Tuesday 31 July 2012

Fuego si Justin Bieber ?!


Nu vreau sa fiu rea sau ceva pana la urma gusturile nu se discuta . Cel putin asa se zice dar in realitate se discuta si chiar foarte mult.Cred ca cu totii am auzit nenumaratele glume legate de aceste doua persoane.Vrei sa jignesti pe cineva ? Compara-l cu Justin Bieber.Vrei sa faci pe cineva sa se simta prost ? Striga-l Fuego .Si nu inteleg de ce , doar pentru faptul ca ei nu canta ceea ce ascultam noi ? Ei bine intr-adevar nici mie nu imi place de ei in materie de muzica , insa ii consider si pe ei oameni , adica de ce , de ce trebuie sa ne batem atata joc de ei :| . Frate adica Justin Bieber e un om , la fel si Fuego iar majoritatea dintre noi ne purtam ca si cum ne-au facut ceva personal . Eu nu pot sa inteleg ce are toata lumea cu ei,daca nu iti place nu ii asculta si gata, nu asa e normal ?:|Pe facebook gasesc tot felul de chestii gen "Daca il urasti pe Fuego apasa like , daca vrei sa moara Justin Bieber apasa like " :| Si adevarata probleme este ca aceste postari au sute , ba chiar mii de like-uri . Mi se pare o adevarata prostie,ar trebui ca noi sa ne respectam in primul rand pentru ca suntem toti oameni nu pentru ca tu canti manele sau ca tu ai nu stiu ce haine si asa mai departe.
Alt lucru care nu imi place este prefacatoria si minciuna, stiu persoane care pe facebook sau cand vorbesc cu cineva ii injura si vorbesc foarte urat despre manelisti,Justin Bieber sau Fuego iar cand ajung acasa si sunt singuri numai muzica lor o asculta :| .Adica de ce sa minti, pur si simplu iti e rusine sa recunosti ca tie iti place ceva doar pentru faptul ca altora nu le place ? Sau cel putin asa sustin ei ? Sau de exemplu esti la scoala , sau intr-un cerc de prieteni si o persoana care asculta Dubstep sau rock te intreaba " Ce muzica asculti ? " si tu de exemplu ii raspunzi sincer " Pop etc " .Se uita dupa aceea la tine de parca nu a mai auzit asa ceva , iti mai zice si cateva cuvinte de te lasa rece , jigneste respectivul gen muzical si tot asa :| . Nu ne mai civilizam zau asa ! 
 # Asta a fost doar parerea mea , nu iau apararea nimanui , daca voi sunteti de alta parere o sa va citesc cu placere comentariile :) .

1 comment:

  1. În primul rând, ţin să spun că manelele nu înseamnă MUZICĂ.
    Cât despre Fuego, se face mişto de când îl cunoaşte omenirea. ''Împodobeşte, mamă, bradul''?? Cum s-o pui pe maică-ta să-ţi împodobească bradul?!
    Cât despre Bieber, deşi tot se spune că, vezi Doamne, a trecut prin multe greutăţi, şi-a cam luat-o în cap cu popularitatea asta. Prea multă faimă i-a stricat, se pare...

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu