Saturday 1 June 2013

Banchet .

Banuiesc ca e momentul sa-mi povestesc banchetul . Nu , nu veti primi poze pentru ca la urma urmei sunt o ascunsa , mi-am promis sa nu-mi arat niciodata figura pe blog.
Ei bine , am plecat de acasa pe la 19 , aveam bucle care pareau sa reziste iar machiaj.. hm ? Eu ? 
Da , cam asa eram si la coafor , dupa ce m-a fardat si mi-a dat cu nu stiu ce chestiuta neagra pe la ochii + alte cateva chestii eram ceva gen " Ioi Doamne sterge-ma fato ca eu nu ies asa . "
Deci machiazul meu a fost compus din fond de ten , rimel , o chestie colorata dar invizibila pe tenul meu si ruj care s-a sters inainte sa ajung la banchet .  
Pe drum , ne-am cam ratacit caci era o ceata de nu vedeai la 2 m dar am ajuns. 
Am incercat sa par o domnisoara dar tot ce voiam sa fac era sa sar in sus si sa-mi iubesc colegii . 
Si ei erau frumusei , dar unele fete...
Doamne sfinte , avea o colega un machiaj de imi era frica sa ma uit la genele ei , dupa ce ca are ochii imensi aka genele si-a mai pus si gene d-alea false , plus ruj roz si alte cateva tone de machiajuri pe care eu nu le-am vazut in toata existenta mea , pentru mine arata ca-n filmele horror , sau poate ca sunt eu prea incuiata la minte.
Eu am zis ca decat sa ma simt inconfortabil machiata si alte alea , mai bine sunt eu si atat.
Evident ca ea a fost cea mai frumoasa , dupa parerea mea eu am fost cea mai nasoala dar nu mai conteaza , a castigat si miss , miss scoala [..] , eu am fost miss gentilete , prezentarea mea a sunat cam asa : " Aa...Sunt Alexandra , imi , imi place albastrul si.. si-mi plac oamenii , aaa si daca vreti sa ma invitati la o pizza nu mananc sub nicio forma ciuperci ! " si ei au ras , sa razi e bine cred. 
Muzica era imposibil de nasoala , dupa cateva ore de manele pe care eu nu dansez evident , in rest am ascultat doar muzica de club , melodii de MJ inlantuite  cu melodiile lui Elvis Presley , dar nu , nu in sensul bun  , erau chestii de club pentru care turistii si-ar da viata cand sunt in vacanta la mare ( ce oameni .. ). Imi venea sa ma duc la dj-ul ala si sa-i zic eu vreo doua ... darrr , fie.
M-am multumit si eu cu vreo 2-3 melodii mai ok . 
Altceva , hm ...ma bucur ca am scapat de rusinea de a dansa si m-am simtit ok , m-am rugat de baieti sa danseze dar ei erau numa' o apa si-un pamant , am facut poze , si mancarea a fost buna dar am mancat in asa fel incat sa nu pun cateva kg pe mine , doar ceea ce consideram mai usor si sanatos . 
Dar nu , de la tort nu m-am abtinut care apropo a fost un deliiiiciu .
Ce sa spun , s-a mai intamplat o chestie dar pe aia o s-o povestesc alta data..
Aa , mi-am dat cateva sms-uri cu D. , unul de al meu suna asa : " Buuuuun , au inceput manelele . Fii invidios ! " si el mi-a raspuns cam asa : " Triiiidap dap tiriidap :X " 
Mda, asta doar cateva . 
Dar da, a fost un banchet frumos , m-am suparat putin cu tata la final caci a venit sa ma ia si m-a umplut de nervi da nu mai conteaza , a fost bine . 
Ascunsaa. 

3 comments:

  1. ma bucur ca ti-a priit banchetul, vreau si eu :( dar mai am de asteptat. sa ai bafta si la bac ascunso :* .

    ReplyDelete
  2. Aww..CE dragut!^^..Sper doar sa scap si eu de rusinea de a dansa in public la banchetul meu;))

    ReplyDelete
  3. Dragut totusi super super draguto-adorabil, cred ca voi tine minte faza cu ciupercile;))Hai, bravo, vezi ca se poate?>:D<

    ReplyDelete

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu