluma , mai in serios.. a spus o replica care m-a durut si ma doare.. Am inceput sa plang si am iesit spunandu-i  ca-i un mare idiot . In orice caz , probabil el a considerat toata acea convorbire o gluma dar eu n-am putut sa o tratez astfel.
Au fost apoi anumite minute...in care plangeam si ei bine , mi-am citit niste pagini din viata care puteam sa jur ca sunt rupte. Mi-am amintit de toti oamenii care au tipat la mine , de toti oamenii si de toate jignirile..
Esti urata..
Esti grasa..
Semeni cu un baiat..
Ea e mult mai frumoasa...
Nu e bine . 
Nu esti buna de nimic..
Asa au spus unii din ei , si multe alte lucruri  , si multe alte intamplari pe care n-are rost sa le mai scriu.
M-am surprins , credeam ca am uitat .. dar banuiesc ca ce se scrie in suflet nu se mai sterge , doar se acopera cu
stratul de praf al timpului.
Mi-am amintit si de lucuri care s-au intamplat cand aveam 5-6 ani , de rautatile copiilor pe care toti le-am inghitit in perioada jocurilor de strada..mi le-am amintit si m-au durut . Sunt oare un om normal ?
As vrea sa va mai spun ca de cateva zile m-am tot gandit sa sterg acest blog.. Iar aseara gandul asta a fost foarte precis.
Ascunsa , ce gluma buna.
Asa mi-am zis .. nu vreau totusi sa iau decizia asta in coditia in care ma aflu , nu vreau sa ma grabesc..am nevoie de luciditate.
Vedeti voi...vreau sa-l sterg ca sa ma razbun pe propria-mi inima , pe propriul suflet , sa elimin inca o parte din mine si ei bine ,sa ma ascund definitiv.
Asta simt acum..
Ai incredere in tine , asa au spus ei . De ce imi cere societatea incredere cand ea m-a facut sa ma urasc , nu sunt potrivita pentru genul asta de realitate , da , nu sunt .. Nu vreau sa dau vina pe altii pentru ca eu nu stiu sa ma respect , sa ma iubesc , intocmai , este doar vina mea .. nici macar nu mai stiu..
Aseara simteam durere , azi ma simt pustie.
E frumos si cald afara , 1 aprilie nu mi-a rezervat caldura si-n suflet , nu-i nimic.
Va multumesc.
Ascunsa.

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu