Sunday, 21 April 2013

Aberatii de seara , D.


Visele..
Pretioasele mele vise , ce mult te mai iubesc . Nu stiu ce crezi si nici nu-mi pasa , intotdeauna o sa-mi aparti cate putin..cate putin , pentru ca am investit prea multe sentimente intr-o poveste care nu duce nicaieri , intr-o iluzie pe care chiar si eu incetez incet , incet sa o mai cred. Si ce sa fac atunci ? Sa renunt ? 
Nu , nu vreau si nu pot . Zilele sunt sarace cand nu vorbesc cu tine , noaptea , gandurile , ideile mele se dezlantuie , si tu , unica mea obsesie , ma iubesti , in vis ma iubesti. Stii de ce, fiindca eu imi controlez visele . Cred ca daca nu ai exista tu , sa ma gandesc la tine , sa visez ca intr-o zi bratele alea puternice ma vor strange..daca tu nu ai fii probabil ca as face degeaba umbra pamantului , fiindca tu , tu esti o sursa importanta de fericire. Sunt fericita ca existi , sunt fericita ca te iubesc , sunt norocoasa ca te cunosc..
Ei bine….Iubirea exista doar din partea mea , dar nu ma supar , nici eu nu m-as iubi si in plus , poate ca daca nu ar fii motive zeci care sa ne desparta , poate ca atunci ti-ai apleca ochiii albastri peste mine..
Am scris dragul meu , zeci , sute de randuri despre tine , si atunci cand nu ai fost tu subiectul principal , tot despre tine si tot datorita tie am scris , pentru ca tu , tu faci parte din  mine , e undeva acolo o fantana in care am pus bucatele din tine iar de acolo , izvoraste o dragoste deosbita ce-mi inlantuie intreaga faptura . Si ce frumoase sunt lucrurile cand le faci din si cu dragoste !
Cateodata scriu despre aceasta iubire ciudata pentru ca nu vreau sa te stresez , pentru ca nu vreau sa-ti spun ca te iubesc , pentru ca simt ca tu nu simti…pentru ca din pacate , pentru tine sunt prea departe , dar tu de fapt , esti aici in inima mea . 
Auzi ? Fiecare bataie scrie despre tine..
E frumos sa iubesti , sper sa nu-ti fie niciodata frica sa iubesti , e cea mai frumoasa calatorie. 
-Cu drag , eu . 

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu