Friday 10 January 2014

....

   Nu inteleg de ce eu , nu inteleg ce rau am facut sa merit toate astea , ce rau am facut eu cuiva pe lumea asta...
Ma simt umilita , singura si trista , m-am saturat atat de tare , urasc toti oamenii si ma urasc pe mine mai mult decat pe ei toti , pur si simplu nu inteleg , nu inteleg cu ce am gresit atat de mult incat sa merit atata durere , nu e corect , iar eu...eu nu mai pot .. sa fac nimic.
Iar cel mai amuzant este ca toti oamenii care " m-au iubit " si " ma iubesc " nu sunt aici acum , cand imi doresc sa nu mai exist.
Ma doare atat de tare ca nici macar nu mai am puterea sa-mi scriu disperarea..si rusinea , si ura....
Ascunsa

11 comments:

  1. Să nu faci vreo prostie.Și eu mă simt la fel.Ai grijă de tine.Ascultă muzică,refugiază-te în ceva.Dormi.Pierde timpul!

    ReplyDelete
    Replies
    1. N-am sa fac nicio prostie . Multumesc pentru grija ta, Raisa .

      Delete
  2. Scumpa , in viata nu poate fi doar bucurie..Sper sa fi tare si cum spunea si Raisa ai grija sa nu faci vreo prostie :* Ai grija ce faci.

    ReplyDelete
  3. Nu știu prin ce treci, dar știu ce e durerea într-o anumită măsură.
    Am primit melodia asta când am simțit că lumea mea se prăbușește. Nu înțelegeam de ce.
    http://www.youtube.com/watch?v=Rg2a5-XtqHE&list=RD9fMjgS4vu4o
    Take care!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc pentru sfaturile tale ! Voi incerca sa tin cont de ele si multumesc pentru melodie !

      Delete
  4. Si eu am fost in perioada aia multa vreme, inteleg perfect ce incerci sa spui. Dar m-am adunat si am avut incredere in mine ca voi gasi solutia.
    Nu trebuie sa iti pui intrebari de genul "de ce eu?" Nu esti nici prima si nici ultima anti-noroc din lumea asta. Cand te simti singura doar priveste la cer si gandeste-te ca undeva, cineva se simte la fel ca si tine. Nu esti singura.

    ReplyDelete
    Replies
    1. As prefera sa simt doar eu asta..nu-mi place ideea ca multi oameni au probleme mai grave ca mine desi poate nu le merita . Nu-mi place ideea ca poate ei sunt mai singuri ca mine .

      Delete
  5. Eu obisnuiam sa scap de durere rugandu-ma, atunci cand cei pe care ii iubeam nu erau langa mine, durerea e bine sa fie spusa, asta te va ajuta sa te descarci, nu e bine sa tii in tine, si pe langa asta Dumnezeu ofera raspunsuri, El poate sa iti ia durerea, nu conteaza de ce natura e.
    Astea sunt momente, trebuie sa fii puternica si sa treci peste ele, vor veni si momente frumoase, sunt sigura. Esti puternica, poti face fata, daca nu ai fi putut atunci nu ti s-ar fi dat aceasta durere!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ca deobicei , ai mare dreptate .
      Nu m-am gandit la asta prea mult..ma bucur ca mi-ai reamintit !
      Multumesc !

      Delete
  6. Si eu imi pun mereu intrebarea "de ce eu'? .Nici cu mine viata nu e dreapta si am momente dinastea ciudate in care vorbesc cu mine si ma simt cea mai ghinionista de pe pamant,dar imi revin dupa,ascult muzica si revin la cea care sunt eu cu oamenii:d.Fata care se incapataneaza sa se descurce singura.O sa vina si vremuri mai bune,trebuie doar sa nu iei tot in seama:*

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu