Thursday 2 January 2014

Despre 2013

Pentru ca n-am avut timp sa scriu in postarea trecuta de anul ce tocmai s-a dus , voi scrie aici .
Aveam de gand sa-mi citesc tot blog-ul de la inceputul lui 2013 pana in prezent dar n-am avut  rabdare , pe deasupra au fost chestii pe care nu voiam sa mi le amintesc , sa mi le reamintesc  si  pe langa asta , mi se pare ca scriu oribil.
Ciudat este ca aveam foarte multe comentarii fata de acum si sincer nu inteleg de ce pentru ca mie personal chiar nu-mi place cum scriam , nu stiu daca acum sunt mai buna ( la scris ) , dar....nvm.
La Revelion a fost..ok . Probabil la fel cum ar fi fost daca eram singura insa am ras putin si am mancat tort , aceasta este diferenta.
Pana sa ajung acolo am zis o scurta rugaciune pe drum , pentru ca eram singura am zis-o cu voce tare , am...am inceput sa plang pentru ca de fiecare data cand ma rog cu toata fiinta mea plang si desi era o ploaie marunta si imi era frig , a fost momentul cel mai suprem.
Revenind la ceea ce s-a intamplat in 2013 , am citit unele postari care erau mai importante , este destul de bine ca scriu , probabil uitam unele trairi daca nu le scriam aici..
Cred ca cel mai important eveniment au fost examenele , tot chinul meu cu matematica , surpriza ca am luat nota mai mica la romana decat la mate si faptul ca n-am intrat la liceul dorit , am plans in ziua aia si m-am enervat , apoi mi s-a parut fain la liceu insa acum mi-e scarba si de cuvantul in sine , ce sa mai vorbim de ceea ce inseamna liceul , acest liceu in special .
Din postarile mele am cules si alte cateva lucruri ... :

"Sunt asa fericita...Doamne , scriu foarte rar ca sunt fericita .. pentru ca sunt foarte rar fericita  si  e extraordinar sa scriu aici ceva vesel  si frumos ". Ziceam eu pe 30 Ianuarie 2013
Ce m-a impresionat la acest fragmet a fost  faptul ca si acum e la fel , scriu rar ca sunt fericita pentru ca sunt rar fericita , mai bine si mai exact de atat nu se putea spune , in concluzie , de-a lungul anului n-am facut progrese la capitolul fericire .

Pe 6 februarie am scris pentru prima oara despre ea :
" Nu stiu.. cred ca toti ne-am facut un ideal .. nu stiu ce e pentru voi un om incredibil , dar pentru mine , ea este tot ce inseamna.. nemaipomenit . "
Si asta este inca valabila , desi ea nu mai este in viata mea , inca este idealul meu , cred ca mereu va fi.
"Toti acesti prieteni virtuali..sunt mai buni , pentru ca sunt doar ai mei..Eu mereu mi-am dorit , sa am un prieten doar al meu , un om care sa ma iubeasca pe mine , nu pe ea , un om care sa ma puna pe mine pe primul loc..si unde e ea , asa ceva nu e posibil.."  Si asa am luat decizia ca ea sa nu mai fie in viata mea , inca caut acea persoana..care sa ma puna pe mine pe primul loc , dar se pare ca inca n-a fost s-o gasesc .
"Blog-ul asta .. imi dau seama , o inlocuieste pe ea . Aproape tot ce i-as fi zis ei scriu aici , suna ciudat .. dar simt ca blog-ul asta e ea .. mi-e frica sa nu renunt la el din cauza asta . " Si obsesia mea pentru fosta cea mai buna prietena continua .

 "Sunt acele momente intr-o seara de ianuarie..
Cand iti promiti ca plangi pentru ultima oara .. 
Cand iti promiti ca vei lua totul exact asa cum este .
Seara aia de ianuarie cand tot ce speri este sa fii linistit..Seara aia de ianuarie cand ai obosit . 
Sa plangi , sa te ascunzi , sa induri . " - 23 Ianuarie , Ascunsa
Inca o chestie care e valabila , si nu doar in ianuarie , ci aproape mereu..

Pe 4 ianuarie ii zisesem lui D. ca-l iubesc , iar asta m-a ajutat intr-un fel , cel putin a schimbat situatia.
Pe 12 aprilie am trimis prima scrisoare din viata mea , lui D. , si eram foarte emotionata , iar dupa cateva zile , cand a primit scrisoarea mi-a zis :  " Ma bucur sa vad ca insemn atat de mult pentru cineva  , asta e chiar mai mult decat mi-am propus in viata. " , insa  dupa aceea am aflat ca scrisorile mele au ajuns la gunoi si a ras cu altii despre naivitatea mea , fiindca scrisorile au fost pentru el o dovada a naivitatii si am
suferit mult de pe urma lor , sa stiu sa nu mai am idei d-astea trasnite de acum inainte dar inca am pastrat primul plic cu adresa lui.
Pe 31 mai a fost banchetul , am purtat a doua rochie si m-am simtit bine , chiar bine.
Ziua mea de nastere a fost una dintre putinele zile in care chiar am fost fericita si m-am simtit grozav.
In iulie am sarbatorit un an de blogging , pe 23 septembrie am scris despre prima mea zi de liceu  si despre colegii mei pe care ii consideram minunati si carora le dadusem nume de animale dar acum nu ma incanta nici macar faptul ca-i cunosc .
 Pe 26 septembrie am scris prima oara despre Urs , dar ii retrag porecla pt ca acum il urasc prea mult sa mai merite asa ceva deci o sa-i zic Nemernicul . Pe 29 septembrie am avut , cred,unul dintre cele mai placute momente din acest an , de fapt din toata viata mea , si a fost langa Nemernic  , atunci cand am mers prin ploaie si am mancat ciocolata si am ras in microbuz.
Acum cred ca as da acel moment de fericire in schimbul a toata tristetea pe care mi-a provocat-o acest baiat si pe care inca mi-o provoaca desi n-am vorbit mai bine de doua luni...cand ma gandesc ca am mers cu el pentru prima oara pe bulevard..mda , aiurea.

Cam astea ar fi chestiile "importante" din acest an . Despre 2013 .. nu stiu ce sa spun , nu stiu cum sa cataloghez acest an , a fost greu , cu schimbari , multe schimbari care mi-au provocat in general tristete dar..asa a fost sa fie . M-am certat cu Pafi si cu D. de o gramada de ori si am suferit enorm din cauza lor dar se pare ca , intr-un fel sau altul inca raman in viata mea , cred ca e adevarata zicala cu " La ce ti-e drag ti deobicei pana la capat. " Ei mi-au influentat viata , mi-au schimbat-o si as vrea ca ei sa ramana..oricum ar fi.
In 2013 am avut de luat decizii , am decis sa rup o prietenie de ani buni care m-a marcat foarte mult si dupa care inca tanjesc dar vreau sa cred ca am facut alegerea  buna ,chiar daca alegerea doare . Am scapat de stresul examenelor si de matematica , am intrat pentru prima oara pe portile unui liceu , am fost incantata la inceput dar acum imi dau seama cum e de fapt , am incercat sa leg noi prietenii , dar nu toti oamenii cauta genul de prietenie pe care o vreau eu , si anume prietenie adevarata , am trecut , partial , peste faza cu D. desi cateodata nici eu nu mai stiu , m-am indragostit de altcineva , credeam ca mi-am gasit fericirea pe care ziceam ca o merit , dar in prezent s-a dovedit ca el a fost inca o persoana careia nu-i pasa si m-am trezit din nou singura , e amuzant ca desi nu am mai vorbit de mult , inca mi-e dor de el , inca plang si inca ma doare.
Iar in prezent , ma simt singura , nu am nici prieteni , cel putin nu simt ca-i am , si nici iubirea pe care ti-o poate oferi doar un el . Bravo mie !
Stiu ca e un post kilometric , cum a fost si anul 2013 , merci daca ati citit !
Ascunsa


9 comments:

  1. Frumoasă postare! E atât de... tu.
    Îmi aduc aminte când ai trimis scrisoarea și ce scriai atunci și tot ce a urmat. Știu că pe 6 sau 7 martie ți-am descoperit blogul și deși nu comentez mereu să știi că eu citesc orice ar fi. Ești o persoană minunată, chiar dacă nu vezi. Am trecut prin multe lucruri asemănătoare cu tine dar acum am renunțat la tristețe pentru că am decis că nu așa vreau să fie viața mea.
    Poate încerci și tu să faci doar ce îți place. Nu o să funcționeze la început, dar în timp, cu cât încerci mai mult, o să vezi că merită din plin. Sper să reușești absolut tot ce îți dorești și-ți urez cel mai bun an! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc pentru acest comentariu , de fapt pentru toate comentariile , mereu imi dau curaj , ma bucur ca e cineva aici sa ma sustina si ma bucur ca exista cineva care ma considera o persoana minunata.
      O sa incerc sa fiu optimista si sa-ti urmez sfaturile , an frumos sa ai si tu !

      Delete
  2. Ai putine momente de fericire, si nu e bine, esti tanara si aceasta perioada de liceu e frumoasa, nu lasa sa treaca pe langa tine fiind trista, bucura-te de ea, in curand va fi doar o amintire...
    Fa lucruri care te fac fericita, fa-ti prieteni care te fac sa te simti bine, si te ajuta...
    Vad unele lucruri scrise aici legate de baieti, si stiu cat de importante sunt , pentru ca am trecut si eu pe acolo , dar acum cand ma uit la ele nu mi se mai par la fel de importante, ideea e ca as vrea sa zic ceva despre ele dar nu stiu cu te-ar ajuta asta, insa iti pot zice ca, baiatul care te merita, nu iti va arunca scrisorile la gunoi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Frumos comentariul tau , ai dreptate , poate ca baiatul care ma merita nu-mi va arunca scrisorile la gunoi , dar n-am de unde sa stiu , pentru ca m-am asigurat sa nu mai fie o data viitoare.
      Multumesc din suflet pentru sfaturi si comentarii!
      Sa ai un an cat mai bun !

      Delete
    2. Cum te-ai asigurat? Inimii nu-i poti porunci, nu stii niciodata cand ti se intampla...

      Delete
    3. Nu dar dupa experienta mai mult neplacuta pe care am avut-o cu scrisorile nu cred ca m-as mai incumeta sa mai trimit vreodata.

      Delete
  3. Când îmi amintesc ce ...ce an a fost 2013 pentru mine îmi vine să zbier și să urlu,și să îl rog pe 2014 să nu mai fie la fel.Să ai un an nou fericiiit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da.. sa speram ca 2014 va fi un an bun !
      Sa ai un an nou fericit si tu , Raisa ! >:D<

      Delete
  4. De ce sa ti se para ca scrii oribil? Ai citiori, ai urmaritori, trafic pe blog si comentarii, ceea ce inseamna ca altii apreciaza ce faci si le place mult asta si sunt mereu acolo -aici- pentru tine cand poate altii nu sunt :) Te apreciaza mai multi oameni decat crezi... :3 Sa ai un 2014 fericit! ;*

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu