Monday, 17 June 2013

saptispe' iunie..m-am nascut .

    Imi e greu sa scriu azi , despre asta , nu stiu de ce , cum sa incep ? 
E ziua mea ...
Era tot o saptispe' iunie la maternitate cand mama s-a pricopsit cu mine .
Mi-a povestit candva mama ca atunci cand a ramas insarcinata  nu stia daca o sa aiba fata sau baiat fiindca stateam cu spatele si nu se vedea dar toata lumea zicea ca o sa fie baiat , mai putin mama . 
In ziua nasterii mele mama s-a chinuit foarte mult , cica era nastere nu stiu de care pentru ca nu am iesit asa ca toti copiii ( adica cu capul ) , am iesit cu picioarele ( natural ) si cica toti studentii se uitau la ea .
Ok....
Ce rusine ! 
Cand ti-e lumea mai draga apare un nesuferit de student sa se holbeze la tine . -.-
Mda...Pafi a fost primul care mi-a zis la multi ani , ma rog , nu a fost un simplu la multi ani , au fost cuvinte dragute pe acolo , mesaj trimis aseara la doispe' , da eu l-am citit la trei noaptea ca atunci m-am trezit..
D. n-a uitat de ziua mea ( ma mir ) , si mi-a scris aseara la unu pe mess , vazui azi dimineata . A fost doar un " La multi ani ! " dar n-aveam pretentii...
Ma rog , aveam si eu vise ca mi-ar spune ca tine la mine si blabla , ma rog , poate ca nu-i asa dar speram si eu..eh , mai bine , important e ca si-a amintit . 
Si inca cateva persoane care au binevrut sa-si aminteasca de mine .. de la primele ore ale zilei , le multumesc , si abia astept sa vad daca isi mai aminteste cineva fiindca am sters de pe facebook special ca sa vad ce si cum...
Dar sunt impacata pentru azi , cele mai importante persoane din viata mea mi-au zis la multi ani printre care si Zappy careia ii multumesc caci mi-a facut o urare exceptionala..mi-au dat si lacrimile atunci cand a zis " Lasa-l pe D. , tu esti perfecta asa cum esti. " 
Iti multumesc...cred ca voiam de mult sa aud asta , avand in vedere ca nici azi nu-s fericita ..
Dar n-am nevoie de D. , sunt norocoasa , de atatia ani Dumnezeu e langa mine la fiecare bataie de inima , am fost sanatoasa pana acum si-mi doresc sa mai fiu..
Imi dau seama ca am mai crescut , ca acum vad alte lucruri valoroase..Imi dau seama ca daca m-ai fi intrebat anul trecut sau acum doi ani ce-mi doresc de ziua mea , as fi spus cu siguranta ca vreau haine si carti , ei bine , nu zic ca ar strica , dar..pentru toate hainele din lume n-as renunta la dorintele pe care le am acum..
Imi doresc multe lucruri , imi doresc ca persoanele pe care le iubesc sa fie fericite ... si-mi mai doresc cate ceva , pentru completarea inimii mele , dar...daca le zic poate nu se mai implinesc.
Sper...sper ca Dumnezeu sa-mi faca un cadou si sa se implineasca..
Ascunsa . 


" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. " - M.Eminescu

" In ochii fericirii ma uit pierdut si plang. "  - M.Eminescu